НВ-ВМХ, част 77

• 39 722
  • 720
  •   1
Отговори
# 75
  • София

Очевидно, че голямо количество от това е задьржана вода, но не й е мястото на тази вода там. Човек като ходи с кьси панталони не си слага надпис на краката - това е вода.  Simple Smile

Joy Ох, Кам, ще ме умориш  Joy
Права си си отвсякъде!

Викчеnewsm59
Искам да ти пожелая основно и най-искрено здраве, здраве и пак здраве, и от здраве никога да не се отървете  Hug Hug Hug Hug Hug
Целувки и много весел празник!  Heart Eyes

Био магазина ме умори ...  Shocked Нож?!? Вода?!?  ooooh!
Оф, Красо - чети и си води записки   bouquet

Момичета, страхотни резултати! Ставам фен на фаста, то е ясно. След празниците планирам повечко време да изкарам и то само на пръжки в количества, колкото ми е нужно, за да не изпитвам глад.

Вие нямате излишни кг. и пак сваляте вода, а и сигурно някоя мазнина покрай нея, страхотно! Много интересно обаче, как при всички се наблюдава видимо намаляване на краката в см.
Въобще, изводите, които ще произлязат от този групов фас,т според мен, ще се окажат доста интересни и ценни.

Дидулинка, стискам палци всичко с мъжа ти да е наред  Praynig Praynig Praynig

# 76
  • Пловдив
Ох,момичета,като ви чета май само при мен няма резултати от фаста,а съм напълно стриктна.Даже вчера минах само с 4 яйца,не че съм се ограничавала,просто толкова ми се ядеше.Единствената причина,която ми хрумва е,че вчера и онзи ден хапвах и по малко сланина,а тя беше доста солена.Количеството да е било колкото кибритена кутийка.Днес съм решила да не ям сланина да видя какво ще стане.

# 77
  • SA
А, Вивче, аз отдавна си имам едни излишьци за разкарване, даже и в темата сьм писала.
Е, сега разбрах, че повечкото са вода, но пьк хубавата новина за мен бе, че сьм в сьстояние да се справям с тях по-бьрзо и лесно, отколкото си мислех.
Да, като приключим всички с фаста, ще си направим анализ на резултатите.  Simple Smile
Жижи, а ти само килограми ли си следиш, или и обиколки?

# 78
Благодаря, Кам  Hug
Дандулина, как ще ходи на работа мъжа ти  Shocked Това, което описваш не е шега работа. Направо към лекари да се запътите и стискам палци всичко да е наред Praynig
Джия, щом си сигурна, че не е бременност, ще трябва да те види лекар, макар че може и да е съвсембезобидно закъснение.
И аз искам такива минусииииииииииии, че вече  smile3511 От януари до сега имам само -2см на гръдна обиколка. Ханш, талия, бедра - нъцки. И под 55 кг няма падане. Само като си помисля, че трябва да вдигна въглехидратите заради ОГТТ, изпадам в ужас. Голямо съм мрънкало  Embarassed

# 79
  • Пловдив

Жижи, а ти само килограми ли си следиш, или и обиколки?
Следя и обиколките,но и там няма промяна.Сега като се замислих се сетих,че в момента пия антибиотик,чудя се дали той може да има нещо общо с това задържане newsm78?

# 80
  • София
Жижи, според мен има огромно общо, ако не е и причината даже. Може и солта да е възпрепятствала. Според мен увеличи мазнината, не я намалявай.  newsm78

Кам, до същите изводи стигнах и аз. Успокояващо е, че има вариант за премахване на задържаната вода. Следя ви с интерес.  Hug

# 81
  • SA
Жижи, вьзможно е сьщо да нямаш много задьржана вода, ако по начало не си склонна кьм такива задьржания. Аз и преди сьм писала в темата, че на мен това си ми е било винаги проблем и започна ли да повишавам теглото си, изглеждам по-скоро подпухнала, а по подбедриците ми са се появявали явни отоци при по-дьлго стоене права.
Защото няма какво да се льжем - с 3 дни фаст едва ли могат да се загубят повече от 200-300 грама мазнини, което и сантиметьра, и кантара има вероятност да не могат да отчетат.

# 82
  • Варна
Благодаря за труда на Cioccolata за новата тема.

Да честитя на малки и големи празниците   bouquet

Браво за "фаСтАнтичните" резултати на всички включили се.
Ще взема и аз да се изфастя след празниците, че нещо му
отпуснах края.... Нямам промяна на кг. и см.,ама и доста нерви
потроших последните седмици.

Следейки си % на В,М,Б пак съм по-скоро на ниско въглехидратна
отколкото на НВ ВМХ .Чувствам се добре в кожата си и няма да
се главоболя с това да смятам...проценти, че се изнервям  Sunglasses

# 83
Устойчивото нишесте е тема и на последната статия в Fat Head блога. Четох онзи ден, преди това мисля в Mark's Daily Apple бях попадала на информация или беше на друго място, не помня, не съм си отбелязала за съжаление, но явно набира скорост в момента.
Ето блогът, към който праща Том.

# 84
Изтървах миналата тема(нямах интернет) и се записвам чак сега  Hug

Закъснява ми с повече от седмица(два месеца съм на режима).  Confused
Инак се опъпчих малко, имаше го и глада за въглехидрати(хапвах си банани и чет. шок. 85%) и нищо.
Това нормално ли е според вас?

Възможно ли е да приемаш твърде малко калории? Мазнините засищат за дълго време и понякога човек без да се усети приема по-малко храна, докато свикне.
А преди как ти беше цикъла? Възможно ли е преди да е бил редовен, но твърде чест или дълъг (примерно на 20 или над 30 дни), а сега да се приеме, че се нормализира?

# 85
  • Пловдив
Кам,Вив,не знам какво да мисля,но така или иначе ще продължа до петък,както си бях запланувала,може пък изведнъж да паднат някакви см. или кг.А определено съм от хората,които задържат вода при определени обстоятелства и затова сега се чудя какво става.Лятото като стане топло почти не нося пръстени,отичат ми пръстите и започват да ми стягат.
Вив,мазнината ще я увелича,но под форма на масло.

# 86
  • София
vici75, ти тази майонеза на ръка ли я разбиваш (както е по рецептата) или ползваш пасатор?  newsm78

Да споделя една моя "рецепта", която много ме засищаше по време на фаста, а и ми беше вкусно.
Маслото, студено от хладилника, го режех с остър нож на много тънки резенчета, които обилно овалвах в чубрица и хапвах с наслада   chef
Не е нещо кой знае какво, но ми идваше добре - вкусно и ме държеше сита за дълго време.

# 87
  • Варна
Днес се събудих с чувство, че съм с махмурлук. Много тягостно ми беше, но не можах да открия причина, освен може би от снощната салата. Нали не ям зеленчуци, реших да включа салата за вечеря и според едната ми треньорка, салатата е ферментирала и съм се опиянчила един вид от въглехидрата, та затова ме боли глава и съм като пребита. Ама от 25грама въглехидрат, чак пък толкоз? Кажете мнение е ли възможна такава реакция на огранизъма, да не се мъча със зелении, ами да си ям нормално.  newsm78

# 88
Здравейте, честито на всички празнуващи и на тези които пропуснах, живи и здрави!
Вики при нас още не е дошла тази верига но всички я очакват Simple Smile Аз също пазарувам от един органик магазин който много харесвам, например само там намирам слънчогледови или тиквени семки които не са печени, тук масово е печени ядки, без сол, но печени. Освен това взимам някакви безглутенови и ядкови брашна за децата, за палачинки и подобни, проблема е че не мога да уцеля свястноот безглутеновите, все ми нагарчат, от ам взимам и тахани. И верно е не гледам дали е органик предполага се че всичко в магазина е такова Sad
Колкото до органик плодове и зеленчуци, не им вярвам ан американците, до колкото знам за да е наистина органик трябва да е доста километри на около чисто, а от баба знам, че един дъжд, както тя им казваше киселинен може да ти унищожи реколтата, демек ако не ги вали дъжд и са на мног много чиста почва къде аджеба ги гледат  newsm78 Също и за месото, органика е адски адски скъп, а само този който храни кравите знае за какво иде реч, а пък органик прасе просот не вярвам да има Joy
Вики все се каня да те помоля за някакъв списък с храните които пращаш на детето, хем се старая да са читави и се въртя само около месо и яйца. Та когато имаш възможност би ли могла да напишеш нещо  Hug

# 89
  • Vildbjerg,DK
Отчет - днес сутринта 68.000, а преди малко 67.800  Сантиметри не съм мерила, но промяна има определено. И при мен в краката ( много са големи по принцип  Embarassed ), но едни дънки които си меря от време на време ми стоят доста по отпуснати.
За днес не знам как ще е  - до сега мазно кафе, кашкавал с масло и 30 гр. макадамия. Сега ще правя яйченото лате за проба  и ще го разделим с половинката, а вечерята още не е решена. Аз може и днес да изкарам на фаст, а половинката за сега фасти, но вечерята каза, че ще е пиле със мазен сос - без зеленчуци.

Джия дано да е нормално закъснение Hug

Общи условия

Активация на акаунт