Звездни компромати- 206 част

• 56 772
  • 739
  •   1
Отговори
# 600
  • София
леле ужасен е този клип Sad

# 601
  • София
Тази мода със селфитата вече според мен е някакво психическо отклонение. Случайно попаднах на този клип в чилийския CNN. Този Господ го е пазил (искал е да си направи селфи докато влак минава до него)
https://www.youtube.com/watch?v=Dy8Yt-P614w
Ами, добре, че машинистът го изрита с крак.  Mr. Green
Този смотльо следващият път, за по-оригинално, може да застане и пред влака.  Whistling

# 602
# 603
# 604
# 605
# 606
# 607
Валери Божинов се радва на бездомно куче. Simple Smile

# 608
# 609
# 610
# 611
# 612
  • Sofia
леле ужасен е този клип Sad
можело е да му е и последното селфи,голям късмет е извадил Wink

# 613
  • в морето до колене
Но това на снимка 2 от линка.... дали е истинско  Dizzy Face

Не помниш ли тази сцена от "Кръстника" - с отрязаната конска грава в леглото...
Предполагам, че главата е истинска (не вярвам да са си направили труда да правят изкуствена глава от папие-маше, нямаше да изглежда толкова автентично). Но вероятно е от някой кон, който така или иначе е умрял от естествена смърт. Не мисля, че са убили някое животно заради тази сцена.
Кръвта със сигурност не е истинска, а си е традиционната червена боичка...

Последна редакция: пт, 25 апр 2014, 15:59 от мячик

# 614
Не, не помня. Има толкова много филми, които трябва да гледам пак. Скоро се бяхме сетили със сестра ми за "Недосегаемите". Имахме го ха видеокасета и няколко пъти го спирах преди сцената с взрива, още в началото. Сестра ми ми напомни. И него трябва да гледам.

офф. за да не ходя да търся в имдб, би ли бил някой любезен да ми каже как се казваше оня филм с Арнолд, дето отиват на някаква планета. Класика си е.  Гледала съм го един милион пъти и нищо не помня, нито как се казва.  Rolling Eyes Оглупявам тотално.

Изкуството иска жертви. Ама тая конска глава е отвратителна.

Общи условия

Активация на акаунт