Пациентки на ЦРЗ "Надежда" -23

• 62 891
  • 736
  •   1
Отговори
# 690
  • Варна
Хм, абе и аз си мислех, че петък е раничко... В събота ще да е!

# 691
(10 ден)-яйцеклетка-15 милиметра в ляво, лигавица-7: тия моите милиметри добре ли са? Май лигавицата ми е тъничка
Милиметрите на фоликула едва ли гарантират качество на яйцеклетката, но не се притеснявай, всички сме имали такива размери на този ден от МЦ. Има още много неща да ти изследват - хормони и т.н. Ето, виж едни коментари:
http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=24615.0

Последна редакция: нд, 04 май 2014, 23:17 от mammita2012

# 692
  • на морето
Момичета, бях на пункция и извадиха 3 яйцеклетки. За съжаление ембриолозите казаха, че не са озряли достатъчно. Док ми изписа инофолик за подобряване кячеството им, но го пия едва от половин месец. Някоя има ли опит с подобряванито качеството на яйцеклетките и моля споделете кюкакво приемате?

# 693
Момичета, бях на пункция и извадиха 3 яйцеклетки. За съжаление ембриолозите казаха, че не са узряли достатъчно. Док ми изписа инофолик за подобряване качеството им, но го пия едва от половин месец. Някоя има ли опит с подобряването качеството на яйцеклетките и моля споделете какво приемате?
Аз съм доволна от витамини 'Pregnacare conception за жени' - розови блистери. Има и за мъже - сини блистери. Продават се свободно, има ги в аптеката на клиниката и другаде. Трябва да пише conception (зачеване), защото от тази серия има и за други цели - бременни, кърмене и др. Понеже са скъпи ги вземам от 3-4 ден на МЦ до 11-12 ден (овулация) по 1 хапче на ден и то не всеки месец.

Последна редакция: пн, 05 май 2014, 00:20 от mammita2012

# 694
(10 ден)-яйцеклетка-15 милиметра в ляво, лигавица-7: тия моите милиметри добре ли са? Май лигавицата ми е тъничка
Милиметрите на фоликула едва ли гарантират качество на яйцеклетката, но не се притеснявай, всички сме имали такива размери на този ден от МЦ. Има още много неща да ти изследват - хормони и т.н. Ето, виж едни коментари:
http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=24615.0

mammita2012,благодаря.

# 695
Момичета, на мен пък имуноложката ми изписа Аспирин Протект. Дали и той има функция във връзка с подобряването на качеството на яйцеклетките? Трябва да приемам по 1 на ден, но друг лекар ми каза, че се приема само в определена част от цикъла. Някой знае ли нещо по върпоса?

# 696
Знам, че се изписва за подобряване на кръвообращението, предпазва от тромби и подхранва лигавицата по-добре. Не виждам логика да се пие само в определени дни от цикъла. Аз съм го пила след трансфер.

# 697
Навремето приятелка пиеше аспирин протект заради имунологичен проблем. Не просто след трансфер, а непрекъснато, преди и след процедура. Тогава половината лекари смятаха, че аспиринът подтиска овулацията, а другата половина - че няма връзка.
Ето тук сме обсъждали: http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=4196.0;all
Не мисля, че има отношение към качеството на яйцеклетките.

# 698
little_rabbit, благодаря за линка, полезен е. и все пак мога ли да пия аспирин протект по време на опити по естествен път? предполагам, че не е проблем?

# 699
Миличка, щом ти е предписан е хубаво да го пиеш.

# 700
Миличка, щом ти е предписан е хубаво да го пиеш.
+1 Аспиринът е детска играчка в сравнение с други лекарства, не се шашкай от най-малкото.

# 701
Аз също пия постоянно аспирин протект, заради повишени тромбоцитно левкоцитни агрегати от имунологичните. Също съм хомозиготен носител на паи.

# 702
Да, ще го пия разбира се. Просто се притеснявам да не стане допълнителна причина за неуспех по естествен път. Не стига всичко останало ...

# 703
  • гр. София
Я кажете Утрогестана вагинално влияе ли на резултатите на ТСХ и ФТ4?  newsm78

# 704
Я кажете Утрогестана вагинално влияе ли на резултатите на ТСХ и ФТ4?  newsm78

Не. Стимулацията влияе. Най-рано 2 чисти чикъла след стимлация трябва да го изследваш.
Упс, при теб не се брои така. Брой два месеца.

Общи условия

Активация на акаунт