Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са някои от темите, обсъждани във форума?
Какво е мнението за хомеопатията по отношение на лечението на заболявания?
Какви артикули са необходими за болница при раждане?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са някои от темите, обсъждани във форума?
-
Какво е мнението за хомеопатията по отношение на лечението на заболявания?
Мненията за хомеопатията са разнообразни. Някои хора са имали положителен опит с класическа и боартонска хомеопатия, като са се възползвали от тях. Важно е обаче да се отбележи, че индивидуалният подход е от решаващо значение при хомеопатията. Въпреки това, много хора изразяват съмнения относно нейната ефективност. Препоръчително е да се консултирате с квалифициран хомеопат, който може да предостави подходящо лечение за конкретния случай.
-
Какви артикули са необходими за болница при раждане?
При подготовката за болницата при раждане е важно да вземете необходимите предмети както за майката, така и за бебето. Това включва нощница, удобно бельо, превръзки, чаршафи, чехли, тоалетни принадлежности, дрехи за изписваме памперси за бебето душ гел лосион и вода. Освен това носете мобилен телефон със зареждане и се консултирайте с болницата за конкретни изисквания.
-
Какви са препоръките за избор на пелени за новородени бебета?
-
Препоръчително ли е да се приема арника преди раждане?

:*

аз така като гледам как здраво харча и почти нищо не заделям май част от количката ще си я пусна на изплащане. Остават ми и легло да купя с матрак и оттам само дребните неща като папмерси, козметика и такива разни дъра бъра вчера си направих списък и сметка и 1500лв. ще ме оправят което хич не е зле
Ама за да почна да ги купувам тея неща трябва да се настаним. Не знам дали ви споделих, но ние ще сме на квартира и харесахме един чудесен чисто нов апартамент, но не беше сглобен (кухня, маса, столове, диван, легло, гардероб - всичко в кашони). Разбрах се със собственика - много приятна жена, да ми се обади като е готово за да видя поне дали има място в спалнята за бебешкото легло. И тя каза че до седмица би трябвало да стане. Минаха 2 седмици и не ми се е обадила и сега се чудя какво да правя, много ми е притеснено да не го даде на някой друг понеже го харесвам много. Дали да и се обадя аз, вие как мислите? Сори че ви занимавам с моите глупости ама това ми е драмата!
Мисля, че беше добра покупка. При цена 105 лв., в магазина - моя е 45 лв. Пише, че е ползван 2-3 пъти и така и изглежда. Сега си чакам бебефона. 

,то проблема идва от адапторите,ще вземем нови,но не е в това въпроса,яд ме е,че човек дава пари,а не знае какво получава!!
Вчера бях на ЖК и доста се поуспокоих след силното втвърдяване,което получих петъка,се оказа,че бебчето наистина се е обърнало и явно това съм усетила,защото лекарката обясни,че по това време като са по-големички се усеща дори като болка понякога.Иначе го измери 38 см и 1240г,аз съм качила само 1 кило последния месец,което много ме учуди,защото се размазах от ядене и засега съм +8.Споделих й,че като легна настрани и почти винаги го усещам да се размърдва все едно не му е удобно и тя ми показа една поза,която била препоръчителна,защото като си изцяло настрани го захлупваш и тая нощ почти не можах да спя,защото е доста неудобно,все едно си по гръб,левия крак леко свит и леко обърната наляво.Не знам вие как спите,ама мен това много ме тормози,че не си намирам място,а и гледам и на бебето да му е добре...Вчера гледах и колички и креватчета,засега се спрях на Чиполино Стела индиго е бежов цвят,не знам защо,но много съм се вторачила в това бежаво.Креватче си избрах от Вис Виталис и живи и здрави като вляза в 9-я мисля да го поръчам,нямам търпение вече!Желая на всички ви лек,позитивен и надявам се,слънчев ден!

като го пускаш юли месец на градина няма ли опасност бебето да се зарази (вече като е родено) или ти тогава мислиш да го спреш. Веднага след раждането могат да се разболеят бебета от варицела нали
успех на прегледа