Април ухае на пролетни цветя, все по-близо сме до нашата юлска мечта - Тема 16

• 37 776
  • 732
  •   1
Отговори
# 180
Миме много красиви яйца, моите тази година не станах много хубави за това няма да ви ги показвам  hahaha

# 181
Честито Воскресение Христово да бъдем здрави и много щастливи ние и нашите семейства.Пожелавам ви леко раждане и много пухкави бебоци Simple Smile

# 182
Христос Воскресе!Много здраве,щастие и късмет!!!

# 183
  • Burgas
 easter easter easterВесел великден! Бъдете здрави, щастливи и сплотени!
Да докладвам и за моя преглед: момче, 1331 г, за сега със седмица по напред се движи, каза докторката.
Но ми каза, че имам херния и след като родя и се възстановя година-две ще трябва да ми правят операция.
Психологически не мога да се справя с мисълта, че не мога вече да правя това което съм правила-да си нося момченцето и торбите с покупки, че ще завися от някой за всяко по-голямо и тежко нещо. Ноооо ще се справя. Ще му мисля след време.

# 184
  • Телиш/Плевен

Да сме по-здрави, по-щастливи и по-добри! Hug
Нека всичките ни бебета, начело с нашето малко талисманче, бъдат живи и здрави. Hug Hug Hug

Иванела83 и  bee_di, благодаря ви, милички, макар че на фона на всички красоти, показани до момента, моите яйца са съвсем постни и скромни. Blush Hug

Avencis, честито ти "обратно броене до финала". Heart Eyes Hug

zvezdi4ka_bs, браво за  хубавите новини от прегледа. Hug За хернията - вярвам, че всичко ще е наред след операцията, но има време, опитай да не мислиш отсега за това. Hug

Усмихнат и красив празничен ден пожелавам на всички! easter easter easter

# 185
Честито Възкресение Хтристово!
Нека бъдем по-добри, по- здрави и по-щастливи! Нека износим бебчетата си до край и всичко да мине безпроблемно  Praynig
Нека Бог запази нашите талисманчета и им даде сили да се справят с изпитанията  Praynig
Весело изкарване на празника  Hug

# 186
Христос воскресе, мили майчета! С пожелание за здраве за нас и нашите семейства, благополучие,  мирни и спокойни дни!

Мини мони, малката Кати покзва завидна борбеност! Нека този Великден и всеки следващ бъде ВЕЛИК  за вашето семейство!

# 187
Христос Воскресе ! Нека никога не забравяме , че Господ ни е създал човеци и винаги да носим човещината в себе си.
Благодаря за милите пожелания  Hug

# 188
Христос Воскресе! Да ви поздравя и аз с този прекрасен христянски празник. Пожелавам на всички - нека не забравяме, че сме родени добри и носим частичка от слънцето на Спасителя в себе си Честит Великден! easter
Мимето14 изящни яйца наистина  newsm26
Бодежите във влагалището и аз съм ги получавала. Питах и ми се обясни, че е нормално, просто влагалището се инервира повече, има повече кръв и т.н. Няма нищо опасно.
mama@cvety  и другите лежащи момичета  Hug И на мен ми е гадно, че не мога да разчитам на себе си, не мога да свърша нищо, дори не се подготвих за днес..но това е в името на бебетата ни, това е цената, която трябва да платим  Hug Ще издържим! С вас съм и аз!

# 189
# 190
  • Варна
Христос Воскресе!

Весел празник и от мен.

# 191
Мами имам огромна молба ако някоя има телефон или кординати на мини–мони да ми ги прати на sms че балдъзата е почнала да ражда а е стермин 05,08 .

Последна редакция: нд, 20 апр 2014, 21:21 от alek_stz

# 192
  • Пловдив
alek_stz,дано всичко да е наред  Praynig
Пиши й ЛС тук и във ФБ.Мисля,че влиза честичко и ще го види

# 193
Христос Воскресе!
Мили пупета, желая ви здваве и сила, за да не се страхувате(ме) от това, което ни предстои.

По въпроса за 2 градска бях на отворени врати на 16ти:
Ако някой реши да ходи ето и следващите дати:
Май- 13,05 и 27.05
Юни- 10.06 и 24.06      от 13ч. Хубаво е да сте там в 12.50 старшата много държи на точността
Юли- 08.07 и 22.07       Записване от 10-14ч. Ст.Ак. Сотирова 9158 320

Аз  съм много възхитена и определено това ще бъде моя избор! Старшата е много серт. Държи на дисциплината и на хигиената. Отделението е малко, позиционирано на първия етаж ( нещо, което ми допадна, а не да ме разхождат по етажите). До колкото разбрах има възможност до 15 мами да се настанят. Тези от вас, които мислят да присъства таткото или дула- там не е за тях. Таткото не може да присъства, защото родилното е за 2 мами, а и както каза страшата- Мъжете нямат място в родилното. За дулите , каза,че не може да разбере тези 'модни течение' да платиш на някаква жена да те гали и да ти шушне нещо. ( Казах ви много е серт и е от старата генерация, но интересно на мен ми подейства много добре ) Секцио 5дни престой, Нормално 3 дни. Входа на изписването не е този на приемането

Неща, необходими при постъпване:

1.Направление за 45 дневен не знам си какво без да се вписва дата
2. Обменна карта
3. Васерман+ СПИН в оригинал
4.ЛК

Платени услуги:

Избор на екип - 800лв.
 ВИП стая - единична 80лв., двойна 40лв. ( 2 легла, тоалетна , климатик , хладилник ) Другите стаи са по 3 легла, но тоалетната е извън стаята
 обезболяване -200лв.
 Припознаване на детето 30лв. Таткото трябва да присъства и да носи лична карта
тези, които имат граждански брак- носят свидетелство
Има възможност да се вземе болничен и от бащата - 30лв.

Необходими неща за майката:

1. Принадлежности за лична хигиена
2. 2 вида чехли ( за банята и за ходене в болницата)
3. Дамски превръзки за родилки
4. Еднократни гащи- тук Старшата беше много възмутена от това как за толкова години всеее има някоя мама да си сложи да си суши гащите на радиатора. По принцип трябва да сме с голо дупе за прегледите. Както каза една позната - 15мин преди визитация, сваляш, миеш се, идват преглеждат те , заминават си и си обуваш гащите. Никой няма да те чака да се събуваш, да пъшкаш ..
5. Ножче за бръснене, ако не сме смогнали да се оправим те ни бръснат, но не със самобръсначи, много се запушвали.
6. Термометър
Багажа да бъде приготвен в найлонови пликове, а не в сакове и куфари ,които са се търкали н аместа с много микроби.
На вратата има разписание ,кога са свижданията и кога може да се предаде багажа. Не се толерира, влизане и излизане.

За бебето:

1,Памперси
2.мокри кърпички

# 194
  • Пловдив
Христос Воскресе момичета здрави и щастливи
А на малката Кати здраве и сила   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт