НВ-ВМХ, част 77

• 39 573
  • 720
  •   1
Отговори
# 30
...
Уаспи, при теб как върви в сантиметрово отношение?  Heart Eyes

А Краса я оставете. Нека си мисли, ако ще, че пазаруваме директно от Фармахим.  Joy
Вие нали си знаете какво слагате в устите.  Wink Няма нужда да я отразяваме, тя си е вечната опозиция.

не съм мерила см, забравих  Embarassed
само кантара, когато се сетя

Красата не може да понесе, че хората тук се борят срещу същата зависимост, която тя лично поддържа, продавайки шаренийте си
почвам да я разбирам
кофти е за един дилър на дрога като нея да гледаш как пазарът ти може да поизтънее

# 31
  • Пловдив
Шоки, благодаря за чудесно оформената нова тема! Hug
Браво на всички фастещи!Не можах да прочета всичко, но виждам, доволни сте, супер. Благодаря, че споделяте...Това за бедрата е много интересно...
Вивче, да ти е жива и здрава щерката! Hug Шоки, и твоята сестра също! Hug
Пак имам да наваксвам с четенето на темата... ooooh!

# 32
И аз продължавам с фаста - не срещам никаква трудност, но май са ми малко калориите. Вчера 1 яйце, шепа ядки,2 броя телешки кюфтета на скара. Оф, забравих и авокадото.
И аз като УАСП усещам липса на зеленчуци, но не толкова като засищане, а като свежест.
Обаче съм решила да избутам до края на седмицата и после агънце, здравей, здравeй Simple Smile)))

Последна редакция: ср, 16 апр 2014, 12:26 от Like_Smoke

# 33
Вивиан, честит празник и на теб, и на твоето момиче  smile3510

фаста върви много добре
а кокосовото масло без кафе ми е по-вкусно
за вчера - 4 яйца, 50гр кр масло, 1 лъжичка кокосово,
сланина с подправки колкото 2 кибритени кутийки

днес - същото
не съм гладна, но се опитват да ме подхлъзнат с вино Sunglasses

# 34
Благодаря за новата тема   bouquetаз нещо не съм в кондиция  ,но ще се стегна след велик ден

# 35
  • София
Сега погледнах във фитдей, че половин краставица (150 грама) има само 3 грама въглехидрат. С малко зехтин може и да замести липсата на зеленчуци при тези, на които им липсват.

Само като идея го давам, не мисля, че 3 грама ще объркат сериозно процентите,но може да помогне да не се чувствате ощетени.

# 36
  • Варна
Шоки, страхотен първи пост отново! Всеки път ми е интересен и научавам нещо ново. Страхотна си!  Heart Eyes

Прочетох за 25те % от хората, целунати от Природата с перфектен метаболизъм за обработване на въглехидрати. Е, моят мъж е от тях - само хляб, спагети, боб и леща до припадък яде и си стои слаб. Добре че съм аз да му набутам някоя мръвка или яйце иначе няма и да се сети. Толкова му завиждам  Mr. Green Дано децата ни някой ден наследят този ген, а не като мен да дебелеят само като погледат пица  Rolling Eyes Crazy

# 37
  • SA
Assos, и аз като теб ще продьлжа с агнешки факир. Ех, че готино звучи!  Simple Smile
Аз мисля, че вече сьм в стабилна кетоза. Днес никакьв глад до момента и много енергия за изразходване.

Цитат
почвам да я разбирам
Аз пьк започвам да разбирам как се е чувствал Милко в онова предаване, дето Мартина Вачкова го сьветваше как да се храни здравословно.

# 38
  • София
Ха ха. Милко до Мартина Вачкова   Joy
Отивам да го изровя   animal037

Смяях!
http://lichentrenior.com/milko-georgiev-v-pochivna-stancia-nova-tv/

# 39
Еха, кефите  Peace
С огромно удоволствие ви чета за фаста. Аз късно научих и не успях да се включа, но и без това правих скоро и не смея пак. Най-вероятно ще факирствам след Великден. По спомен, при мен мазния фаст продължи 4 дни, изгубих 1 кг и нещо, които си възстанових после  Embarassed Не си я давам тая вода и това си  Tired
Дандулина, по време на фаста и аз имах проблеми с 00. Лошото е, че продължават и до днес. Идея си нямам защо.
Вив и Асос, супер резултати. Завиждам благородно /и не чак толкова благородно Embarassed/
Много благодаря за рецептата за крема сиренето на Люба Ризова. Аз съм на минимум млечни, но ще дойде и ден на глезене, когато ще я опитам.
Вив, да ти е здрава и много щастлива рожденничката!   bouquet
Шоки, и на твоята сестричка пожелам здраве и успехи!   bouquet
След празниците съм при ендокринолога и най-вероятно ще правя обременяване с глюкоза. Дайте идеи с какво да се храня 4-5 дни преди теста. Благодаря!  Hug

# 40
  • Vildbjerg,DK
Привет банда Grinning
Благодаря за темата Шоки Hug И да ти е жива и здрава сестричката. Честит рожден ден и на дъщеричката на Вив newsm59

Отчет за вчерашният фаст  - два кафета с по 20 гр. кок. масло и чаена лъжичка сметана, 30 гр. макадамия, кашкавал с масло и яйце с масло. Почти като понеделник, но замених кок. чипс с кашкавал. Сутринта кантарът показа 68.700, а в момента 68.200 ( обикновено следобед винаги съм по-лека ), но ще видим утре как ще е.
За днес менюто е същото като вчера. Половинката има 500 гр. минус от вчера ( храни се като мен почти ), но той мисли днес да му е последният ден. Аз ще видя утре как ще тръгне и ще видя дали ще продължавам до петък или ще минавам и аз на нормален режим.

# 41
Здравейте, запис и от мен и Шоки благодаря за темата   bouquet
Много са ми интересни резултатите ви от фаста, но колко дена се прави или всеки сам си решава и това което се притеснявам после като се включат зеленчуци евентуално и млечни, килата не се ли вдигат пак  newsm78

Някой беше питал за майонезата   съжалявам не помня имена(никове)  Embarassed
Та рецептата е на потребителка в нашата тема, мисля че я има и в рецептите, аз я правя по бърз начин, 2 сварени яйца, като винаги са ми леко рохки, просто така ги обичам, масло на око, значи ако пакетчето ми е 250 слагам около половината, може и по-малко, леко го разтапям в мв-то за по-лесно разбиване, слгам яйцата маслото, малко сол, понякога черен пипер, може и горчица, лимон, подправки и всичко се пасира, дори да е малко редичко после в хладилника стяга, по принцип ако е много гъсто се капва маляко прясно мляко но аз почти никога не слагам, после е супер директно с лъжицата или на салата, с месо, оххх отивам да правя.
Иначе пробвах и с авокадо, дори и обикновенна майонеза пак става супер и сгъстява. А пастет зелени маслини авокадо и чесън, с малко зехтин е божествен.

# 42
Честити рожденници на Виви и Шоки! Да са ви живи и здрави!  bouquet

Аз отчитам още един килограм минус. Като мине 1 месец ще се измеря да видя как са мерките и дали и там има минуси.  Wink

# 43
Solima   Heart Eyes ето рецептата е в този сайт. Забравих английски ползваше ли или не. Ако не ще ти я преведа:

http://www.epicurious.com/recipes/food/views/The-Creamiest-Aioli-395075

Пак казвам рецептата не е моя, някоя от вас я беше пускала, като много успешна. И реших да я пробвам, че по всякакви рецепти един път ми става, друг път не много, трети път рядка или пресечена. Но за мен май това наистина  е най-добрата рецепта за майонеза. Грешка никога не е ставала, а не съм от най-скопосните кулинарки. А на мен най ми допада, че зехтина не се усеща. Аз зехтин много обичам, но като го заправя на майонеза и ми грани. Нещо се променя вкуса му в тая комбинация. В рецептата са добавени чесън, червен пипер лют, черен, но аз си я правя и без тях (само с олиата, жълтъка, лимона и солта). Също и да кажа ¼ cup  на какво се равнява - = 60мл.

# 44
  • В центъра на мръсотията
Шоки, благодаря за отговора!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт