КАКВО ПОВЕЧЕ НЯМА ДА КУПЯ - тема 6

• 125 571
  • 732
  •   1
Отговори
# 255
  • София
My Forest прах за цветно (а най-вероятно и никой техен друг продукт)
Аз пък точно днес видях, че имат течни препарати и мислех следващия път да ги пробвам. Thinking Какво му е, не пере ли?
За пране...пере, колкото всеки друг, обаче  част от дрехите миришат след това на гнилоч, отвратително... самият прах има чудесна миризма в кутията, силна, свежа, обаче на изпрани и изсушени дрехи... направо ми се драйфа... взех омекотител, защото мразя да хвърлям, до някъде оправи положението, обаче все пак, някои миришат с него, с никой друг прах не ми се  е случвало такова нещо... и е само на част от дрехите, но ми е достатъчно гадно... вероятно ще си го доизразходвам с чаршафи и кърпи (там нямам проблем ) и омекотител... но все пак няма да повторя да купя от него със сигурност.

# 256
My Forest прах за цветно (а най-вероятно и никой техен друг продукт)
Аз пък точно днес видях, че имат течни препарати и мислех следващия път да ги пробвам. Thinking Какво му е, не пере ли?
За пране...пере, колкото всеки друг, обаче  част от дрехите миришат след това на гнилоч, отвратително... самият прах има чудесна миризма в кутията, силна, свежа, обаче на изпрани и изсушени дрехи... направо ми се драйфа... взех омекотител, защото мразя да хвърлям, до някъде оправи положението, обаче все пак, някои миришат с него, с никой друг прах не ми се  е случвало такова нещо... и е само на част от дрехите, но ми е достатъчно гадно... вероятно ще си го доизразходвам с чаршафи и кърпи (там нямам проблем ) и омекотител... но все пак няма да повторя да купя от него със сигурност.
Много странно! newsm78
Аз си бях взела My Forest за цветно първо в малка кутия а сега и в голяма но нямам такъв проблем с дрехите. Доволна съм как пере, защото маха окапаните петна от дрехите на малкия без проблем. Ползвам и омекотител но не съм забелязала да има такава миризма.

# 257
  • Варна
Нито пък аз, но ме дразни, че не се разтваря напълнои пералното ми се покрива с бял прах.

# 258
  • София
Аз после намерих и други такива мнения, явно на някои дрехи така им действа... не знам, аз за себе си повече няма да го купя Simple Smile
(иначе дрехите са чист памук, не да кажем някакви изкуственяци)

# 259
Доста хора се оплакват от такава миризма след пране и тя се дължи на излозването на течни перилни препарати и наслояването им или аз не знам какво е .Прала съм с този прах и не са ми мирисали дрехите така. Не съм защитник на марката /аз съм си фен на Тема  /-  не видях по-добър резултат от фаворита ми. Та проблема може да не е в праха.
 Зачитам чуждото мнение , но и пробвам и не винаги го приемам за констатнта.
 Аз си пера  и с Бинго бебе и съм доволна-.Апропо в темата за перилни препарати точно този Май форест беше много хвален миналата година по това време май.

# 260
  • София
Не пера с течни препарати почти никога, освен  вълната Wink Аз каквото и да пробвам пак и пак се връщам на бонукс Simple Smile Никак не съм придирчива по принцип, понякога го сменям само за разнообразие просто на аромата и винаги почти съжалявам Simple Smile

(аз само си споделям моето мнение, явно имам нужда да се оплача, не държа някой да се съобразява с него и да го има за меродавно)

# 261
Аз бях фен преди на Бонукс -но получих алергия и не го наближавам вече -страшен сърбеж и так далее.

# 262
  • оттам, откъдето започва България
Печени белени семки от Пени, в момента на промоция - гранясали и солени.  newsm11

# 263
  • София
много мразя пазара на младост 1....никога не съм била доволна - нито от обслужването, нито от стоките

Редовно пазарувам от този пазар, нямам някакви сериозни забележки. Цените са по-високи и има някои чепати продавачи......Избирам от кого и какво да купя!

# 264
  • София
много мразя пазара на младост 1....никога не съм била доволна - нито от обслужването, нито от стоките

Редовно пазарувам от този пазар, нямам някакви сериозни забележки. Цените са по-високи и има някои чепати продавачи......Избирам от кого и какво да купя!

Най ме дразни,ч е не мога да си избирам стоките! Дават старите, изгнили, скрити плодове и зеленчуци. Обиколила съм всички сергии - читави не съм видяла. Един единствен път съм била доволна от едни малини..мммм вкусни бяха и пресни. Мнението си е лично, не го налагам!  Hug

# 265
Аз не съм в София ,но кооперативен пазар нямам в близост и пазарувам плодове и зеленчуци предимно от Лидл   и съм доволна.
Пролетта реших да си купя череши от пазара и май няма да повторя -пробутаха ми изгнили и то на по-висока цена от тази на табелката.
 Неучтиво и грубо обслужване и так далее. Кажете ми как да изберем българското . Относно черешите само дето не ме набиха ,че поисках 1/2кг а не цял Grinning .
  Та посещаването на този пазар го отлагам за далечно бъдеще или въобще ама хич не искам да преживявам подобни кофти моменти.

# 266
  • София
Живея точно до пазара в Младост 1 и неизбежно пазарувам от него. Реално това са не повече от 5 сергии, на които пазарувам. На някои от тях мога да си избирам, на други не. Но точно заради скапаняците дето ги пробутват отзад почнах да ходя до отсрещния Промаркет. Там си взимам каквото искам и колкото искам - може и един картоф да вземеш и никой не гледа лошо. Лошото е, че има много малко сергии на производители. Всички препродават стока от борсата и качеството е еднакво лошо. #2gunfire

# 267
  • София, Младост
Аз после намерих и други такива мнения, явно на някои дрехи така им действа... не знам, аз за себе си повече няма да го купя Simple Smile
(иначе дрехите са чист памук, не да кажем някакви изкуственяци)

Аз имах точно същия проблем с My forest. Миризма на огранена мазнина след изсъхване и НЕ!! не е от пералнята. Това не ми се е случвало с нито един друг прах преди или след My forest.

# 268
Купувала съм My forest ,мисля че беше миналата зима ,може и да е до партида. С Темата понякога дрехите ми не миришат на нищо ,а друг път си имат хубав аромат. Но и водата ,която тече от водопровода може да има вина. Понякога усещам миризма на хлор в прането си.

# 269
  • София
Не е от водата, не е и от пералнята, съмнявам се и че е от партидата... има нещо, както писах при мен се отразява така само на част от дрехите, без да мога да схвана някаква логика при едните и при другите, защо...

Общи условия

Активация на акаунт