НВ-ВМХ, част 77

• 39 563
  • 720
  •   1
Отговори
# 45
  • USA
Да дам отчет и аз, след моите 2 дни фаст на маскарпоне и лъжица кокосово масло в кафето. Първи ден минус 1.200, втори ден минус 900 г. Обиколки не се сетих да премеря. Доволна съм, глад не чувствам никакъв, енергия в повече, дори малко потренирах с пудовката. Исках и днес да продължа, но имам едно излизане и обяд навън, ако успея ще го изфакирствам поне, утре ще си кажа.
И аз ще правя козунаци и курабийки, сигурно ще ги опитам поне. После агнешки факир и за мен, ха-ха.
Виви и Шоки, честити ви рожденнички!

# 46
  • София
Омазах нещата аз... Embarassed

# 47
Оф Красо не съм видяла, че мен си цитирала по напред. Пак си на гребена на вълна свободни съчиненя и интерпретации. Ще знаеш, само от не ядене торти, хляб и курабии трябва да съм се разсополива напоследък. Няма начин от друго да е. Как не съм се сетила до сега. Страшна жена ще излезеш ти – доктор, пророк и изследовател от класа в едно. А отностно химиите в храната тебе пък кой те е осветлил така, че в твоята храна точно няма химии или има по-малко. Не си казвала да си я доставяш от друга планета или сме изтървали нещо....Тъй пък не пусна една снимка за потвърждение на твоите теории, да видим твоя режим какви резултати дава. Ако изглеждаш по-добре от нас, казвам ти честно минавам на твоя режим на минутата.

# 48
Момичета, благодаря ви за поздравите за сестра ми! Hug

Дежа вю hahaha

# 49
Ама много ѝ отива това бе Шоки  Joy. Аз даже ако съм на нея направо ще си сменя ника на Оф Красо, че да ни е по-лесно на всички.

# 50
  • София
Новият, вълшебен режим на лечителя Димков, с който Ана Цолова се вталила:

Три дни се консумира неограничено салата от моркови и плодове, овкусена с мед и лимонов сок. На четвъртия ден може да се добави хляб, картофи и ябълки. След това цикълът се повтаря.

Whistling Whistling

Ще си букмаркна този пост, за да ѝ кача снимката след година, като я застигне инсулиновата резистентност.

http://petel.bg/Ani-TSolova-raztsafna-s-valshebna-dieta-na-Dimko … rezhima-y-__68932

"Оф красо"  Peace

# 51
  • София

Joy
Викче, обаче си резачка! Кефиш ме максимално!!!  Joy

И аз благодаря на всички за пожеланията  Hug

Оф Краса, си пазарува от Марс, и брашното, и зехтина, и маслото, и хляба, и пълнозърнестите простотии, и всичко що меша в нейната "тайна квартира".

# 52
Хехе Assos той тоя цикъл с морковите, плодовете, меда +хляб, картофи и ябълки е ясен. По-интересен ще дойде резултата от последващия цикъл – едно със сигурност знаем, че ще е много траен.

Вив   Laughing Оф Краса я пропускам, обаче се върнах назад да видя кой пита за майонезата и гледам по едно време мен ме цитирал някой с нотка на сърказъм. Като мръднах екрана на телефона, гледам Оф Краса. Та каквото почукало, такова повикало стана.

Последна редакция: ср, 16 апр 2014, 19:51 от vici75

# 53
Много ми е притеснено и нямам с кои да споделя...
Мъжа ми не се чувства добре, първо започна с често уриниране вечер и болки в бъбреците, бяхме на уролог сега е на антибиотик.
Освен това се оплаква, че го боли целия корем, но не като вдига тежко, а в спокойствие, сега е на работа и звънни...боли го и черния дроб, казва, че всичко го боли Confused
Направо не мога да стоя на едно място, утре сутринта ще ходим да му изследват кръвта, урината е чиста, вече не знам за какъв доктор е...
Мога да кажа, че той доста си хапва, хляб не яде, сладко рядко, наблягаме вкъщи на месото без него не сядаме, но яде и други неща доста.
Чудя се от многото храна ли е, оф незнам...

# 54
  • SA
Dandulina,  Hug. Дано не е нещо сериозно!
Изключени ли са бьбречни камьни при мьжа ти?
Ако има много силни болки и не се чувства добре, може и да отидете още тази нощ в спешен кабинет да го прегледат. Коремните болки могат да се дьлжат на толкова много причини, а някои от тях са сериозни и не тьрпят отлагане вьв времето.
Хехе, този "нов" режим на П.Димков с какво е по-различен от плодуването? То морковите горе-долу са като плодовете.
Викиии, така е, ще страдаш от вирусни инфекции кат не ядеш торти и щолени.  hahaha

Yoya , сега видях, че си питала за обременяването с глюкоза. Ами 4-5 дни хапвай повече вьглехидрати - плодове, картофи, ориз... зависи какво предпочиташ. Разбира се, си яж и обичайните храни - месо, яйца, млечни, зеленчуци. Може малко да поограничиш мазнините, за да не качиш килограми, понеже вьглехидрати с мазнини е добра рецепта за наддаване на тегло. Може да използваш момента да ядеш риба, пилешко, пуешко например.

Последна редакция: ср, 16 апр 2014, 22:38 от kameloth

# 55
Оф Камелот тои е нощна смяна, утре пак, но сутринта по лекари.

# 56
Dandulina  Praynig

Ками  Joy ами ха де, то кой да се сети.  Добре , че Краса ни чопли мозъците периодично, та да се сетим, че от липсата на хляб (домашен и то от био продукти) била вирусната инфекция.

# 57
Ха, подсетихте ме за яйчения пастет, благодаря, това ще вечерям  Heart Eyes Джоя  Hug

Лурдес, прави се от сварени яйца, масло и сол, пасирано. Уникална вкусотия е това чудо и страшно засищащо. Пропорциите са на вкус.

Благодаря , Вив, и на другите които писаха рецепти.   bouquet

Шоки, мерси за новата тема.  bouquet

# 58
  • SA
Забравих да се похваля, че днес направих великденските курабийки.   chef
Изобщо не ги опитах, но мьжьт ми много ги хареса. Сега папагальт се е примькнал до него и го дебне да си грабне и той някоя.  hahaha
Утре ще боядисам и яйцата и ще чакаме агнешкия факир.  Simple Smile

Тази статия доста пасва на днешния ни спор Laughing :

http://6nine.net/2014/03/24/maniata-po-zdravoslovno-hranene/

Последна редакция: ср, 16 апр 2014, 23:52 от kameloth

# 59
Ками от време на време и аз от там ( Whole foods-a) нещо пазаря между другото (като кокосово или бадемово брашно), но не защото е органик, ами защото по другите магазини не съм виждала. От там веднъж бях взела и органик вода (беше $5 бутилката 0,500мл, но понеже детето тръгнало без вода от нас, та взехме там някаква, а друга нямаше) май ви бях разправяла дето се смяхме, че за органик вода не сте чували. Е кел файда че водата органик, пък в пластмасова бутилка. Обаче такива мошенници и така спекулират с простотията на хората не е истина. Уж магазин за органик стока, а там плодове и зеленчуци от всякъде. И аз не знам. И купувам на няколко пъти. И след време разбирам, че трябвало да се гледа баркода. Като поглеждам какво съм купила, ами аз съм купила баш конвенционални, че и едните ГМО, а не органик от тоя същия магазин. Но никъде в магазина не пише кое е органик и кое не. И ти по инерция си пазариш наред, предполагайки че всичко е органик, понеже нали магазина е само за органик неща. Там видях и лютеница българска. Но трябваше да ги питам аз имат ли сертификат от баба си Пена, че им е дала органик лютеница. С тая лютеница паднахме от смях с моя мъж. Ама пък като нищо може и от Красината леха дето е на Марс, да са брали домати и пипер.

Браво на теб за курабиите. То и аз ще правя пита, но ще я заменям/подарявам срещу агне на чеверме. Пък може към нея и по някоя курабия с шприц да заформя. Канени сме на гръцко парти за Великден, а хората там не ядяли агнешко, а и на диета били. А мене понеже пак ме определят с бърз метаболизъм дето не пълнея от месо ще ме гощават с агне. Те си печали агне заради снимката, ние пък печем пита заради снимката. Супер. Е ще ударя една мастичка (макар и сладка) със снежанка, агънце и една чаша винце.

Общи условия

Активация на акаунт