КАКВО ПОВЕЧЕ НЯМА ДА КУПЯ - тема 6

• 125 595
  • 732
  •   1
Отговори
# 270
шампоаните на Head&Shoulders.започнах да се къпя,при попадането на лицето започна да ми пари,после при сушенето не можах да вчеша косата си ,а аз нямам проблем с ресането на моята (тънка права) коса.започна да ме сърби на места  ooooh! иначе седи хубава косата и обемна,но само това не стига.не си заслужава цената-нито да го купувам повече  Naughty

# 271
  • София
шампоаните на Head&Shoulders.започнах да се къпя,при попадането на лицето започна да ми пари,после при сушенето не можах да вчеша косата си ,а аз нямам проблем с ресането на моята (тънка права) коса.започна да ме сърби на места  ooooh! иначе седи хубава косата и обемна,но само това не стига.не си заслужава цената-нито да го купувам повече  Naughty

Тази марка не виза в нашия дом! Никой от семейството не харесва продуктите на марката.

# 272
Тази марка не виза в нашия дом! Никой от семейството не харесва продуктите на марката.
+1

# 273
  • Пловдив

И на мене адски ми сплъстява косата.Пробвах го само веднъж и дотам.

# 274
  • Sunshine state
На мен пък ми я омазнява ужасно, като се има предвид,че си я мия всеки ден.. ooooh!

# 275
Моята също се омазнява ужасно след употребата на този шампоан, да не говорим, че на мен ми образува пърхот, ММ пък ползва само него и е много доволен Peace.

# 276
Този  шампоан съм го отрекла в далечната 1996-1997г ,след като ми докара страхотен пърхут и сърбеж.

# 277
  • София
Когато го пуснаха в БГ този шампоан наистина ми махаше пърхута. Наскоро пак реших да взема - е няма такава отврат #2gunfire Омазнява, не чисти това, за което е предназначен, абе въобще... А иначе шампоаните са много индивидуални по начин на действие. Но се изхитряват много бързо разните марки - пуснат качествена стока за зарибявка, а после  smile3515

# 278
На мен в началото като го пуснаха и ми докара нещо като екзема на челото /а аз дори нямах много пърхут./ 
 Шампоаните Здраве са много хубави . Този за косопад съм ползвала и наистина спря да ми пада косата ,че и се сгъсти.

# 279
  • София
Здраве ползваше сина ми и никакъв ефект върху пърхута newsm78

# 280
Аз само против косопад съм ползвала. А може да е имал сорбериен дерматит и е добре да отиде на дермалог. Низорал май е по -успешен за пърхот и сорбея.

# 281
  • София
Захар Захира за конфитюри - киселее ми.

# 282
Може би има лимонтузу в нея, макар че то се слага накрая. Сигурно има някакъв консервант.

# 283
  • Пловдив

И на мене адски ми сплъстява косата.Пробвах го само веднъж и дотам.

Шампоаните, които продават в Бг нямат нищо общо с истинските.
От няколко години си взимам тази марка, но от Англия - няма нищо общо като качество и косата ми става прекрасна /мазна и тънка е моята/

# 284
  • София

Шампоаните, които продават в Бг нямат нищо общо с истинските.
От няколко години си взимам тази марка, но от Англия - няма нищо общо като качество и косата ми става прекрасна /мазна и тънка е моята/
[/quote]

Подкрепям, действително нямат нищо общо.

Общи условия

Активация на акаунт