Звездни компромати- 206 част

• 56 862
  • 739
  •   1
Отговори
# 285
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Как може въобще да и хрумне да се снима там ooooh! Shocked?!?

# 286
# 287
Тази е верно изключително зле!  А още по-зле е този, който е направил снимката, най-вероятно мъжът и, че се е вързал на акъла и. Да кажеш, че са някакви тинейджъри, да не знаят, че снимки в църкви не се правят, а то възрастни хора, че и публикували във фейса! Зле, по-зле, Венета Райкова!

# 288
Вчера излъчиха предаването Горещо от Божи гроб и беше много интересно. Затова са направени снимките.

# 289
  • Once there was a Hushpuppy...
Ами сякаш и това, че е по анцуг в църквата Confused На мен не ми допада подобно облекло за там, както и онзи ден на Разпети Петък едно младо момиче с приятеля си, а тя по съвсем къса пола със светъл чоропогащник. Не се ли сети, че на този ден не се ходи за ревю до черквата, а да се провреш под масата/и в нейния случай да си оголиш задните части дупейки от долу....

# 290
# 291
Тази е верно изключително зле!  А още по-зле е този, който е направил снимката, най-вероятно мъжът и, че се е вързал на акъла и. Да кажеш, че са някакви тинейджъри, да не знаят, че снимки в църкви не се правят, а то възрастни хора, че и публикували във фейса! Зле, по-зле, Венета Райкова!
Всъщност в църквата "Възкресение Христово" снимането е разрешено и всички, които имат възможност, могат да си направят снимка в гробницата и навсякъде в Храма.
Усещането да посетиш това място е наистина невроятно.

# 292
Гледам новото предаване на Ани Салич, много харесвам Маги Халваджиян, но само на мен ли ми се струва, че Ани е набеден професионалист? Постна ми е и неискрена.

# 293

Тя е разказвала при Гала за това посещение и как са снимали с оператора и.

# 294
Гледам новото предаване на Ани Салич, много харесвам Маги Халваджиян, но само на мен ли ми се струва, че Ани е набеден професионалист? Постна ми е и неискрена.

И аз не харесвам Салич.

# 295
Венета да се снима където и както си иска,но да не е по този начин.
Да не ни навира колко е вярваща с тази показност  Peace

# 296
# 297

И аз не харесвам Салич.

Oпитвам се да я харесам, изключително надменна и неискрена ми се струва че е. Предаването й го изтървах в началото, но от това което гледах, когато идваха гостите много ми заприлича на Търси се  Grinning

# 298
  • Пловдив
Всъщност в църквата "Възкресение Христово" снимането е разрешено и всички, които имат възможност, могат да си направят снимка в гробницата и навсякъде в Храма.
Усещането да посетиш това място е наистина невроятно.

Сигурна съм, че всеки, който отиде там ще се снима. Тук присъстващите - също. Не е нужно да оплюваме Венета ,че го е направила, на такива места хората винаги се снимат за спомен.

# 299
Венета да се снима където и както си иска,но да не е по този начин.
Да не ни навира колко е вярваща с тази показност  Peace
О не на никого не навира, че е вярваща. Тя е там на работа и като всички нормални хора се впечатлява и смирява на Божия гроб.
Венета е простакела и ние всички го знаем, но предаването и беше снимано добре, с доста рискове /защото там положението си е опасно/. Свършила си е работата добре и показа нещо хубаво в нощта на Възкресението.

Ани Салич ми е изключително противна. Peace

Общи условия

Активация на акаунт