ИСТАНБУЛ и лалетата [тема 31]

• 64 488
  • 790
  •   1
Отговори
# 675
  • Казанлък of all places
До Барбарос булевард, само не съм сигурна дали е в Долапдере или от другата страна.

# 676
Hug да попитам знаете ли за този мол  Zorlu Center,  в Истанбул  къде се намира ?

Намира се на детелината между главния път за първия мост и булевард Барбарос. На около 500 метра от метростанция Gayrettepe на метрото М2.

# 677
Момичета, завърнахме се. Истанбул е прекрасен космополитен град, в който благодарение на вас се влюбих.
Ето и малко снимки от този магичен град

https://www.facebook.com/bistra.demireva/media_set?set=a.1020221 … =3&uploaded=7

Благодаря на всички ви за съветите и напътствията, благодарение на които се чувствах така,  все едно съм била вече там  Hug  Hug  Hug

# 678
bistra demireva, чудесни снимки! Благодаря, че ги сподели с нас!   bouquet
Винаги съм искала да видя някой да го яхне бика.  Joy

# 679
  • София
bistra demireva Благодаря за прекрасните снимки   bouquet  bouquet  bouquet

# 680
Ей, най-сетне пресни снимки от Истанбул Simple Smile Благодаря!

# 681
Ето и малко снимки на вкусотиите, които опитахме. Турците са ненадминати в обслужването, останах много приятно изненадана.

https://www.facebook.com/bistra.demireva/media_set?set=a.1020221 … 269624&type=3

Знам, че повечето неща вече сте ги опитвали, но няма как да не ги споделя с вас  Hug

Относно ресторанта Ортаклар -няма по-вкусна храна на по-добра цена   bouquet
Горещо го препоръчвам на всички.

# 682
  • София
Аз отново се включвам с въпрос - може ли някой да ми каже тази гледка от къде е. В google  излиза като резултат от търсене за Чамладжъ, но се чудя дали не е от Отатепе или аз съм в грешка newsm78

# 683
  • София
Не си в грешка. Отаатепе е.  Wink

# 684
И аз имам подобен въпрос Simple Smile В "Север - юг" често показват кадри от мост над Босфора, който така и не мога да разбера кой е. Показваният мост е обгърнат в прекалено много зеленина и в същото време около него има огромни сгради, в една от които са офисите на фирмата.

# 685
Бялк, не знам кой е моста, но не очаквах от теб такъв въпрос  Shocked  Laughing. Понеже не гледам името на хората, а само аватара и подписа им, даже се възмутих, че някой е взел твоя подпис  hahaha

# 686
Дайте кадър.  Laughing

# 687
Бре ,стана интересно Flutter

# 688
Питам, защото имам подозрения, че кадрите на моста във филма са сглобени и не представят реално който и да е от двата моста. Ще потърся въпросните кадри и ще ги постна тук.

ПС - Кадрите са в 50.12 минута от клипа:

https://www.youtube.com/watch?v=FyAKUAil9Zk

Ето и шот:

По-голям размер

Мислите ли че има такъв мост над Босфора? С толкова зеленина и огромни сгради непосредствено до него?

Последна редакция: пт, 30 май 2014, 10:36 от bialk

# 689
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
От преспективата на снимане изглежда така, не вярвам при сгъстения им график да седнат да рисуват мост. Вариантите са два - първия мост сниман отляво или втория сниман отдясно и изображението обърнато огледално. По сградите на Левент най-лесно може да се избере.

Общи условия

Активация на акаунт