"Kara Para Aşk"с участието на Туба Бюйюкюстюн и Енгин Акюрек-11 тема

• 59 485
  • 751
  •   1
Отговори
# 90
Kara Para Ask - 1 fragman 7 epizod BG sub

Последна редакция: чт, 17 апр 2014, 01:37 от rina-rina

# 91
  • Разград

# 92
  • In the light side of the Moon!
оххх изпуснах купона  ooooh! не ми иде така късно да е излъ4ването, дано пове4е не се налага  Crossing Arms
но пък ви из4етох и много се смях, така се бях унесла в 4етене, 4е не гледах кой 4ета , 4ета стих4етата на Бриз4ето а след нея превода на г-ца Бу викам си ваййй беее кво' стана, тука римата ми се губи  Joy Joy Joy Joy а то било превода  smile3555

ама сега се залавям да си изгледам от на4ало до край, ама кво' викате  Thinking малко напрежение тази серия, а  newsm78  Thinking

благодаря на вси4ки ви за преводите и уто4ненията  Hug

лека нощ  Heart Eyes

# 93
Kara Para Ask - 1 fragman 7 epizod BG sub

Скрит текст:

Рина  Г-це Бу

Скрит текст:
Шангур-шунгур в чашата със чай
Арда и Пелин изнервиха се май.
От шефа требЕ да се крият
със сведения- за Йомер да се сдобият.

Те помощници са най-добри
усмихват и Йомеровите дни.
Тандем са двамата успешен
И на Йомер екипът спешен.

Шангур-шунгур, шангур-шунгур
И тук на любовта не ще да има „Дур!“
И тук Амур ще се намеси
и двамата в едно ще смеси.

morski_briz ,поздравления за стихотворението.Продължавай да твориш.  bouquet

Меги лека  Hug
Лека нощ.

# 94
Може би под въздействието на футболния мач имаме и резултат:  Joy Joy Joy

Скрит текст:
Bölümün skoru : NilMet : 1 ElMer : 0

По-скоро  Нилюфер и Метин водят с една целувка!  Joy Joy Joy

Благодаря за преводите на Г-ца БУ и Хриси  smile3525 smile3525
за мненията, коментарите и стиховете
и за чудесната компания въпреки късния час!

Спокойна нощ!   Hug Hug Hug

# 95
  • София
Резултата е грешен!
Трябва да е НилМет ЕлМер - 2-1
НилМет се целунаха два пъти, а ЕлМер имат една целувка в първи епизод!

# 96
  • София
Благодаря на Ринка за новата темичка   bouquet!

# 97
  • Русе
Добро утро!  Hug

Скрит текст:

Госпожице БУ, Хриси, Ринка, Лили  Hug благодаря ви за, това което направихте снощи за да е по-разбираем за нас филма!   bouquet

Аз снощи бях само четец, нали казват ''утрото е по-мъдро от вечерта'', а то и такава късна вечер...

Като цяло епизода, наистина изглеждаше по-вял от предните, но...  Thinking по-скоро за нас - с толкова много реплики между героите  Simple Smile, та предполагам след превода ще сме повече от доволни.  Peace

Заведението, където се състоя партито... за нас любителите на ''Пленителката'' не е непознато, затова и поне аз очаквах  Wink нашето момиче да запее, но... пък тук ни изненадаха - поканата всъщност беше Йо да пее нещо на италиански. Така, че Бахар пак не успя с поредният си опит, Ел макар и да не може пее, излезе от ситуацията успешно  Simple Smile

Хареса ми и как в този епизод, а и във фрагмана Йо все повече се отнася грижовно и мило с Ел, та очаквам и развитие.  Heart Eyes

А, колкото до заложения капан - сценаристките успешно се справиха, изненадаха ни  Laughing
Колко тук предположиха, че Йо ще отиде в браката, колко други - че Ел няма да стои мирно и да чака..., колко гадаехме кой от двамата ще пострада от оръжието... - да, това предполагахме  Peace

Но... жертвата да е Съткъ...? - никой не си го помисли, нали?  Peace
А аз, си мисля нещо... - един такъв як мъж  Thinking дали ще си стои така на стола знаейки какво се случва?  newsm78

Та... за мен той или е убит предварително, или е упоен.  Peace

А в крайна сметка каква изобщо е целта на този капан  Thinking - не смятам, че това е Ел да стигне до затвор, а по-скоро да я държат още по-здраво в хватка и да изпълнява задачите, които искат от нея.  Peace

Е, хайде стига съм писала, че се увлякох.  Joy Joy  Joy

# 98
Добро утро,диамантчета!Да ви е успешен деня-да не се чупят яйцата и да бухнат козунаците!

На мен серията си ми хареса-е,тегав беше часът на излъчване,ама..
Аз за разлика от всички си мисля,че Метин не е влюбен в Нилюфер,единствено иска да натрие носа и да унизи Мерт.За него това се е превърнало в идея-фикс. Peace
Ако се е влюбил наистина,то сценаристките наистина са надминали себе си в писане на глупости и утопии-да създадат толкова пък сложен образ в лицето на Метин-ми той ще сложи Елиф и Йомер в малкото джобче на елечето си.За мен той си е едно все още бледо подобие на Чичо-един хладнокръвен убиец.Факт е,че след като комисар Али му се обади,че Садкъ е разкрит той веднага му спретна убийството,че и натопи Елиф за него.

# 99

Но... жертвата да е Съткъ...? - никой не си го помисли, нали?  Peace

Само тези, които не са гледали другото им дизи.  Joy Мислех си да напиша предните дни, че Йомер и Елиф няма да стигнат до Съткъ, но се отказах, защото има хора, които се дразнят от аналогиите с другите дизита. Но трябва да сте подготвени. Всеки, който може да  помогне на главните герои да отбележат точка, умира в последния момент. Не знам как се е случило със Съткъ, успях да изгледам само първите 20 минути, но сценаристките минават през целия наличен арсенал- отравяне, удушаване, смъртоносен куршум, катастрофа и т.н.
Някои повторения са поносими, човек може да си затвори очите, но други са просто досадни. Слабостта на Елиф например към сладкото. Това е толкова специфичен детайл от  образа на главната им героиня в КД, зрителите го свързват с един от най-романтичните моменти в КД. Можеха да се понапънат малко и да измислят нещо друго. Очаквам скоро Елиф да започне да хруска шекерени бадеми. Това говори, че се работи просто на конвейр. Поне към образите на главните герои трябва има повече внимание, за да бъдат те за зрителите, ако не уникални поне ярки.   Да може човек да си каже "Това е Елиф. Типично в неин стил", "Това е Фериде", "Това е Йомер" ...Спомням си едно интервю по повод на друг сериал, една от консултантките споделяше, че много дълго време са обмисляли внимателно всеки детайл- каква да е прическата на главната героиня, как върви, как говори, как се облича, как се храни дори ...Ето така се създават ярки и запомнящи се образи. Надявам се да имам време да изгледам довечера цялата серия.

Последна редакция: чт, 17 апр 2014, 09:05 от varna_2

# 100
Добро утро на велики четвъртък!  Hug

Туба е писала сутринта в twitter за епизода:

Скрит текст:

Приятно боядисване на яйцата!  easter

# 101

Туба е писала сутринта в twitter за епизода:[/b][/i][/color]

Туба

Елиф каза на италиански на Йомер: "Ти си добър приятел".

След като Елиф поиска от Тайяр пари, позвъни на приятел в Италия и помоли за заем от 300 000 евро, но той/ тя й отказа.

-----

Не знам дали е за снощния епизод или подсказка за следващия.

# 102
Здравейте, момичета!

Изгледахме още една интересна серия. Ще се въздържа от много коментари,защото искам да я гледам с превод, за да знам дали наистина ми харесва. Отсега знам,че сцените с Ел и Йо ще ми харесат, но ми трябват другите детайли.

Незнам защо на някои им се стори,че темпото вече се е позабавило. На мен май ми е много бързо в тази серия. Не стига,че Куру научи за Йо, а отгоре на всичкото и Тайар. А основите на гаджелъка бяха поставени в края на 4-та серия. Е това ако не е бързо, незнам какво. Притесненията са ми относно това,че с бързото разплитане тичаме с бясна скорост към локумите. Но нека не съм песимистична, все пак досега успяха да ни изненадат не веднъж, може пак да сторят това, нали уж 5 години са мислили.

Треят е интересен и обещаващ.

Нилюфер нещо ми идва в повече, дано с превода чувството ми на досада от тази сюжетна линия се промени.

Това, което на мен ми се стори интересно е, че всъщност се започна едно надиграване между Мето и Йомер. Саткъ се обади на Ел по негова заповед. Мето е на крачка пред Йо, защото той разбра, че Йо е открил Саткъ. С последващите действия той демонстрира, че е по-напред в материала. Шефът на полицията го предупреди за него, после Тайар му каза, че Елиф е ходила да иска пари, Мето лично ѝ даде пари и я направи убийца. Сега ако се окаже, че има и запис на това, ще я манипулира и с него. Но този запис не би могъл да измести Нилюфер като жертва, защото Елиф не е знаела,че има такава клопка. Сега остава да видим какви заключения ще си направи Йомер. И какво ще правят Танер и Тайар.

Всъщност се осъществи трета точка по моите предположения за това, кой ще е жертвата.  Joy Joy Joy Все пак хитро предвидих,че може да е всеки. Имаше обаче някой, който предположи,че е Саткъ. Не си спомням вече кой.

Хубав и ползотворен Велики четвъртък!

# 103
Рейтингът:   Peace

Скрит текст:
TOTAL
16 NISAN 2014 ÇARŞAMBA   
TITLE    CHANNEL    START TIME    END TIME    RTG%(NET)    SHARE%(NET)    TVR%
5    KARA PARA ASK    ATV    22:00:35    24:32:43    5,05    13,88    36,34

ABTD>
16 NISAN 2014 ÇARŞAMBA      
TITLE    CHANNEL    START TIME    END TIME    RTG%(NET)    SHARE%(NET)    TVR%
5    KARA PARA ASK    ATV    22:00:35    24:32:43    4,96    14,07    35,28

# 104
Аз си мисля,че след като Пънар каза на Чичо истината за Йомер,всъщност и Мето вече е застрашен.Тайар ще събере две и две и ще разбере,че Метин го е излъгал.
Освен това аз поне не мога да разбера защо Елиф трябва да бъде обвинена за смъртта на Садкъ?То се вижда каква сложна конфигурация е направена-ясно е,че не е нейно дело.По-скоро Пело и Арда могат да бъдат обвинени от шефа им,след като видя снимката му в Пело?

Общи условия

Активация на акаунт