КАКВО ПОВЕЧЕ НЯМА ДА КУПЯ - тема 6

• 124 231
  • 732
  •   1
Отговори
# 645
Да, хубаво е, но е голям грамаж.

# 646
Аз взимам Бор Чвор Про Биотик - 0,99лв

# 647
  • Sunshine state
Аз не съм виждала такива големи разфасовки. Къде по веригите ги има?  newsm78

# 648
  • Burgas, Bulgaria
По веригите май ги няма, само по малките магазини ги разнасят, поне в Бургас е така.

# 649
Брей, гледам много се писало в темата. Какво пък толкова много се оплакват хората?
То обратното, какво кисело мляко  си харесвате....

# 650
  • Burgas, Bulgaria
Ми то тръгна от какво не харесваме, та докъде отиде ......... В този ред на мисли някой пробвал ли е шунковия кренвирш на Леки? Луканковия на КЕН не ми харесва нито суров , нито печен.

# 651
Ми то тръгна от какво не харесваме, та докъде отиде ......... В този ред на мисли някой пробвал ли е шунковия кренвирш на Леки? Луканковия на КЕН не ми харесва нито суров , нито печен.
за шунковият не знам,ама луканковият на Леки е отврат за мен  ooooh! много е мазен и ми седеше едно блудкаво в устата  Sick

# 652
  • София
Луканковият не ми хареса изобщо.

# 653
  • Burgas, Bulgaria
Ами то на Леки и Народни каквото и да съм опитала е ......, няма да повторя. Гледам, че шунковия кренвирш го купуват та реших да питам за него, но май няма да рискувам, че пак ще храня котките пред блока.

# 654
ние в къщи го пробвахме (шунковия кренвирш) е повече няма да пробваме  Sick

# 655
  • Пловдив
Аз не съм виждала такива големи разфасовки. Къде по веригите ги има?  newsm78
има го в Триумф Simple Smile
Аз кисело мляко ям като за световно и затова си квася (точно в кофа от Родопчанка), но ако нямам готово, прибягваме до това Simple Smile Наистина си има вкуса на едновремешното мляко от буркана с алуминиевата капачка Simple Smile
Пуска доста водачка, та се налага, да я изхвърлям Simple Smile

# 656
  • Sunshine state
Супер! Днес ще мина след работа да си взема.  Heart Eyes

# 657
  • оттам, откъдето започва България
Аз взимам Бор Чвор Про Биотик - 0,99лв
Ето за Бор Чвор: https://www.youtube.com/watch?v=bUxoah0DVww. Аз си пробвах млякото от Лидл и издържа теста.

# 658
Pupitka, zvanche, благодаря.

# 659
Няма да купя сурово пилешко на Лудогорско пиле - в петък купих сурови бутчета с идеята да ги опека за вечеря. След час в фурната кожата седеше все така бледа като в сурово състояние и леко сивееща. Имаха годност още 3 дни от общо 5-6 дни. Изхвърлих всичко и вечеряхме гарнитура.
На опаковката пише, че са без добавки и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт