"Kara Para Aşk"с участието на Туба Бюйюкюстюн и Енгин Акюрек-11 тема

• 59 492
  • 751
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте момичета!  Hug

Ринка  Hug благодаря за темата и новините!    bouquet

Лили  Hug благодаря за превода на трея!    bouquet

Г-це БУ  Hug , Хриси  Hug благодаря за превода он-лайн!    bouquet

Варна  Hug благодаря за преводите!   bouquet

Нямам мнение за снощния епизод, защото го гледах на пресекулки, ужасен нет, рефрешвах непрекъснато!  ooooh! ooooh! ooooh!

Изпуснах всички важни моменти на Ел и Йо, ама на чиче - всичко изгледах ! Crossing Arms

Както и да е. Мнението ми е, че си е нормална сапунена кримка, ама аз и друго и не очаквах. Доволна съм, че образът на Ел е различен от другите героини на Туба и тя го изпълнява отлично и различно.  Peace

Особено ме Фпечатли фалшивото пеене.  Laughing Това видях.  Laughing Туба не пее кой знае как, но мисля, че тук нарочно пя много по-фалшиво от колкото умее. Mr. Green  Не знам какъв ефект е търсен, надявам се да разбера с превода.  Peace

Пожелавам ви весели светли празници и много любов!  Hug

# 106
# 107
  • В Града на Липите
Привет  Hug в най-работния от най-работните дни. Поне за мен е такъв  ooooh!

Благодаря за превода на трея  bouquet

Що се отнася до нашия сериал, аз така или иначе си тръгнах към него с напръстника, та на този етап е препълнен  Grinning
Ще изчакам да изгледам серията с превод и тогава ще си набележа евентуално опорните точки.  Grinning И то не от възмущение, а защото ми е забавно.
И без това, повечето тук го гледаме или заради Туба или заради Енгин.  Grinning

Засега единствената сюжетна линия, която ми е досадна е тази Бахар-Левент.
Но пък са приятна гледка, та не ги слушам много какво си говорят.
Така или иначе, никога не забравям, че това е турски сериал - т.е. неизбежни ластици, недоглеждания, пълнежи и т.н. При дължината на сериите и броя им, това е неизбежно.

Ако ви се гледа нещо наистина качествено, предлагам ви това:

Скрит текст:
Betrayal (TV Series 2013– ) - IMDb   13епизода Х 40минути = 5 часа и 20 минути

Надин  Hug благодаря, че ми го препоръча.

Последна редакция: чт, 17 апр 2014, 15:58 от hrissi_sz

# 108
  • In the light side of the Moon!
привет и от мен на Велики 4етвъртък  Hug

изгледах си еп, не мога да кажа, 4е не ми хареса, но не е и от еп дето ще съм  Shocked

страшно ми харесва играта на Аслъ, Таййар, Метин и Пелин....Арда ми е тамам ..... май съм до тук  newsm78 като разбира се няма нужда да споменавам Туба и Енгин, те изнасят епизодите,..
Аслъ нямаше реплики в този еп, но па такива тикове и физиономии прави, 4е  #Crazy и се 4удя, защо не я пуснат в действие, ами все още е на заден план  newsm78 тя играе страхотно!!

това Мерт, Нил, Куру, маман, 4е дори и Бахар...вси4ко ми е пълнеж и нито един от тях не ме о4арова с играта си. О4аквах много пове4е от хубавата Тувана, ама нещо не ме вдъхновява  Crossing Arms

не им знам на вси4ки истинските имена, затова ги назовавам с артисти4ните , но да уто4ня 4е говоря за артистите  Peace

радвам се 4е Туба е превела репликите си на италиански  Joy Joy Joy браво на моми4ето ни, грижи се за феновете на сериала  Wink

айде ве4е да ни пускат лИбуФта, 4е кримката ми дотяга, еле па отвле4ената Нил  ooooh! Crossing Arms

# 109
Здравейте, елмазчета,
Боядисах яйцата ( станаха мн тъмни и грозни) и сядам да ви изчета. Снощи не знам защо съм пропуснала баш финала и сега го изгледах. Направо се смразих от напрежение, те това беше за мен поредната изненада. Елифче яко се накисна, ама добре, че е наш'то момче да я успокои, на него ще разчитаме.

Снощи споделих, че ми дойдоха в повече лИбовните отношения между Мето и Нил, но ще го преживея.  Скучни са ми Левчо и Бахар, маман ми е доста пасивна. Но аз си гледам Йо и Ел и се радвам и на най- дребните жестове. Как ли ще съм като напреднат нещата, не ми се мисли.

# 110
така е пепел4е  Hug  много ску4ни герои има , които са там за пълнеж..според мен е добре да ги гътнат вси4ки и да остават по талантливите да изнесат сериала  Joy Joy Joy

не 4е не ми харесва да гледам само Ел и Йо, напротив...4ок са ми сладки  Laughing

абе аз не разбрах тая Нил влюби ли се в Мето или  #Crazy #Crazy

и не разбрах що за парти беше това  newsm78 що трябваше Ел да пее ами например не издансиха един танц  newsm78 newsm78 и защо са решили, да снимат то4но на същото място дето са снимани моменти от Пленителката  newsm78 хи4 не ми е ясно. Ел пее на същата "сцена" дето е пяла и Хасрет  Thinking не ми се иска да копират моменти от предишните им проекти, иска ми се да ги гледам и след финала да ги запомня като Елиф и Йомер , а не като някакъв микс от вси4ките им герои  Sunglasses

# 111
  • Разград
Kara Para Aşk 7.Bölüm Fragman 2

# 112
Здравейте Момичета !
Къде гледа Йомер според Вас???

Всички сме един дол дренки ,има екшън искаме любов ; има действие-искаме малко емоция,има любов -е не много е прибързано....
Сега  изгледах епизода ,четох коментарите  ви ,приемам всичките с разбиране,та да се изкажа и аз по въпроса..
За мен епизода си беше Тамам.
аз по друг начин приех целувката на Метин и Нил.
Поздравление за Метин/Сойсал  страхотно изиграна сцена.Метин ,не позволява да се бие жена-усети превлеченост, но пък трябва дистанция защото Нил е плячката по заповед на Тайар.Той е възпитан по правилата на чичо си ,че ако имаш добро сърце и любим ставаш слаб и уязвим.
Нил - след като я завари с телефона при опит да сложи симкартата ,тя усети и реши да  че така ще може да укроти Метин и да го контролира
На мен ми направиха впечатление следните моменти
Бахар -разбра че Йомер лъже ,и  с коктейла ги изигра доста  гадно
Пънар вече каза на Тайар за истинския Йомер
Тук се разбра ,че  Танер е с Аслъ за пари и Пънар е с Тайар,защото майка й му е заложник.а двамката Пънар и Танер имат стара връзка.Танер също знае ,че Йомер  Джанер се представя фалшиво,но те се притесняват ,да не ги следи тях
Много неща се разкриха и з а Елиф от Бахар
Елиф -не обича лукса ,понякога пазарува и от битака ,но самата тя променя дрехата.Не е суетна ,не й пука дали е сресана или кална ,важното е да й е удобно .Фен е на някой си от ЕнБИЕЙ и го следи ,ходи на излети .Когато е стресирана яде много сладко,като малка е била пълничка.
Когато е влюбена рисува ,независимо какво ,
Малко разхвърляно ви се обясних ,но се  надявам да ме разберете
Танер

# 113
  • В Града на Липите
Ваня благодаря за фрагмана   bouquet

Цитат
Когато е влюбена рисува ,независимо какво ,

Мая Hug това съм го пропуснала  Grinning
Т.е. Ел вече е влюбена. Цяла колекция с бижута нарисува  Wink

Напълно споделям написаното от теб за Мето и Нилю.
Чак влюбване при тях не видях. При него беше по-скоро спонтанно, това с целувката.
Възползва се от мига. Но тя определено му е интересна, и то не само защото Мерт е влюбен в нея.
А нейното поведение на този етап ми е малко кифленско. Като не става с рев, пробва с целувки  Grinning

Последна редакция: чт, 17 апр 2014, 17:57 от hrissi_sz

# 114
# 115
Малиии имаме си 2ри фрагман...да не повярва 4овек  ooooh!
браво ...явно до сряда ще ни пуснат още един  Joy Joy Joy

Май4е, мерси за разясненията  Hug

зна4и Бахар заложи капан на Йо  newsm78

Ел рисува, когато е влюбена  Joy Joy Joy ама тук дали запо4на да рисува поради тази при4ина или защото Мето и поиска да му изработи незнам ти си колко диаманта  newsm78

от фрагмана

нещо се слу4ва с Пелин, 4ок е умърлушена да не би тя да се влюби в Арда  newsm78
Нил е на разходка с яхта или просто я местят от едно място на друго или пък ще я освобождават ишалаааа  Praynig

# 116
# 117

Къде гледа Йомер според Вас???

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Майче, мисля, че гледа точно там дето би гледал всеки нормален мъж. Иначе щеше да е сбъркан.

Ринка,   newsm51  Лили, newsm51. Благодаря!

Леле, Елифчето го закъсА. Май е време за споразумението.

# 118
най-голямата глупост ще бъде ако я вкарат в затвора, 4е дори и в ареста  Crossing Arms Crossing Arms писна ми от затвори в тия дизита, няма сериал без затвор а па в някой 4аст от артистите си им е като роден дом  ooooh!

какво ли е наговорил Арда на Пел4ето  Thinking нещо е размътил на моми4ето главата  ooooh!

мале този поглед на Йо направо съм го пропуснала  Joy Joy Joy Joy

# 119

Ринка  Hug Лили  Hug благодаря!     bouquet  bouquet  bouquet

Ще арестуват Елиф, няма как. Но дано наистина има сделка...  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт