Положителни тестове без наличие на бременност

• 1 911
  • 35
  •   1
Отговори
Здравейте, нова съм във форума и се надявам да ми дадете съвет или мнение по моя проблем,за да се успокоя малко. От скоро с моя приятел правим опити за бебе, но имам нередовен цикъл и все не става. Моят проблем започна преди 4 месеца,като декември месец въобще не ми дойде цикъла, януари ми дойде на 14, февруари ми дойде със закъснение на 27, март месец трябваше да дойде на 27, но така и не стана и така до днес.... Реших да си направя тест на 10 тия ден след закъснението теста беше отрицателен, отново не ми дойде, реших да направя още един тест на 15ти ден от закъснението и отново беше отрицателен. На 19 ден от закъснението т.е онзи ден реших отново да направя и за мое учудване беше положителен. Веднага си записах час за лекар отидох гледаха ме на вагинален ехограф и нищо не се видя. Лекаря ми предписа дуфастон каза ми да го приемам 3дни, след приема да изчакам още 3 дни и ако ми дойде значи не съм бременна, ако не дойде съм бременна. Днес така от любопитство реших да си направя още 1 тест и той отново беше положителен с две много ярки черти, както и първия. Имам час за 22 април, но до тогава ще се побъркам,винаги съм имала редовен и точен цикъл , но сега какво стана не знам и този ехограф... Междудругото имам ниско долу болки и гърдите са ми подути и ме болят, други признаци и симптоми засега нямам. Ще ви бъда благодарна ако споделите мнение или сте имали подобен проблем  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: ср, 16 апр 2014, 23:10 от vili2728

# 1
Цитат
Лекаря ми предписа дуфастон каза ми да го приемам 3дни, след приема да изчакам още 3 дни и ако ми дойде значи не съм бременна, ако дойде съм бременна.
Тук нещо не разбрах. Shocked

# 2
Не чакай 22-ри, а си пусни кръвен тест за бременност още утре и отиди за второ мнение.

# 3
  • Burgas, Bulgaria
кръвен тест !

# 4
Ами каза ми да пия на  ден по 2 хапчета сутрин и вечер и така в продължение на три дни. След приема да изчакам още три дни в които се предполага, че трябва да ми дойде или да не дойде, след което да го посетя, за да кажа какво е станало... Каза, че го изписва, за да предизвика цикъла ако не съм бременна, а ако съм бременна, че няма да ми навреди, а напротив щял да заздрави бременността

# 5
Освен така да направя явно няма друг сигурен вариант , не знам дали хапчетата няма да повлияят на резултата.

# 6
Този лекар като не видя нищо (те по принцип нищо не виждат), не ти ли пусна кръвен тест?
Вероятно си бременна  Peace трябвало е да се потвърди.

# 7
Това е несериозно - с лекарства ще познава дали си бременна!

При 19 дни закъснение вече трябва да се види пулс на ембриона, а той даже не може да ти каже дали има нещо в матката. Как може да ти предписва лекарства, преди да е изключил вероятността от извънматочна бременност?!

# 8
Не ми пусна кръвен тест, а този лекар уж го водят един от най-добрите поне тук при нас в Благоевград, дори е следял бременността на майка ми с мен, счита се,че е опитен и затова отидох при него, но каза, че нищо не се вижда, а все пак ме прегледа с вагинален ехограф, който доколкото знам е по-сигурен от коремния  ooooh!

# 9
Той може да не е видял, защото просто е много ранна бременността. Като те чета, според мен си си бременна  Laughing. Честито! Няма какво да чакаш и да пиеш хапчета ..... въобще с каква цел се изписват без да имаш някакви оплаквания  newsm78. За кръвният тест - добър вариант е и ако нямаш търпение можеш да си го пуснеш. Другият вариант е просто да отидеш на друг лекар, за да ти потвърди вече бременността (май трябва да е минало достатъчно време от зачеването и вече да се види ембриончето).
Успех!

# 10
Благодаря, надявам се да съм бременна и според мен вече трябваше да се вижда вече, но той не го видя, утре ще отида на кръвен тест и дано да се потвърди  Praynig Hug

# 11
Аз също смятам, че е най-добре на друг лекар или кръвен, според мен също си бременна, но не е хубаво така да гадаем, по-добре да се увериш.

# 12
Да, така се зарадвах ,ако се окаже , че не съм ....  Embarassed Благодаря Ви за съветите  Hug Hug

# 13
Според мен, след 2 + теста, вероятността да не си бременна е много малка  Peace. Стискам палци да си имате основателни причини за радост   bouquet! Отиди на второ мнение и мисля, че там вече ще се потвърди Wink.

# 14
Да, така ше направя и ще пиша да кажа какво все пак е станало  Heart Eyes Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт