Април ухае на пролетни цветя, все по-близо сме до нашата юлска мечта - Тема 16

• 37 717
  • 732
  •   1
Отговори
# 270
опитвах да им звъня , но никой не вдига , а да чакам по мейл да ми отговорят пак им коства ден и нещо  , не са ми давали номер на товарителница изобщо просто заявиха че била в офис на еконт , сряда щяла да бъде предадена на куриер и четвъртък сутринта да е при мен , да взимам екстремни решения пък ще си патя после , ММ поне заяви че и с потник и клин пак ще ме вземе да не се притеснявам хаха  Grinning

# 271
  • Бургас
Те Еконт са малко особени - всеки офис има поглед само върху собствените си наличности. Наскоро и аз си издирвах пратка. Сигурна ли си, че си питала в правилния офис?

# 272
да , звънях в офиса , който са посочили от сайта , от там ми казаха че нямат нищо , звънях и в централния офис и от там нищо няма на мое име , пълна лудница направо , а да попитам сега си мерих кръвното 170/87 много ли е високо (малко съм малоумна по тия въпроси и не разбирам от кръвно много)

# 273
ади доста е високо кръвното, аз така се ядосах в неделя и бам кръвно 145/100, но с лежане се оправя. Така, че лягай без грижи в главата и релакс, ако не се повлияе - тичаш на док Hug

# 274
Ади лягай и почивай, че горната граница е бая висока.
За памперсите в болницата не ми искаха, но за в къщи бях взела 1 на памперс свнзитив-белия пакет. Обаче малката беше доста едра и докато падне пъпчето ползвахме двойка, че единичката имах чувството, че много я натиска по пъпчето. За протокола роди се 52см на 3500 ни изписаха

# 275
благодаря ти dona ще взема да полегна малко че после пък отивам да плащам за ритуална зала  да не ми заемат и там мястото че едвам се уредихме

# 276
Относно памперсите мога да предложа памперси на babylove на магазини DM, израборват се в Германия и са по модел и сертификат на памперс. Моето дете е с много чувствителна кожа и това бяха единствените освен либеро, които му понасят, освен това са наполовината от цената на либеро.

# 277
Здравейте.Аз сам със страховит проблем.Много ми се гади и онзи ден поварнах кръв и сега се побарквам от страх.За кръвното,доста е високо,наблюдаваи го и,ако не се оправи званкай на доки.Трябва да се следи,че не е добре високото кравно.

# 278
Раличетооо ти докато даваш съвет да звънкат на доктор директно се изстрелвай да те прегледат, че хич не е на добре да повръщаш кръв. Ако не можеш да идеш поне му звънни и говори с него

# 279
Rali4etooo : Отивай на лекар! Преди да повърнеш кръв повръщала ли си често? Аз също съм повръщала кръв(преди да забременея) и при мен беше язва и много наранена стомашна лигавица. Затова те питам как си със стомаха като цяло, но лекар при всички случаи.

Ади , доста е височко кръвното. Пази се и ти !

Тони, радвам се, че си по-добре и вкъщи.

# 280
Аз от вчера се сам по доктори.Трябва да ми се направи гастроскопия,но сега хич не е желателно.Докторката каза ,че дори и да направим,няма много варианти за лекарства.Сега ми изписа гавискон и квамател за десет дни.Но мен си ме е много страх.Ох защо постоянно проблеми.

# 281
Ралче щом си ходила пак добре. Важно е бебче да е добре. Стискам палци лекарствата да те стабилизират поне малко от малко и нещата да отшумят Hug

# 282
Monik.На мен ми се гади постоянно.Но последния път когато повърнах беше преди две,три седмици и после онзи ден.Ти как се оправи,какви хапчета пи.

# 283
  • Там някъде
Рали, аз също мисля, че е най-добре да се обадиш на твоя док - без значение какво са пили другите момичета - ти не знаеш от какво е предизвикано повръщането на кръв и според мен самолечението без лекарски преглед само може да влоши нещата!
Ади, височко ти е кръвното - и към теб пак същия съвет за лекаря (без да ми се сърдите Wink) С тези неща шега не бива!
Мамите с опит може ли мнение - днес на обяд не се сдържах и купих бебешки мокри кърпички от Лили (тяхната си марка), че бяха на промоция 3 на цената на 2, а аз като видя промоция и трудно се възпирам Mr. Green Та имате ли мнение за тези кърпички? Доволни ли сте? Да не стане накрая с ММ да си ги ползваме newsm78 Купих и четка за косичката на бебо, ножичка в комплект с нокторезачка и клечки за уши с ограничители, а за моя милост - гащи за еднократна употреба за болницата, да не съм валат Mr. Green

# 284
И аз си взех гащи за еднократна употреба, но не знам дали сглупих с номера. Дано не са ми много големи.  Praynig Mrs Raven  ти как избра номер?

Рали, честно казано не помня много какво пих. Май бяха неща за нормализиране на чревната флора и строг режим на хранене. Но пак пазвам, при мен си имаше поставена диагноза. Беше ми се получило в следствие на пиене на лекарства(за мигрена). И ти внимавай с храненето за всеки случай, може би са ти казали. Никакво пържено, люто, целулоза, цитруси, газирано, кафе, горещи напитки. Стискам палци да се оправиш и да не е нищо притеснително   bouquet Гледаха те на ехограф нали? Може би потърси още едно мнение.

Общи условия

Активация на акаунт