Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са телефонните номера на клиниката "Надежда" и как мога да проверя резултатите от изследванията си?
Каква е цената на биопсията и какво включва процедурата?
Как се проследява биопсията и как протича?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са телефонните номера на клиниката "Надежда" и как мога да проверя резултатите от изследванията си?
-
Каква е цената на биопсията и какво включва процедурата?
-
Как се проследява биопсията и как протича?
-
Какви са разходите за замразяване на сперма и какво представлява виалка?
-
Какви са впечатленията от д-р Димитър Цветков?
Та - днес на 11-ти ден имам 15 мм фоликул и лигавица - 7мм. Пратиха ме на ПКК, хормони, хепатити и т.н. Попитах за микробиология, защото знам, че е нужна....Персенска ме попита дали имам притеснения. Отговорих й, че имам, защото миналия месец съм пила АБ и винаги ми влияе....тя ме прегледа и огледа и каза, че няма повод за притеснения. Не знам...мен лично ме притеснява, защото знам, че трябва да е абсолютно чисто....2008г. й бях пациент и когато правихме ЦС, също не ми иска МБ, каза, че достатъчно дезинфекцирали, но миналата година като правих отново ЦС в Пловдив се учудиха, че не са ми искали МБ и да се радвам, че всичко е било ОК. Кажете ми - да се шашкам ли за тази МБ? Аз помолих за по-сигурно да пуснем, но тя каза, че нямало нужда...От ПКК нали ще излезне ако има някаква инфекция?
На милото също не иска МБ, нито изследвания за хепатити и т.н. Каза, че евентуално пункцията ще бъде на 8-ми май, но ще ми кажат окончателно днес следобед като излезнат изследванията. Питам, за да не се окаже, че е трябвало и МБ, и кръвни изследвания на милото и да се разкарваме напразно до София, а все пак ще си пускаме дни...
Успех!