КАКВО ПОВЕЧЕ НЯМА ДА КУПЯ - тема 6

• 124 211
  • 732
  •   1
Отговори
# 660
Devil_Rose , да не би фурната ти да не е в ред? В смисъл...ползвала ли си я след това, намирисва ми на изгорял горен реотан, дано да греша.....
От години това е предпочитаната марка пилета у дома, подобен проблем никога не съм имала  newsm78.
Но пък и никога не е била сивееща кожата, напротив- те са с  най-бялата кожа и чисти от към перушини пилета...

# 661

pantera666, тази пудра на Taft наистина е ужасна. И при мен не прави никакъв обем, но пък за сметка на това, косата ми става отвратително гадна и лепкава от нея. Отврат! Sick
На мен пък пудрата на Тафт ми е любимия продукт за обем в косата !Наистина косата после е лепкава и на следващия ден трябва да е къпана.. обаче те спасява в "критични ситуации". Прави страхотен обем !  Незаменима !

# 662
Аз  такива чисти откъм перушина пилета не съм срещала или пускат партиди с перушина специално за мен Grinning
 Не визирам само тази фирма ,а въобще ....

# 663
Напълно ми е наред фурната. Проверих я още по време на печенето. След злополучните бутчета си взех от транжорната на другия ден и ги пекох тях без проблем. После готвих още няколко пъти.
Тези на лудогорско пиле направиха и пяна по време на печене по дъното на тавата в бяло.

# 664
Аз  такива чисти откъм перушина пилета не съм срещала или пускат партиди с перушина специално за мен Grinning
 Не визирам само тази фирма ,а въобще ....

А, не знам....което си избереш от твоите отговори, то ще да е  Laughing.
Лудогорско пиле или Пилко...почти няма какво да им се чисти, за разлика от Градус...там има в изобилие перушина, малки власинки и за капак по бутчетата има от онази жълтата ципа която покрива краката, най ми е омразна тази марка...Градус купуваме само в краен, ама наистина краен случай....тогава чистя, мърморя, пак чистя - докато не спирам да мърморя  Laughing

Devil_Rose , пяна? Ужас, гадост  Sick

# 665
  • София
Аз лудогорско пиле съм купувала също. Никакъв проблем не съм имала, обаче винаги варя преди печене... ако не е сварено/запечатано/запържено месо за мен е нормално да пусне пяна.

# 666
Пяна при печене във фурна не е нормално за мен или не съм обръщала внимание, знам ли.....при варене - да, това си е белтъка на месото, но при печене не съм виждала да избива  Thinking

# 667
Пяна при печене във фурна не е нормално за мен или не съм обръщала внимание, знам ли.....при варене - да, това си е белтъка на месото, но при печене не съм виждала да избива  Thinking
Моя приятелка налива доста вода в тавата и така пече / то почти се вари де /и ако температурата е ниска може и пяна да се получи - точно като при варене.
   А относно перушината  - нямат перушина домашните защото се пърли и с огън .
 Няма как купените да нямат и малки власинки , та като видя с очите си ще повярвам.
  / Поли да нямаш дялов капитал в Пилко ,че така ревностно ги защитаваш Grinning /

# 668
Де да имах  Laughing.
Просто съм почитател на марката, но в интерес на истината те от години не отглеждат пилета, а изкупуват такива от различни пилчарници, та не знам от към отглеждане  на животните как стои контрола  Peace.
Както и да е...много се отплеснахме от темата   bouquet

# 669
За да е  по темата - вече не купувам стандартното бяло брашно на София Мел, защото не ми втасваше хляба добре в машината, а това
Разликата е огромна при равни други условия по рецептата. На всеки 4-5 месеца се налага да сменям брашното - все го развалят или има застояли партиди.
За пилешкото последно - нищо по-различно не направих от всеки друг път при готвенето. Но случих кофти месо. Не едно и две неща са си понижили качеството през годините. Няма контрол над храните тук и това е. Личен опит с хранителни продукти имам от Гърция, Румъния, Германия и Дания.

# 670
  • София
Това брашно ползвам от лятото насам, няма грешка - дано не го развалят Simple Smile

# 671
Повече няма да пазарувам дрехи от безумно скъпия магазин за дрехи в Шумен Студио след като открих, че зареждат и маркови дрехи избрани от магазини за втора употреба и им слагат етикети с безумни цени!!!!

# 672
Повече няма да пазарувам дрехи от безумно скъпия магазин за дрехи в Шумен Студио след като открих, че зареждат и маркови дрехи избрани от магазини за втора употреба и им слагат етикети с безумни цени!!!!

Много 'бутици' го правят.  Wink

# 673

Много 'бутици' го правят.  Wink
+1
Още като започнаха да никнат ВУ, забелязах, че го правят.

# 674

Лелеее това наистина ли се прави?  Shocked

Общи условия

Активация на акаунт