Положителни тестове без наличие на бременност

• 1 914
  • 35
  •   1
Отговори
# 15
И стария лекар, не ходи повече там,след 2 положителни теста ти изписа дуфастон да ти дойде така ли? ooooh!

# 16
Да, защото на ехографа не се виждала бременност, днес си правих кръвен тест и към 4 часа ще разбера дали  и той е положителен  ooooh!

# 17
  • Варна
Принципно щом чак на 19-я ден от очакваната дата на МЦ тестът е бил положителен, а преди това отрицателен, значи Ову е била много късно и е нормално да не се вижда нищо на ехограф. Ще чакаме резултата от кръвния тест Simple Smile

# 18
Да, защото на ехографа не се виждала бременност, днес си правих кръвен тест и към 4 часа ще разбера дали  и той е положителен  ooooh!
Пиши какъв е резултата. Peace

# 19
  • Burgas, Bulgaria
И при мен не се виждаше нищо , резултата от ЧХГ беше нисък и 70% от хората казваха ,че не е много ОК работата ... даааа ,хич не е ОК ,спи в кошарата и е луда за 1000, просто късна О и от там забавянето ....

# 20
Ако си бременна, от сега се настрой за несъответстващи седмици и за объркан термин. Тия неща с късната О тука никой не ги взема в предвид.

# 21
  • Burgas, Bulgaria
Ако си бременна, от сега се настрой за несъответстващи седмици и за объркан термин. Тия неща с късната О тука никой не ги взема в предвид.

да ,точно и секцио 10дни по-рано по техни сметки , а накрая незряло бебе , ама айде уж тя напираше да излиза  Wink

# 22
И кръвния тест е положителен и показва, че съм бременна явно наистина О е била късно и затова така се получава, дано на следващия преглед вече се вижда... А в лабораторията ме питаха дали лекарството е изписано за задържане..може лекаря да е имал съмнения , а да не ми е казал не знам вече какво да мисля... поне знам, че има за какво да се радвам  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug

# 23
Честито!   bouquet

# 24
Благодаряя Ви много, дано всичко е наред и не се вижда заради късната Ову.  txtloves Two Hearts 1stroller

# 25
Честито и от мен   bouquet! Пожелавам ти лека бременност, леко раждане и един малък пухкав сладур на края  Heart Eyes. Не се притеснявай, явно наистина си била с късна овулация и затова не се вижда още Wink. Няма още дълго време да се крие Wink.

# 26
Благодаря много, наистина вече съм спокойна. Пожелавам го на всеки  Hug Hug  Heart Eyes

# 27
Честито и от мен.  bouquet

# 28
Благодаря Hug

# 29
Честито, лека бременност и успешен финал ти желая  Hug  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт