Звездни компромати- 206 част

• 56 766
  • 739
  •   1
Отговори
# 300

На мен пък този начин за честитене е проява на липса на такт и възпитание.

# 301
# 302
  • Tам през Атлантическия океан
Тя на колко е ?

и на мен не ми харесва  Wink с какво се занимава ?

# 303
Така и не можах да разбера кой я провъзгласи за красавица тази Маги Желязкова  Whistling

# 304
Ами сякаш и това, че е по анцуг в църквата Confused На мен не ми допада подобно облекло за там...

И с какво трябва да се иде в църква? Официална рокля, дънки, костюм?
Аз също не харесвам Венета, но чак пък толкова внимание не обръщам на дрехите. Достатъчно ми е да не виждам изхвръкнали цици и дупета (не само в църква).

# 305
  • Once there was a Hushpuppy...
Човече, що таза заядливо  Wink -С кво да се ходи на църква???
На времето хората са си слагали новите прилични дрехи за големи църковни празници Peace
Аз също ходя в църква с дрехи, не с анцуг.
Но, ако това ти харесва, или не ти правят такива хора впечатление, то на мен ми правят. Ако може, де Wink

# 306
Именно - прилични Simple Smile
Прилично за мен е неразголено.

Скрит текст:
Просто ме е смешно, че някакви си дънки, които са просто работна дреха, се приемат за прилични, или пък карнавалните (каквито са за мен официалните).

А за заядливото - не е към теб, а към църквата. Доста от нейните правила ме дразнят (относно отношението към жените), + поведението на поповете.

# 307
  • Tам през Атлантическия океан
Ами сякаш и това, че е по анцуг в църквата Confused На мен не ми допада подобно облекло за там...

И с какво трябва да се иде в църква? Официална рокля, дънки, костюм?
Аз също не харесвам Венета, но чак пък толкова внимание не обръщам на дрехите. Достатъчно ми е да не виждам изхвръкнали цици и дупета (не само в църква).

Споделям  Peace

Така с голи рамене и колене за мен е недопустимо  Rolling Eyes в руските църкви е препоръчително да сложиш/покриеш главата с шал, в други религии също Wink дори влизаш бос ( без обувки)

Скрит текст:

Има си правила/канони редно е да ги уважим , посещавайки църквата/храма  Simple Smile

Последна редакция: нд, 20 апр 2014, 18:16 от Desss

# 308
  • Once there was a Hushpuppy...
Сякаш говорим за различни неща, карай все едно не си ме прочела..... Peace
Нямам нужда да ми се казва, че не се ходи с голи рамене, защото за мен е недопустимо!
Дрехата дънки може да е работна, но в днешно време би могла и да е прилична в сравнение с анцуг адидас и преметнати през рамо чантички - тези тип овчарските, ама адидас Laughing

# 309

На снимката пред църквата изрично се вижда, че фотографирането в църквата е забранено. Не знам, в коя църква е била и дали е имала разрешение да снима с екипа си.

# 310
# 311
Честито на Мила, много я харесвам Simple Smile

На снимката пред църквата изрично се вижда, че фотографирането в църквата е забранено. Не знам, в коя църква е била и дали е имала разрешение да снима с екипа си.

В много църкви е забранено, ако не платиш такса. Затова е забранено, за да събират пари, всичко е бизнес  Simple Smile
Скрит текст:
Иначе не мен рамене и колене не ми пречат, не виждам нищо пошло в едно рамо. Деколтета и впити по задниците вече е нещо различно.

...в руските църкви е препоръчително да сложиш/покриеш главата с шал...

Кой да сложи - всички влизащи или само жените? Ако е само жените - ето такива неща просто се чудя защо хората ги търпят? От това, което съм чела "жената да се бои от мъжа си", "жената да слуша мъжа си във всичко, като Господа". Както и забраната на жени да влизат зад олатара или да пипат нещо в църквата, ако са в М и т.н. То куче да си, пак си над жената.

# 312
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Човече, женските коси се приемат за еротични откак свят светува, вероятно затова и е прието да се покриват. Пък на мъжете плешивите темета могат и без превенция Laughing.

# 313
Човече, женските коси се приемат за еротични откак свят светува, вероятно затова и е прието да се покриват. Пък на мъжете плешивите темета могат и без превенция Laughing.

Има мъже с много хубави коси  Mr. Green
А иначе еротика може да се намери във всичко. За мен тези неща са измислени единствено за унижение и да се покаже мястото на жената, всичко др. е оправдание  Wink

# 314

На мен пък този начин за честитене е проява на липса на такт и възпитание.

После Венета била простакесата!  Mr. Green Иринче, Иринче, девойче рускинче...  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт