Целулит - 6 тема

• 99 964
  • 738
  •   1
Отговори
# 405
  • на острова на мечтите
Оооооооооооооо, благодаря! И аз го искам този водопроводчик! Ама моят е ........абе по-добре да не ти пращам снимка, че ще се скапе екранът на компютърът ми! Joy
Аз с морска сол си трия целулитчето!

# 406
Danilu,може ли малко детайли за масажа с морска сол?

# 407
Здрaвейте и от мен, aз от скоро зaпочнaх aнтицелулитни мaсaжи със зaпaлвaне, мaсaжисткaтa ми кaзa дa избягвaм гaзирaни, тестени изделия, пържено и дa пия повече водa. Въпросa ми е дaли някой може дa ми кaже трябвa ли дa спaзвaм някaквa диетa или просто дa избягвaм тези няколко съветa  newsm78

# 408
  • в 1001-та нощ
Ако имаш успех и искаш да го задържиш напред във времето е хубаво и а напред да ги избягваш  Peace Соленото също  Peace

# 409
  • на острова на мечтите
Ами имам едра морска сол от Британия(леко сивкава и влажна) та слагам на ръката или на ръкавица за масаж и търкам до зачервяване.Тя по принцип е за готвене, но килото й е 2 евро и малко отгоре, докато тази  готовата  с морски водорасли антицелулитна е доста скъпа-около 32 евро пакета, не е дори килограм,а и на мен ми мирише на петрол. Исках да ви закача снимка на тази сол, но не помня марката и не намирам в гуги тази, която съм ползвала.Имах предвид снимка на солта антицелулит.

# 410
Ще опитам с обикновена морска сол... А има ли ефект и откога правиш този масаж?

# 411
  • на острова на мечтите
Значи, кожата става гладка, ефектът е тонизиращ и мисля, че има и здравословен такъв. Сигурна съм, че и обикновенна едра сол ще свърши работа.  Hug
Да се фукна! Получих си вендузите! Party

# 412
  • на острова на мечтите
Да се похваля, че си направих първият масаж! Не прекалих с масажа-по 3 минути на крак, корем, за Д_пе не остана време Embarassed Не се получиха синки, обаче на левият крак масажът малко ме заболя  newsm78 Значи, на десният крак всичко беше О.К.,на левият обаче ме болеше дори на по-нечувствителните места- като горната част на бедрата, която е по-мусколоза и кожата е по-дебела.
Да попитам и за масажи на корема. Мярнах тук, че не бива да се прави върху горната част над пъпа?! Или не съм разбрала правилно?

# 413
  • в 1001-та нощ
Ако е бил мой коментар - аз съм писала, че аз не правя, а не че не бива  Peace

Моята вендуза - пак се втвърди - около година е ползвана   Thinking  Само моите ли се втвърдяват?  newsm78 Дали е от етеричните масла  Crazy Извадих другата от кутийката - неползвана и мека е  Laughing

# 414
Момичета започнах борба на много фронта.  Laughing
Правя си масаж с утайка от кафе,правя сухо четкане всяка сутрин,но това по-скоро е за по-лесно възстановяване на кожата.Освен това си купих магнезиев скраб и правя пилинг пред ден,два.
Сдобих се с дерма ролер 0,3 мм ,1,5мм и 2,5 мм.Ако някой не е запознат това титаниеви игли с различна дължина,които с микроскопично убождане предизвикват синтез на колаген на третирания участък с цел възстановяване на кожата(по аналогия като се удариш кака кожата хваща коричка и отдолу излиза нова кожа).Пробвах с 0,3 мм просто да видя как ще ми понесе,не боли и ефекета е по скоро да освежи кожата(ползва се за лице),после пробвах с 1,5 мм определено има ефект,усещането е малко като изтръпване на мястото когато третираш мястото.Ефект съм чела че има от 2,5мм но за там искам да направя още няколко процедури с 1,5 мм.След това третирам мястото с антицеллитен крем и отпред на бедрата имам няколко стрии леки,там третирам с олио за стрии на икаров(ползвам и др.мазила).Трябват поне 10 процедури с 1,5 мм за да се види ефекта.
Вендузите ги ползвам отдавна но с тях не постигнах нищо сериозно!Може би ако се комбинират с друго да!

# 415
  • Пловдив
Браво,дръж ни в течение.И аз се замислям за дермаролер,но се страхувам,че много ще ме боли и ще е поредният уред,за който съм дала пари и после просто не използвам.Преди време си бях купила един уред,Триполар се казва,600лв.струваше.Еми, не видях ефект и сега си стои в един шкаф и толкова.

# 416
Дерма ролера ми е 1,5мм и не бих казала че боли много,съвсем поносимо е ,но всеки си има различен предел за болка  Grinning моя е по-висок наистина! Ще ви държа в течение!  Laughing

# 417
  • в 1001-та нощ
Колко често го ползваш? Кожата не стои ли, като набоцкана, кръв? Микроранички?

# 418
  • на острова на мечтите
stasy_f ,Уауууууууууууууууууу! Браво бе! Аз засега намирам време само за вендузи. Правя вече трети ден. За резултати е много рано да говоря, но инстиктивно усещам, че е правилният метод, защото чувствам разместване на подкожни пластове.т.е. там, където си се е разположил Целу!
Да Алена,май беше твой коментар за корема. Благодаря за отговора. Аз,обаче имам нужда да правя масаж и на корема. Проблемът е, че между корема и краката, а и Д_то има значителна разлика в типа кожа и телесна маса, та вендузата не успява да се закрепи и трябва да я захващам отново. Доволна съм! Дано не загубя интерес! Чакам резултати с нетърпение, но змам, че се иска време!
Успех на всички!

# 419
Предложете някакви упражнения за целулит,не ми се мацоти всяка вечер с масла,нещо скоростно за10-5мин дневно?Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт