КАКВО ПОВЕЧЕ НЯМА ДА КУПЯ - тема 6

  • 124 288
  • 732
  •   1
Отговори
# 630
  • Мнения: 20 903
Сестра ми няколко години подред я викат в една пекарна в София, работеща само по Великден. Правят холандски козунаци с бадеми, сушени плодове и всякакви вкусотии. Холандец си е собственика. Скъпи са, но съставките са наистина на ниво и няма хън-мън- яйцата са си яйца, брашно и всичко. Няма никакви подобрители и тям подобни. Винаги носи по 2 козунака - направо да си оближеш пръстите. Съхраняваме ги в кърпи, иначе съхнат. Това е нормално за всички тестени изделия.  Peace
Къде е тази пекарна?
Иначе хубав купен козунак съм яла само веднъж, по случайност се оказахме с правени за работничките в сладкарският цех. Разкошни бяха и нищо общо с останалите по магазините.

# 631
  • Мнения: 1 411
Макарони ЗАГАРИЯ, хрускат все едно има пясък в тях  Sick

# 632
  • Sunshine state
  • Мнения: 12 877
Може и да има, но аз не съм купувала такова с упоменато в съдържанието си мляко на прах. Тази фирма за мен е тотално за черния списък - взимала съм и сирене, което е отврат - скърцащо и свръхсолено. Сега и някакви колбаси започнали да правят, разбрах.  ooooh!
Не знам къде точно в София се намира пекарната, но ще я попитам.  Peace

# 633
  • софия
  • Мнения: 30 464
Сестра ми няколко години подред я викат в една пекарна в София, работеща само по Великден. Правят холандски козунаци с бадеми, сушени плодове и всякакви вкусотии. Холандец си е собственика. Скъпи са, но съставките са наистина на ниво и няма хън-мън- яйцата са си яйца, брашно и всичко. Няма никакви подобрители и тям подобни. Винаги носи по 2 козунака - направо да си оближеш пръстите. Съхраняваме ги в кърпи, иначе съхнат. Това е нормално за всички тестени изделия.  Peace
Къде е тази пекарна?
Иначе хубав купен козунак съм яла само веднъж, по случайност се оказахме с правени за работничките в сладкарският цех. Разкошни бяха и нищо общо с останалите по магазините.
http://multikulti.bg/map/bg/spot/jovan-the-dutch-baker/?
И другите неща не са лоши.
На Л.Каравелов има също пекарна, но не знам от каква националност е собственика.

# 634
  • София
  • Мнения: 31 402
Скрит текст:
Сестра ми няколко години подред я викат в една пекарна в София, работеща само по Великден. Правят холандски козунаци с бадеми, сушени плодове и всякакви вкусотии. Холандец си е собственика. Скъпи са, но съставките са наистина на ниво и няма хън-мън- яйцата са си яйца, брашно и всичко. Няма никакви подобрители и тям подобни. Винаги носи по 2 козунака - направо да си оближеш пръстите. Съхраняваме ги в кърпи, иначе съхнат. Това е нормално за всички тестени изделия.  Peace
Къде е тази пекарна?
Иначе хубав купен козунак съм яла само веднъж, по случайност се оказахме с правени за работничките в сладкарският цех. Разкошни бяха и нищо общо с останалите по магазините.
http://multikulti.bg/map/bg/spot/jovan-the-dutch-baker/?
И другите неща не са лоши.
На Л.Каравелов има също пекарна, но не знам от каква националност е собственика.

А, къде точно се намира тази пекарна? Не мога да се ориентирам нещо.  Blush

п.с. А, намерих я.  Peace

# 635
  • Sunshine state
  • Мнения: 12 877
Скрит текст:
Сестра ми няколко години подред я викат в една пекарна в София, работеща само по Великден. Правят холандски козунаци с бадеми, сушени плодове и всякакви вкусотии. Холандец си е собственика. Скъпи са, но съставките са наистина на ниво и няма хън-мън- яйцата са си яйца, брашно и всичко. Няма никакви подобрители и тям подобни. Винаги носи по 2 козунака - направо да си оближеш пръстите. Съхраняваме ги в кърпи, иначе съхнат. Това е нормално за всички тестени изделия.  Peace
Къде е тази пекарна?
Иначе хубав купен козунак съм яла само веднъж, по случайност се оказахме с правени за работничките в сладкарският цех. Разкошни бяха и нищо общо с останалите по магазините.
http://multikulti.bg/map/bg/spot/jovan-the-dutch-baker/?
И другите неща не са лоши.
На Л.Каравелов има също пекарна, но не знам от каква националност е собственика.

А, къде точно се намира тази пекарна? Не мога да се ориентирам нещо.  Blush

п.с. А, намерих я.  Peace
Това е пекарната,да.  Peace

# 636
  • Burgas, Bulgaria
  • Мнения: 534
Кисело мляко Маджаров 4,5% Гъсто е , но няма никакъв вкус.
Това мляко и на мен не ми хареса на вкус, въпреки че се вижда, че е истинско - отдели се водичка, но е безвкусно. Въобще продуктите на Маджаров не са това, което бяха преди 2-3 години. Имам магазин за хранителни стоки и много от продуктите им съм ги пробвала и виждам, че шпековия мирише на мазно, луканката им е много солена. Надявах се млякото като нов продукт да бива, ама не.

# 637
  • Мнения: 253
Никога повече няма да купя хляб, след като започнахме да ползваме хлебопекарна   chef, никога повече няма да купя прясно, кисело мляко или млечни продукти от супермаркет (с изключение на една марка, която продава бацила в Япония). Всички преработватели слагат в тях отвратителни неща. Предпочитам да купувам такива продукти от производител или планински мандри. Въобще, ако млякото беше хубаво, нямаше да залежава със седмици в търговските вериги. Качественото мляко изчезва за минути след като се получи в малкото магазини, където се продава.

# 638
  • гр.Пловдив
  • Мнения: 4 227
Никога повече няма да купя хляб, след като започнахме да ползваме хлебопекарна   chef, никога повече няма да купя прясно, кисело мляко или млечни продукти от супермаркет (с изключение на една марка, която продава бацила в Япония). Всички преработватели слагат в тях отвратителни неща. Предпочитам да купувам такива продукти от производител или планински мандри. Въобще, ако млякото беше хубаво, нямаше да залежава със седмици в търговските вериги. Качественото мляко изчезва за минути след като се получи в малкото магазини, където се продава.

Кажете кое е това качествено мляко,за да си купуваме от него? Praynig

# 639
  • Мнения: X
Кога се е залежавало със седмици мляко в магазините  Shocked

# 640
  • Мнения: 1 700
Кога се е залежавало със седмици мляко в магазините  Shocked
и аз това се зачудих...работила съм в хранителен магазин и за 3 дена  и то максимално изкупуват млеката.много рядко стои повече от 5 дена

# 641
  • Мнения: X
Аз наскоро пробвах Домлян и вече съм му фен .
 Вкуса е 1към 1 с този на млякото от детството ми - на вид и аромат също.
 3,6% съм пробвала досега. Леко накиселява - това е оригиналният вкус на кисело мляко.
 

# 642
  • Sunshine state
  • Мнения: 12 877
Домлян е хубаво, наистина. Аз напоследък взимам Родопея 3.6 или Елит 3.6 % или Съединение. Много хубави кисели млека.  Heart Eyes

# 643
  • Мнения: 29 270
Според мен истинско кисело мляко е Домашното на Родопчанка 2%.

# 644
  • Burgas, Bulgaria
  • Мнения: 534
Опитайте на Родопчанка кофичката от 2,250кг -3,6%, по-добро е от кофичките,има си и каймак.

Общи условия

Активация на акаунт