Април ухае на пролетни цветя, все по-близо сме до нашата юлска мечта - Тема 16

• 37 746
  • 732
  •   1
Отговори
# 225
Ами не стана най-лошото  Cry а от четвъртък лошите новини се редят една след друга. Този финал обаче беше неочакван и отвратителен
Каквото и да се каже в този момент, няма да намали болката на цялото ви семейство  Hug

И аз не знам какво да кажа, миличка! Прегръщам ви!

Cry Cry Cry Cry Cry
Съжалявам...момичета какво се случвааа? Sad Стига толкова лоши новини  Praynig Нека Бог бъде с нас и с малките талисмани!!!!

П.П. Момичета доплера задължително ли се прави през трета ФМ, или трябва да си го поискам?Там могат ли да разберат какво е нивото на водите ми?

# 226
alek_stz, mini_moni кураж момичета! Наистина незнам какво да кажа, просто смятам, че ще е излишен всякакъв коментар. Само искам да знаете, че сме с вас духом и се молим  Praynig Praynig Praynig

# 227
Христос Воскресе, мили мами! Нека има повече светлина в живота ни и повече вяра! Тези дни не съм влизала, защото след чистене и боядисване на яйца се наложи да полежа, че явно на бебето не му хареса да съм толкова време права.
След всички хубави пожелания за празника и страхотно боядисани яйца виждам и лоши новини!
Алек стз първо честит рожден ден на патерици. Нека оттук насетне ти се случват само хубави неща! Наистина човек в такъв момент не знае какво да каже.
Мини мони дано всичко се оправи. Дано спре влошаването и малката борбена душичка да се справи! Великден е, стават чудеса! Ще се молим за нашето малко талисманче!

# 228
Христос Воскресе момичета! Нека всички бъдем много здрави, щасливи, обичаме и родим здрави и силни бебчета. Нека не спираме да носим тази топлина в сърцата ни, която така ни сплотява.

За съжаление виждам много лоши новини и много се натъжих.
Alek_stz: Съжалявам за случилото се. Знам, че каквото и да кажа няма да измести болката,но мислено съм с вас.

Mini_moni: Какво се случва? Не се прдавайте, все още вярвам че всичко ще е наред. Стискам палци и на ръце и на крака и много ви мисля!  Hug

Силни прегръдки за всички  Hug

# 229
Цяла нощ не съм спала  Sad много ги мислех нашите талисманчета , както и балдъзата на Алек и се молех за тях. Алек наистина много съжалявам за случилото се, няма думи, които да изразят такава болка Sad Мини_мони няма да спрем да се молим с надеждата Кати да се справи с поредното изпитание. Кураж мила, прегръщам те!
Avencis и при мен същата работа с беба  от 2 дена newsm32 и през деня и ноща, даже тази нощ мисля, че се преобърна. В момента пак е супер активна, усещам как цялото й мести ту на ляво ту на дясно.

# 230
  • Телиш/Плевен
alek_stz, ужасно съжалявам! Cry Flowers Rose Flowers Rose Дано предстоят само хубави моменти за цялото ви семейство оттук нататък. Hug

mini_moni, силно се моля тези прогнози да се окажат грешни!!! Praynig Praynig Praynig

# 231
Мини мони, всички се молим за здравето на талисманчето ни! Не се предавайте!  newsm17 newsm17 newsm17 newsm17 newsm17 newsm17 newsm17 newsm17 newsm17

# 232
  • Ямбол
Здравейте на всички мами,записвам се и аз във вашата темичка. Чета ви с интерес и съпреживявам тревогите и трепетите ви! Дано всичко да върви по " план" с нашите малки юлски бебоци !!!! Praynig
П.П
И ние сме към последните юлчета  Heart Eyes

# 233
Искам да ви разведря и предразположа към добро настроение с малко хумор и истини, мами:

http://mushabusha.wordpress.com/2014/04/14/%D0%BC%D0%B0%D0%B9%D0 … 0%B5%D0%B1%D0%B0/ newsm63

# 234
  • Телиш/Плевен
Искам да ви разведря и предразположа към добро настроение с малко хумор и истини, мами:

http://mushabusha.wordpress.com/2014/04/14/%D0%BC%D0%B0%D0%B9%D0 … 0%B5%D0%B1%D0%B0/ newsm63
Много е добро това!!! Grinning  bouquet

salji4ka, добре дошла при нас! welcome

# 235
Здравейте,момичета!
Влизам и отново лоши новини... Cry Алек, много съжалявам за случилото се... Hug Нямам какво да кажа-всичко е безсилно,тази болка трудно минава. Само ще те помоля ако можеш да споделиш каква се е оказала причината за случилото се,за да можем да се предпазим повече майки и да знаем за какво да настояваме пред докторите си?! Пак ли е някакъв вид възпаление? Защо тези доктори допускат да се стига до тук?Не са ли и те родители?Не могат ли да си представят болката???
Много ме е страх момичета,много...
Пазете се много! Дано да нямаме повече такива случаи и не само в нашата тема ами и на всякъде по света  Praynig
Алек Извинявам се ако ти се струва,че любопитствам  Hug

# 236
  • Там някъде
Mini_Moni, кураж newsm17
Алек, съжалявам!

# 237
  • Ямбол
Мамита,да попитам от обяд някъде чувствам една такава слабост в пръсците,все едно съм стояла много дълго време права и дори сега когато лежа това чувство на умора в краката си стои.Нормално ли е ?
Днес ми е явно един от онези дни "мрачните" с едно чувство на безпокойство  Tired

# 238
Добро утро момичета кокичета  Hug

Аман от този дъжд Sad

alek_stz много съжелявам - няма по страшно от това- думите винаги остават бедни за да изразят чувствата в моменти като този  Hug Hug Hug Hug Hug Hug
mini_moni кураж мила- аз вярвам и ще продължа да вярвам в добрият край Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Аз пак съм от ранобудните сънувах някакви гадости и с радост се събудих. Тази нощ малкия спа при мен и като му видях блажената муцунка и ми мина.

Ей много ми хареса Simple Smile

Салзичка и аз чувствам слабост тези дни - ама това е бременността Simple Smile

А за движенията на беба - малии спа си аз блаженно и в 2 през нощта като се почна явно беше на тренировка по я тайклондо , я карате ей момичета направо ме подлуди и така до три и сега спи като пън Simple Smile

# 239
  food010
Добро утро!

Мама Сънчо и аз като теб ранобудна само че аз съм от 5  Shocked Трябваше да се покача на тепето да посрещна изгрева  Mr. Green  Та дебна от рано сабахлян някоя активност, но няма и затова прочетох последната темичка на Юнките. И те си имат талисмани, но само за едното има инфо - стабиляга е! Дано и нашите се стабилизират  Praynig

Днес е ден на земята! Нека я пазим!

Последна редакция: вт, 22 апр 2014, 07:58 от Avencis

Общи условия

Активация на акаунт