НВ-ВМХ, част 77

• 39 569
  • 720
  •   1
Отговори
# 60
Добро утро  Hug
Кам, Шоки, , трогнахте ме с това, че се сетихте за мен след дългото ми отсъствие   bouquet Не съм си и помисляла за отказване от режима и то най вече, защото ми е много вкусно  Blush  Като ви гледам вас как безпроблемно поддържате В в рамките на 20-30 гр , че и фаст правите, явно сте много добре адаптирани към този режим. А аз не мога да сляза под 50 гр. Движа се в рамките на 50-100 гр. и си поддържам вече една година едни и същи килограми, а ми се ще да сваля поне 5 от тях. Разбира се аз съм доволна от това, че все пак не качвам с моите хормонални каши , а си хапвам много вкусно . И за това няма отказване  Simple Smile
За днес са запланувани боядисването на яйцата и великденските курабийки.
Желая на всички един усмихнат и ползотворен ден  Hug

# 61
Вики, как така гърци да не ядат агнешко? Shocked

Дани, не се притеснявай, това не са много въглехидрати Hug При теб положението се усложнява от щитовидната, затова не успяваш да свалиш сигурно Sad Постепенно може да успееш да намалиш въглехидратите и да пробваш така, но когато се почувстваш комфортно.

Дандулина, дано да не е нещо сериозно и да се оправи бързо мъжът ти! Praynig Какви са тези нощни смени, след като е толкова зле? ooooh!

# 62
  • Пловдив
Дани, и аз се радвам да те прочета отново! Hug
Дандулина, стиснати палци от мен на мъжа ти да му няма нищо сериозно! Praynig

# 63
Изтървах миналата тема(нямах интернет) и се записвам чак сега  Hug

Закъснява ми с повече от седмица(два месеца съм на режима).  Confused
Инак се опъпчих малко, имаше го и глада за въглехидрати(хапвах си банани и чет. шок. 85%) и нищо.
Това нормално ли е според вас?

# 64
Добро утро Simple Smile
Радвам се на резултатите ви и след празниците ще опитам и аз. Тези дни успях да си спазвам режима добре, но фастенето не ми се отдаде.
Тъй като изчезвам в дълбоката провинция до понеделник, още от сега ви пожелавам приятно изкарване на празниците.  Hug
Джия, не мисля, че е заради режима - има много други фактори, които може да повлияят на цикъла - стрес, промяната на климата,   ylinfant . Може пък и организмът да се пренастройва, ако преди не е бил много редовен.

# 65
Със сигурност не съм бременна.
А с тоя стрес ми писна, дето ако се случи промяна в организма все стреса е виновен(това е особено любимо на тукашните лекари). Ми не е от стреса и за това съм сигурна. Нещо от хормоните ще да е, ама защо?  ooooh!

# 66
  • Пловдив
И аз очаквах положителна промяна в посока пъпките,но...за сега никакъв ефект Rolling Eyes

Скрит текст:
п.п. иначе и тоя месец съм кат пубер,т.е. чакам да ми дойде,а правим опити за бебе...

# 67
  • София
От статията ножът за органик хляб ме довърши  hahaha

Отчет за трите дни фаст (промените са от началото):

Килограми:  -2.1        (57.2 -> 55.1)
Ханш:          -1            (92 -> 91)
Талия:          -4            (73 -> 69)
Бюст:           -1            (92 -> 91)
Бедро:         -1            (51 -> 50)

Резултатите далеч надхвърлят очакванията ми. Очевидно е, че свалям основно, там където имам най-голям излишък - на талията. Там гоня 63, но вече не го бързам толкова. Мноого щастлива  sohappy

# 68
 Joy
Вики, ще ме умориш с този "органик" магазин
Как не са се усетили тамошните лпбители на съденето да ги осъдят за подвеждащото име обаче?  newsm78

Дандулина, дано не се окаже нещо сериозно това с мъжа ти
 Praynig

# 69
  • SA
След 3 ден фаст при мен резултатите са следните:

Ханш:   -3см
Талия:  -3см
Бюст:     0 см
Бедро:  -2 см

Килограми не сьм мерила.
Доста сьм изненада и аз сьщо като Асос, защото за пьрви пьт правя точно подобен фаст.
Иначе сьм гладувала, плодувала и какво ли още не в миналото, но толкова бьрзо и без никакьв дискомфорт досега не ми се е случвало да отслабвам.
Очевидно, че голямо количество от това е задьржана вода, но не й е мястото на тази вода там. Човек като ходи с кьси панталони не си слага надпис на краката - това е вода.  Simple Smile

# 70
  • София
Доста сьм изненада и аз сьщо като Асос, защото за пьрви пьт правя точно подобен фаст.
Иначе сьм гладувала, плодувала и какво ли още не в миналото, но толкова бьрзо и без никакьв дискомфорт досега не ми се е случвало да отслабвам.
Ключовите думи Simple Smile
Аз мога да сравня със зелевата супа и Дюкан - фастът ги бие по всички параметри! Няма я оная отпадналост, униние и къркорене  Mr. Green. Дори увеличих маслото за сметка на яйцата (вече 4) и като че ли стана по-добре.

# 71
Честити рожденни дни на малки, средни и големи патерици   bouquet
Да сте много здрави, щастливи и обичани, момичета  Heart Eyes

При мен тези дни е лека лудница, че всички клиенти бързат да излязат в дълги отпуски и искат всичко накуп, ако може за вчера  Whistling Иначе продължавам с фастенето, но нищо не съм мерила и теглила, защото едва смогвам да поспя по няколко часа. Но се чувствам отлично - вчера 3 бр. яйца за целия ден, едно авокадо, 5 бр. маслини и съм пушка.

Аз мисля с агнешкото да се почна от утре още  Laughing

# 72
Лека работа, Смоуки!

Да, и аз писах сравнение с протеиновите дюканови дни при мен - няма го онзи безумен глад да се тъпчеш до пръсване

Вчера взехме агнешко, новозеландско, и пармезан за великденското клефтико
Мисля още утре да го мариновам даже

Да добавя за днешното меню
Малко кашкавал, 2 яйца, сьомга

Последна редакция: чт, 17 апр 2014, 10:18 от Анонимен

# 73
  • София
vici75, благодаря ти за рецептата  Hug Знам английски, така че няма проблем, но благодаря за милото предложение за превод!
Нали знаеш, че кръстниците трябва да подарят дрешки  Laughing Та си мисля, че е редно да подариш на Оф Красо нещо (вталенчико Twisted Evil) за името, което й даде.  Joy

Отчитам и аз три дена успешен и леко минал фаст. Без пристъпи на глад, без пристъргване, без лудване от глад.

Имам по 1 см по-малко на талията и ханша. За съжаление не измерих бедро, а там имам ВИДИМА разлика.
Дори да е вода - пак съм доволна.
Скрит текст:
Както е казала Кам - Очевидно, че голямо количество от това е задьржана вода, но не й е мястото на тази вода там. Човек като ходи с кьси панталони не си слага надпис на краката - това е вода.  Smile  Joy Joy
Доволна съм и съм решила веднъж месечно - по пълнолуние да правя такъв тридневен фаст.

Assos, страхотни резултати!

Dandulina, пожелавам ти всичко да е наред с мъжа ти и притесненията ти да са напразни!

# 74
Сега погледнах набързо една статия на д-р Ендфелд, за устойчиво нишесте (напр картофено нишесте)
http://www.kostdoktorn.se/ar-potatismjol-lchf-om-resistent-starkelse

Ако не се загрява, а се приема студено, хранело добрите бактерии в червата и повлиявало позитивно върху хормоните там.
Подобрявало нивата на кр.захар, давало чувство за ситост и можело да помогне за свалянето на кг.
Приема се разтворено с малко студена вода, по няколко с.л. на ден., като количеството се увеличавало постепенно, за да се избегне газообразуването

Според него доста подходящо за Диабет тип 2.

Същият тип устойчиво нишесте се срещал в зелените банани и суровите картофи, както и сварени, оставени да изстинат картофи.

Последна редакция: чт, 17 апр 2014, 10:39 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт