КАКВО ПОВЕЧЕ НЯМА ДА КУПЯ - тема 6

• 125 517
  • 732
  •   1
Отговори
# 180
  • Sunshine state
Атлантик и Ко наистина са ужасни и не бих купила нищо тяхно. Naughty

# 181
  • София
Скрит текст:

Почти никакъв аромат и никаква дезинфекция. Водата си минава през него и си остава бяла. По едно време явно поомекна от водата и свърши буквално за часове.  Rolling Eyes

# 182
  • оттам, откъдето започва България
Но пък много добре изглежда.  newsm12

# 183
Скрит текст:

Почти никакъв аромат и никаква дезинфекция. Водата си минава през него и си остава бяла. По едно време явно поомекна от водата и свърши буквално за часове.  Rolling Eyes

И аз не съм доволна от това блокче. В кутийката ухаеше свежо, но на тоалетната чиния не се усеща аромат. Пишеше, че издържа 4 седмици, но свърши за 1 седмица и остана само гела отстрани.

# 184
  • София
Но пък много добре изглежда.  newsm12

И аз по външния вид се заблудих.  Blush

Cotton_Soft, и при мен така стана.

# 185
Кафе Джимока Гран Густо червена опаковка мляно - мирише на тиня! Sick

Кафе Фламинго Мока - абсолютен горчиляк!  Sick

# 186
Детски дрехи от онлайн магазина на Галиано. Сериозно разминаване между цвета на снимката и пристигналата тениска. Материята седи като тенекия. Кройката е ужасяваща. Добре че е само за 5 лв - даже няма да си направя труда да го върна. Жена ми каза, че ставало за парцал за пода.  

# 187
Хайвер на фирма Север Експорт.

Купих два - натурален и със сьомга. И заминаха в кофата и двата.

# 188
Пилешки пръчици на Сами М. Пържени остават кашкави отвътре, а на фурна станаха наистина корави като пръчки.  smile3511

# 189
Пилешки пръчици на Сами М. Пържени остават кашкави отвътре, а на фурна станаха наистина корави като пръчки.  smile3511

От години не купувам нищо на Сами М...големи боклуци са всичките им продукти

# 190
  • София
Пилешки пръчици на Сами М. Пържени остават кашкави отвътре, а на фурна станаха наистина корави като пръчки.  smile3511

От години не купувам нищо на Сами М...големи боклуци са всичките им продукти

+1

# 191
Вече и аз се присъединявам към вас. 

# 192

Та някой ако може да препоръча хубав мармалад, като едновремешния, моля ...

Хармоника имат шипков мармалад , може да опиташ. По принцип вече няма като едновремешния, но се надявам този на Хармоника да е такъв.

Намерих.  Party На "Крина". С една идея твърде сладък, но иначе е като този от детството.  Peace

# 193
  • Sunshine state
За САМИ-М съм абсолютно съгласна с вас-пълни боклуци! А сега предлагат и някакви пил. хапки,на чийто пакет пише БЕЗ МАЗНИНА. Да,ама не-в съдържанието си е упоменато пил. мазнина,а на вкус са...  Sick Дебело панирани и пихтиести отвътре. Язък за 4 и кусур,които дадох за 500гр. пакет. Rolling Eyes

# 194
Едните пилешки пръчици /които станаха наистина като пръчки/ ги пекох във фурната, поставени върху домакинска хартия без мазнина. След като ги извадих хартията беше цялата омазнена, както и тавата. Питам се какви ли химии има в тях.  newsm78 Никога повече няма да купя.

Общи условия

Активация на акаунт