КАКВО ПОВЕЧЕ НЯМА ДА КУПЯ - тема 6

• 124 180
  • 732
  •   1
Отговори
# 705
Брашно на Мелко! При отварянето на пакета намерих червеи #Crazy

# 706
Мляко"Болярче" 4.5%.Няма такава гадост.Приличаше на желе.Опитах си малко ,а на другия ден си стоеше като току-що отворено.Никаква вода не се беше отцедила.За пръв път ми се случва.А самото мляко се мажеше гадно по небцето

# 707
Още един глас против Head & Shoulders, наложи се да го ползвам веднъж преди година, получих ужасен сърбеж и лющене на скалпа, все още не мога да се възстановя напълно.
Абсолютен боклук. Close

# 708
  • до най-прекрасния мъж
Сладолед Ескимо в прозрачна кутия от 800 мл. Седеше на кристали, мога да се обзаложа, че не са сложили грам мляко вътре, а само водичка. Толкова лош сладолед не бяхме яли до сега.

# 709
  • София
Вероятно се е разтопявал и после пак е замразяван.

# 710
  • до най-прекрасния мъж
Там е работата, че не е. Ако беше размразен, щеше да седи отгоре равен. А той си беше с форма така както е излят във фабриката. Явно самият сладолед не струва и втори път няма да има.

# 711
  • Sunshine state
Вероятно се е разтопявал и после пак е замразяван.
Peace
Точно така стоят застоялите сладоледи. Най-вероятно е от предния сезон.

# 712
Аз за това избягвам да купувам сладолед зимата...особено когато във фризера има 2-3 кутии. И на мен ми се е случвало-чист лед оцветен  Sick
И да не ми е празен поста ще кажа, че повече няма да купя на Вениш доза-бялата/не знам как се води/. Нищо не махна...купих си добрата стара белина за 70ст и престилката на ММ светна...  Crossing Arms

# 713
Брашно на Мелко! При отварянето на пакета намерих червеи #Crazy

hahaha   Значи е еко-продукт ......  След този пост се сетих- отивам в ЕКО магазин за купя пшеничен зародиш, продавачката горещо ми препоръчва едва ли не най- еко  продукта, плащам го и тъкмо да го прибера в чантата го поглеждам и виждам, че в прозрачния плик има нещо като паяжинки, вглеждам се по-внимателно и ....  #Crazy виждам малки червейчета. Понечих да върната пакета, а продавачката възмутена
- Абе г-жо, та това е еко продукт, ако имаше разни химикали и консерванти нямаше да има брашнените червейчета. Изнесох биоразнообразието в пликче и в първия кош за боклук с гузна съвест го изхвърлих.

# 714
Там е работата, че не е. Ако беше размразен, щеше да седи отгоре равен. А той си беше с форма така както е излят във фабриката. Явно самият сладолед не струва и втори път няма да има.
тяхните сладоледи са такива.като работих в магазин съм връщала сладоледите им на дистрибуторите още докато ги свалят.имам чувството че ги мятат като чували в тия хладилници и ги тъпчат за да не се виждат.връщала съм и пари на клиенти заради смачканият им вид,ако разбира се е бил отворен пред мен.как да продадеш такова нещо,като аз самата няма да го искам.не само че са размразени още докато ги носят,а вътре са само сухо мляко и лед.Вносните Алгида нямат нищо общо с българската марка.Голяма грешка според мен беше Даркото да се слеят с Алгидата.бяха много хубави сладоледи  Naughty

# 715
  • до най-прекрасния мъж
Ако въобще слагат и сухо мляко, което силно ме съмнява. По-скоро е водичка и аромати само.

# 716
Тоалетно мляко и сапун Палмолив - преди 2 месеца си докарах кожни проблеми,  който с много усилия все още лекувам и то трудно   bouquet

# 717
Ако въобще слагат и сухо мляко, което силно ме съмнява. По-скоро е водичка и аромати само.
не се и сьмнявам  Rolling Eyes може малко сурватка  поне да слагат.
И аз не харесвам сапуните на палмолив много суши.

# 718
Ооо, много сте ми полезни с тази информация. Тъкмо си мислех да сменям Нивеа-та с Палмолив.
Даже и конкретна причина нямам, но просто , ей така.
 Hug

# 719
Лимони от Кауфланд.  Sick отвратителни

Общи условия

Активация на акаунт