КАКВО ПОВЕЧЕ НЯМА ДА КУПЯ - тема 6

• 124 197
  • 732
  •   1
Отговори
# 675
Повече няма да пазарувам дрехи от безумно скъпия магазин за дрехи в Шумен Студио след като открих, че зареждат и маркови дрехи избрани от магазини за втора употреба и им слагат етикети с безумни цени!!!!

Лелеее това наистина ли се прави?  Shocked
За съжаление, прави се.
Видях при една шивачка няколко бройки, на които трябваше да оправя малки дефекти, заради които са попаднали във ВУ. Случайно се изпусна на кой магазин прави услуга.  Rolling Eyes
Въпросният магазин въобще не беше ВУ.

# 676
Повече няма да пазарувам дрехи от безумно скъпия магазин за дрехи в Шумен Студио след като открих, че зареждат и маркови дрехи избрани от магазини за втора употреба и им слагат етикети с безумни цени!!!!

Къде се намира този магазин?

# 677
  • оттам, откъдето започва България
И аз искам да знам къде е този магазин.

# 678
От кристал надолу след Йолината между другото са на един собственик нищо чудно и в Йолината да има.

# 679
  • оттам, откъдето започва България
Благодаря.  newsm10

# 680
# 681
  • София
Аз така съм намирала дрехи на H&M и други марки в един магазин на Хр. Ботев, София.

# 682
Каква беше темата ,че е забърсана вече Grinning

# 683
Домашна юфка на фирма Borkoni - има дъх на лекарство, или почистващ препарат.
Попаднах на нея в Кауфланд.

# 684
  • София
http://www.cross.bg/etiketa-proizhoda-meso-1459211.html#axzz3W2JxZjdV
Да гледаме етикетите на месото

От 1.04 данните за произхода на месото стават задължителни на етикета на хранителните продукти.

Досега това изискване беше задължително само за говеждото и свинското месо. Регламентът важи за разфасовано и опаковано месо - прясно, замразено или охладено, но не и за вече обработено в заведенията за хранене.

В етикета трябва да пише и съдържанието на мазнините, водата, кога е замразено и други.

# 685
  • София
Шампоан "le petit marseillais", сърби ме ужасно скалпа веднага след измиване.  Crossing Arms

# 686
Шампоан "le petit marseillais", сърби ме ужасно скалпа веднага след измиване.  Crossing Arms
Кой вид точно ?
 Ползвала съм този с мед и сега съм с боровинка и от двата съм доволна . С меда беше по -хубав обаче.

# 687
  • София
Шампоан "le petit marseillais", сърби ме ужасно скалпа веднага след измиване.  Crossing Arms
Кой вид точно ?
 Ползвала съм този с мед и сега съм с боровинка и от двата съм доволна . С меда беше по -хубав обаче.

Червеният, за боядисана коса.

# 688
При мен е добре , но с меда подхранва повече.

# 689
  • София
При мен е добре , но с меда подхранва повече.

След измиване ме сърби скалпа, още преди да съм я изсушила. Вероятно на мен не ми понася, но рядко ми се случва с шампоани. Знам ли?! Факт е, че не е приятно. За първи път ползвам тази марка.

Общи условия

Активация на акаунт