"Kara Para Aşk"с участието на Туба Бюйюкюстюн и Енгин Акюрек-11 тема

• 59 507
  • 751
  •   1
Отговори
# 120
Ринка, Лили, Ваня, както винаги на пост, благодаря за фрагмана  Hug Краят е малко кофти- предложението да се арестува Елиф. Йо друго й обеща, ха сега да видим. Във всеки случай и на мен не ми се гледат затвори. Оставям на вас да разчепквате, че малко ми е разхвърлян и по- късно ще го гледам пак.

Майче, благодаря за допълнителната информация, дано с превода разберем повече. Стана ми интересно за майката на Пънар ( ей, така от любопитство, едва ли е от голямо значение за развитието на основното действие).

# 121
  • In the light side of the Moon!
затвор ще простя единственно, ако Йо влезе с нея и си предложи рамото си за утеха  Crossing Arms

Пепел4е, язък ти за при4еската...Йо се заглежда на Ел по кра4етата  Joy Joy Joy

# 122
Меги, Hug то нямаше и как да се загледа в мене-  с къса коса съм, пък и не съм в подходящата възраст  Cry Cry, ама нали мечтите са безплатни  Grinning Карай поне си направих снимка за межд. паспорт с прическата.

затвор ще простя единственно, ако Йо влезе с нея и си предложи рамото си за утеха  Crossing Arms

....

Сакън недей, такава романтика чак не ми се гледа  Mr. Green

# 123
Здравейте,момичета! Hug

Ринка Hug,благодаря за новата тема и новините! smile3525

Лили Hug,благодаря за преводите на фрагманите! smile3525

Благодаря на момичетата за преводите онлайн и за разясненията! Hug   bouquet

Варна  Hugблагодаря за преводите!  bouquet

Изчетох коментарите!Харесах как Туба пее,макар и фалшиво,за да спаси положението! LaughingЗаради късния час и рейтинга падна! Peace

Успях днес да боядисам яйцата! Laughing

# 124
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Нещо не сте въодушевени много от снощния епизод. Аз го пропуснах снощи, ще изчакам превода. Но като ви чета, се радвам и аз като Хриси, че даже и без напръстник съм тръгнала... Joy Joy Joy

Нали казват, че щастието не зависи от това какво си получил, а от това, какво си очаквал да получиш.

# 125
  • София
Здравейте!!!
Арда, май нещо е разсърдил Пелин, какво ли и е наговорил, той понякога не знае да си държи езика зад зъбите и прави големи гафове.
Не мисля, че ще вкарат Елиф в затвора, по скоро ще сключат споразумение с полицията! На Туба ще и дойде в повече героинята и да е отново в затвора, ще измислят нещо друго двете бели птици.

# 126
ааа на мен си ми хареса серията, само си 4акам търпеливо превода, за да ми се из4исти мъглата  Joy Joy Joy ина4е по-голяма 4аст от второстепенните герои си ги дърлям отдавна  Crossing Arms

# 127
Красива изумрудена тема! Ринка, благодаря!

# 128
Здравейте прекрасни диамантени момичета  Hug
Хриси би ли издала от къде да свалим сериалчето в скрития текст .

# 129
  • софия
Здравейте  Hug

два трея, а още е четвъртък  Grinning компенсират ни за късния час вчера  вероятно  Grinning

Лили, Ринка Hug

Нещо не сте въодушевени много от снощния епизод. Аз го пропуснах снощи, ще изчакам превода. Но като ви чета, се радвам и аз като Хриси, че даже и без напръстник съм тръгнала... Joy Joy Joy

Нали казват, че щастието не зависи от това какво си получил, а от това, какво си очаквал да получиш.
а, що бе, феновете на Енго и Туба  получават каквото са очаквали според мен. И двамата красиви, справят се супер, химията им се получава..... Grinning
За останалите, дето освен това им се гледа и  кримка, положението е малко по-така, ама пък по всяко време могат да се откажат  Grinning

И на мен ми трябва превод за тази серия. Нищо ново за убийството и диамантите не разбрах, демек няма хляб за нови теории по тая линия. С превода може и да изскочи нещо. Все пак основна сюжетна линия е това, или поне беше..... до сега..... newsm78

За Мето и Нил, ужас направо......
хем от колко време знаем , че така ще стане, ама..... ooooh!
Като че ли Стокхолмския още не е налице, щото Флюбения е Мето, а Нил не, тя чак накрая се усети и наистина реши да се възползва от слабостта му към нея.
Е, как бе, Мето е влюбен, отдавна я позаглеждаше, после я спаси, после на кинопрожекцията тя се  отпусна и приличаше на малко дете, държеше се като в нормалния живот, даже за известно време като че ли изобщо не се страхуваше от него.
Стори ми се,  че това му дойде малко неочаквано.
После пък тя питаше къде е ,ще идва ли...
Изобщо искам да кажа, че като че ли демонстрираха известна близост.
А Мето за миг си въобрази, че животът  му е нормален.

Направо не знам как мислят да я развиват тази линия. Хем и в живота се случва, хем тръпки ме побиха като я гледах тая целувка.
 Ако решат любовта да промени Мето, или по точно да извади доброто в него, ок , доволна ще съм.
 Но може и да го обърнат в другата посока , да извадят най-лошото -  влюбен в слаба, безволева жертва, ревност, чувство за  собственост, тормоз и разни такива, на Нил лошо и се пише. Ако са избрали това ще пукна от скука, ще ми е  много досадно.

За Бахар и Левент изобщо няма какво да се каже. Голяма скука.
Все пак, момчето на Пепелчето като че ли добре се справя. На мен ми е симпатичен. Има приятни реакции. Дори и когато Аслъ го изгони, имаше  една симпатична усмивка, сякаш признава правото и да се държи точно така.
Сори за отклонението, Левент още не е заслужил толкова изречения от мен.
Но като цяло имам положително усещане за него.
 И актьорът добре се справя.
 Много по-добре от другите двама Убавци, за които падна къде по-голям бой, напълно незаслужено..... Mr. Green

Бахарчето е гола вода.... Cry
 още някой го беше споменал, и се присъединявам  и аз  -харесвам я само когато е без грим.... актрисата, не Бахар, нея изобщо не я забелязвам, жалко..... CryPeace

п.п.еййй, пак се олях  ooooh!

# 130
  • Русе
Здравейте!  Hug

Ринка, Лили  Hug благодаря ви за преведеният втори фрагман!   bouquet

За мен появата му днес е пълна изненада  Crazy, но... малко мрачен ми се вижда - с това арестуване  Sad

А за убийството... - ще си позволя да се самоцитирам, защото от сутрешният ми пост бе отразена най-незначителната част / за сценаристките и какво съм пропуснала, като това ми е първи техен проект/, а основното за мен... явно никой не го видя  Sad

А, колкото до заложения капан - сценаристките успешно се справиха, изненадаха ни  Laughing
Колко тук предположиха, че Йо ще отиде в браката, колко други - че Ел няма да стои мирно и да чака..., колко гадаехме кой от двамата ще пострада от оръжието... - да, това предполагахме  Peace

Но... жертвата да е Съткъ...? - никой не си го помисли, нали?  Peace
А аз, си мисля нещо... - един такъв як мъж  Thinking дали ще си стои така на стола знаейки какво се случва?  newsm78

Та... за мен той или е убит предварително, или е упоенPeace

А в крайна сметка каква изобщо е целта на този капан  Thinking - не смятам, че това е Ел да стигне до затвор, а по-скоро да я държат още по-здраво в хватка и да изпълнява задачите, които искат от нея.  Peace

Та... да повторя пак  Wink как мислите за това - Съткъ защо е седял на стол, гледайки зареденото оръжие?  newsm78

Май ще да е бил  Thinking ''малко мъртъв'' или заспал, нямам друго обяснение, а това ще разберем , но по-късно.  Peace

# 131
Спирит4е, Лев4о и на мен ми е убавец и той най-добре се справя от вси4ки дето бях изброила, да не се повтарям !!
Ина4е Бахар и на мен ми хареса много пове4е без грим. Много по - сладка  Peace

Цвети, тоя със сигурност е бил упоен, може и умъртвен, но това озна4ава, 4е Ел ще се спаси, защото при една аутопсия няма как да не се установи и тогава няма да има смисъл от договор с държавата, ако изобщо има такъв !!!  Thinking Thinking

# 132
  • София
Двете птици според мен така ще извъртят нещата, че  Мето ще има парите и шанса да избяга с майка си от Таййар и да започне на чисто, но заради Нил ще остане, което ще му коства много. Имам едно такова лошо предчувствие, че двете кифли накрая ще затрият я Мето я Нил, а може и двамата. Таййар не остава предателите не наказани.

# 133
  • софия
Цвети  Hug
да, от това което писахме, не сме предполагали в тази клопка убития да е Съткъ.  Peace Тук ни изненадаха, съгласна съм. Аз лично предполагах само, че клопката не е негово дело, щото той няма толкова акъл, нито пък кураж да се изправи срещу Мето или чичо.

на въпроса ти - според мен е или упоен или здраво пребит, по скоро стиснат за гушата по чичов маниер. Определено изглеждаше заспал на стола. Но едва ли е бил мъртъв, Ел го уби, иначе клопката няма смисъл.
Още не ми се вадят теории какво ще стане нататък.
Дано спестят ареста и затвора, щото ще изгубиме време в досадни локуми.  Mr. Green

ако сезонът свършва през юни, имаме много малко време - вече сме на средата на първия сезон, а нищо почти не сме разкрили....

БУ  Hug, с горния пост, взела си ми думите от устата.  Hug

# 134
  • В Града на липите
Хриси би ли издала от къде да свалим сериалчето в скрития текст .

Скрит текст:

Спиритче, наистина язък за актьора, дето играе Левчо. Определено има потенциал, обаче с тая роля на мухльо, направо не ми се гледа чак.
Според мен Съткъ е бил зашеметен с нещо, я с някой от методите на Чиче за излизане от строй, я с нещо приспивателно.
Все пак Мето е имал два часа да организира представлението.
Сега очаквам Йо веднагически да измисли минимум три варианта за измъкване на Ел от затвора и въобще от ареста. Иначе ще му пиша една черна точка.

Спиритче, за Съткъ не съм преписвала от теб  Joy просто тая вечер си по-бърза от мен. Тия яйца ми отнеха силата   ooooh!

Последна редакция: чт, 17 апр 2014, 21:02 от hrissi_sz

Общи условия

Активация на акаунт