КАКВО ПОВЕЧЕ НЯМА ДА КУПЯ - тема 6

• 124 288
  • 732
  •   1
Отговори
# 630
Сестра ми няколко години подред я викат в една пекарна в София, работеща само по Великден. Правят холандски козунаци с бадеми, сушени плодове и всякакви вкусотии. Холандец си е собственика. Скъпи са, но съставките са наистина на ниво и няма хън-мън- яйцата са си яйца, брашно и всичко. Няма никакви подобрители и тям подобни. Винаги носи по 2 козунака - направо да си оближеш пръстите. Съхраняваме ги в кърпи, иначе съхнат. Това е нормално за всички тестени изделия.  Peace
Къде е тази пекарна?
Иначе хубав купен козунак съм яла само веднъж, по случайност се оказахме с правени за работничките в сладкарският цех. Разкошни бяха и нищо общо с останалите по магазините.

# 631
Макарони ЗАГАРИЯ, хрускат все едно има пясък в тях  Sick

# 632
  • Sunshine state
Може и да има, но аз не съм купувала такова с упоменато в съдържанието си мляко на прах. Тази фирма за мен е тотално за черния списък - взимала съм и сирене, което е отврат - скърцащо и свръхсолено. Сега и някакви колбаси започнали да правят, разбрах.  ooooh!
Не знам къде точно в София се намира пекарната, но ще я попитам.  Peace

# 633
  • софия
Сестра ми няколко години подред я викат в една пекарна в София, работеща само по Великден. Правят холандски козунаци с бадеми, сушени плодове и всякакви вкусотии. Холандец си е собственика. Скъпи са, но съставките са наистина на ниво и няма хън-мън- яйцата са си яйца, брашно и всичко. Няма никакви подобрители и тям подобни. Винаги носи по 2 козунака - направо да си оближеш пръстите. Съхраняваме ги в кърпи, иначе съхнат. Това е нормално за всички тестени изделия.  Peace
Къде е тази пекарна?
Иначе хубав купен козунак съм яла само веднъж, по случайност се оказахме с правени за работничките в сладкарският цех. Разкошни бяха и нищо общо с останалите по магазините.
http://multikulti.bg/map/bg/spot/jovan-the-dutch-baker/?
И другите неща не са лоши.
На Л.Каравелов има също пекарна, но не знам от каква националност е собственика.

# 634
  • София
Скрит текст:
Сестра ми няколко години подред я викат в една пекарна в София, работеща само по Великден. Правят холандски козунаци с бадеми, сушени плодове и всякакви вкусотии. Холандец си е собственика. Скъпи са, но съставките са наистина на ниво и няма хън-мън- яйцата са си яйца, брашно и всичко. Няма никакви подобрители и тям подобни. Винаги носи по 2 козунака - направо да си оближеш пръстите. Съхраняваме ги в кърпи, иначе съхнат. Това е нормално за всички тестени изделия.  Peace
Къде е тази пекарна?
На Л.Каравелов има също пекарна, но не знам от каква националност е собственика.

А, къде точно се намира тази пекарна? Не мога да се ориентирам нещо.  Blush

п.с. А, намерих я.  Peace

# 635
  • Sunshine state
Скрит текст:
Къде е тази пекарна?

А, къде точно се намира тази пекарна? Не мога да се ориентирам нещо.  Blush

п.с. А, намерих я.  Peace
Това е пекарната,да.  Peace

# 636
  • Burgas, Bulgaria
Кисело мляко Маджаров 4,5% Гъсто е , но няма никакъв вкус.
Това мляко и на мен не ми хареса на вкус, въпреки че се вижда, че е истинско - отдели се водичка, но е безвкусно. Въобще продуктите на Маджаров не са това, което бяха преди 2-3 години. Имам магазин за хранителни стоки и много от продуктите им съм ги пробвала и виждам, че шпековия мирише на мазно, луканката им е много солена. Надявах се млякото като нов продукт да бива, ама не.

# 637
Никога повече няма да купя хляб, след като започнахме да ползваме хлебопекарна   chef, никога повече няма да купя прясно, кисело мляко или млечни продукти от супермаркет (с изключение на една марка, която продава бацила в Япония). Всички преработватели слагат в тях отвратителни неща. Предпочитам да купувам такива продукти от производител или планински мандри. Въобще, ако млякото беше хубаво, нямаше да залежава със седмици в търговските вериги. Качественото мляко изчезва за минути след като се получи в малкото магазини, където се продава.

# 638
  • гр.Пловдив
Никога повече няма да купя хляб, след като започнахме да ползваме хлебопекарна   chef, никога повече няма да купя прясно, кисело мляко или млечни продукти от супермаркет (с изключение на една марка, която продава бацила в Япония). Всички преработватели слагат в тях отвратителни неща. Предпочитам да купувам такива продукти от производител или планински мандри. Въобще, ако млякото беше хубаво, нямаше да залежава със седмици в търговските вериги. Качественото мляко изчезва за минути след като се получи в малкото магазини, където се продава.

Кажете кое е това качествено мляко,за да си купуваме от него? Praynig

# 639
Кога се е залежавало със седмици мляко в магазините  Shocked

# 640
Кога се е залежавало със седмици мляко в магазините  Shocked
и аз това се зачудих...работила съм в хранителен магазин и за 3 дена  и то максимално изкупуват млеката.много рядко стои повече от 5 дена

# 641
Аз наскоро пробвах Домлян и вече съм му фен .
 Вкуса е 1към 1 с този на млякото от детството ми - на вид и аромат също.
 3,6% съм пробвала досега. Леко накиселява - това е оригиналният вкус на кисело мляко.

# 642
  • Sunshine state
Домлян е хубаво, наистина. Аз напоследък взимам Родопея 3.6 или Елит 3.6 % или Съединение. Много хубави кисели млека.  Heart Eyes

# 643
Според мен истинско кисело мляко е Домашното на Родопчанка 2%.

# 644
  • Burgas, Bulgaria
Опитайте на Родопчанка кофичката от 2,250кг -3,6%, по-добро е от кофичките,има си и каймак.

Общи условия

Активация на акаунт