Звездни компромати- 206 част

• 57 020
  • 739
  •   1
Отговори
# 495
  • Варна
Понякога си мисля, че това е някакъв вид комплекс, избиване на нещо от детството, на бедни и гладни дни, хора, за които Кореком беше само блян, не знам...

# 496
След толкова снимки на маса аз огладнях  Naughty Joy

# 497
Ми Венеткиното семейство що да си прави селфита-всички правят-тя си прави Софрита-дручко си е  hahaha

# 498
Направо си ги представих каква суетня настава, когато им сервират поръчките - подреждане на чиниите и чашите, за да са в кадър и се почва едно снимане - аз тебе, ти мене, а имат и общи, сигурно детето ги снима или някой услужлив сервитьор... Joy

# 499
# 500
  • Sofia
Зейнеб напоследък все ми грознее Confused

# 501
  • София
Мисля, че е от веждите. Не на всеки отиват

# 502

Направо не прилича на себе си !

# 503
Понякога си мисля, че това е някакъв вид комплекс, избиване на нещо от детството, на бедни и гладни дни, хора, за които Кореком беше само блян, не знам...

Точно това е.
В нейният малък свят това е демонстрация на охолство и добруване. Живот си живеят Венетини, бе хора - все по маси, все по кръчми, чат-пат и по басейни!

Софрита много ми хареса, на Венета софритата  Laughing

п.п. Златка Райкова много ми харесва визуално.
Толкова модни експертки, стилистки и модистки около Зейнеб, как не се намери една да й каже, че с тези вежди е гротеска?!  

Последна редакция: чт, 24 апр 2014, 13:59 от Tess d`Urberville

# 504
Страхотна Златка, но ми идва да я плясна през устата да и наместя в правилна позиция.

# 505
Страхотна Златка, но ми идва да я плясна през устата да и наместя в правилна позиция.
Joy

# 506
  • Бургас
Мисля, че е от веждите. Не на всеки отиват

Веждите й са ужасни, а и носът й - също. И прави едни олигофренски физиономии.

# 507
Много добре изглежда Златка. Зейнеб  е сладурана,но не и отиват тези вежди. Peace

# 508
Да, можеше една нормална усмивка да пусне Златка, но явно вече й е автоматизъм. Ще трябват много усилия на волята и каляване на характера.  Laughing

Носът на Зейнеб не е идеален, но си е съвсем нормален нос. Ужасните вежди и наистина глупавите физиономии много я загрозяват.

# 509
  • Once there was a Hushpuppy...
Ама и вие сте едни, бе къде да се снимат Венета и Тишо на път за опера ли?Или след представление в театъра? Нищо не разбирате Crossing Arms Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Опитах се да си направя селфи, ама не ми се получава..
Когато мисля как да си начупа устните забравям на къде съм насочила обектива... hahaha
Когато мисля за обектива и за снимането пък забравям да се нацупондря...... hahaha
Баси, колко съм некадърна ooooh! ooooh! ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт