Април ухае на пролетни цветя, все по-близо сме до нашата юлска мечта - Тема 16

• 36 825
  • 732
  •   1
Отговори
# 345
Привет и от мен отново. Искам да ви попитам и аз за някакви идеи, защото се чудя какво да правя-става въпрос, че настоящия ми болничен изтича на 13 май, а този по майчинство започва от 20ти май. Та се чудя тези седем дни какво да ги правя, тъй като док. от ЖК няма да ми даде болничен за тези 7 дни. Дали личната ми лекарка може да ми издаде болничен, или да се моля в работата за някакъв отпуск. Ако някой е запознат, ще се радвам да пише.
 Иначе много се чудя дали да не отида на още един лекар за преглед, за всеки случай, че всякакви мисли ми се въртят в главата, дали всичко с бебо е наред, моя лекар до сега не ми е казвал нищо притеснително, но апарата му не е от най-добрите. Абе само се филмирам май и мъжа ми ми се кара за това, ама...такава съм си (ако можеше да си имам един видеозон вкъщи и да си го гледам  Mr. Green ) Mr. Green

# 346
и личния лекар може да ти даде  Peace

# 347
Благодаря ви момичета, много сте мили и вече ви чувствам толкова близки!  Hug

VeryMe: ОГТТ е обременяване с глюкоза. Общо взето тест, с който проверяват дали имам гестационен диабет. Но аз съм 98% сигурна, че нямам. Обикновено се препоръчва на мами с по-едри бебета и/или с повече околоплодни води.
Все забравям да ти кажа за раничката. Не знам дали си имала преди, но знам че често се появява по време на бременност заради по-ниския имунитет и куп други неща и после дори сама може да се махне. Така че не се шашкай.

Вижте каква нощница си взех (само че не 33лв, а 28). Скъпичка е, хич не съм влюбена в нея, ама ми се искаше нещо по-различно от стандартните.  Rolling Eyes
http://www.mia-bg.net/pajamas-and-nightgowns/353--.html

# 348
  • Ямбол
alek_stz благодаря за разяснението,на ЖК съм чак на 19.05,как ще устискам до тогава Rolling Eyes .Питах моята док за тези бодежи във влагалището и усещане като менструални болки,но нямам стягане като контракции и каза че няма от какво да се притеснявам и че дискомфорта щял да става все повече,но ако много се притеснявам да отида.За сега ще се въздържа...че докато устискам.
kateto8806 аз съм ползвала 1 седмица болничен от личния,че в ДГ имаха скарлатина и док ми препоръча да не се въртя много около децата,но да е от личния,че да не сме "хабили" другите болнични. А за видеозона ,хахах и на мен ми се е искало.
Да ви попитам вие кога смятате да перете на бебо дрешките,ние накупихме почти всичко,само за моя багаж не сме и бейбифона ,но се чудя кога да ги пера?  
Monik@ нощницата е супер ,за болницата ли я взимаш ,ох аз в жегите хич не мога да спя с нощница ?

# 349
  • Телиш/Плевен
Вижте каква нощница си взех (само че не 33лв, а 28). Скъпичка е, хич не съм влюбена в нея, ама ми се искаше нещо по-различно от стандартните.  Rolling Eyes
На мен ми харесва много. Heart Eyes

# 350
  • София
Момичета, някой беше споменал, че си е поръчвал от Теско неща - доставката на домашен адрес ли ви пристига?
На сайта ми дава 10 паунда за доставка до БГ.

# 351
Благодаря ви момичета, много сте мили и вече ви чувствам толкова близки!  Hug

VeryMe: ОГТТ е обременяване с глюкоза. Общо взето тест, с който проверяват дали имам гестационен диабет. Но аз съм 98% сигурна, че нямам. Обикновено се препоръчва на мами с по-едри бебета и/или с повече околоплодни води.
Все забравям да ти кажа за раничката. Не знам дали си имала преди, но знам че често се появява по време на бременност заради по-ниския имунитет и куп други неща и после дори сама може да се махне. Така че не се шашкай.

Много хубава нощница!:))) Може ли да споделиш каква е подготовката за това изследване за ОГТТ,защото в интернет пише различни неща,на мен следящият доктор иска да ми го прави,но покрай еуфорията,че бебо е добре ми излетяха условията от главата....

# 352
salji4ka, ние още нищо не перем, защото не ми дават още да купувам нищо за бебето, имаме само креватче, даже и за мен нещата не съм си взела още, чакам да се оправи времето и ще ходя по магазините за нощница и др., не съм много фен на пазаруването в нета

# 353
Момичета ,тук съм !

Последна редакция: чт, 24 апр 2014, 22:53 от Ki&Wi

# 354
Мами завърших роклята за булката да ви се похваля  Wink семпла като за градинско парти.
Скрит текст:

# 355
mini_moni Много се радвам, че сте добре Praynig стискаме палци за вас  Hug Hug Hug
sweetpie майсторка си  Simple Smile  Heart Eyes

# 356
Момичета ,тук съм !Пътувам постоянно,тичам насам -натам,уреждам разни неща...Кати се бори,има влошавания и после пак тръгва добре,изскачат разни проблеми- преборва ги...Не казват нищо категорично за бъдещето,караме я ден за ден....Ще бъде дълъг и труден път  Tired
Благодаря за заинтересоваността и се пазете !!!!
Важното е, че се борите и не се отказвате Simple Smile докато има борба има надежда. Пращам ви много любов.

# 357
Пайче, ВЛЮБЕНА съм в роклята !! Искам и аз!!! Леле, колко си талантлива, не е истина !! Моите поздравления. Сигурно е по-лесно да се коментира отстрани, но ако бях на твое място бих си шила рокли нон стоп вместо да купувам масовите по магазините  Mr. Green

мини_мони : Мерси че ни навести. Все пак разбирам ако предпочиташ във фейсбук, ние сме си с теб и се молим за вас !  Hug

Saljinka: Да, за болницата. Имам една по-смотана за в началото и после се надявам да нахлузя тази.

fuzzyblue: Това, което ми казаха е да си нося 75мг глюкоза на прах и да отида гладна, като последната вечеря предния ден да ми е най-късно в 18ч. (айде бе  Shocked ) и да отида там с книжка. Отивам , взимат ми кръв. Пия глюкозата. Лежа един час. Пак взимат кръв. Лежа още един час и пак ми взимат кръв. Общо взето това е. Това, което ме плаши е че може да ми стане лошо ама...ще видим.
А теб пък защо иска да те прати на ОГТТ?  newsm78

# 358
  • Телиш/Плевен
mini_moni, не сме спрели да ви мислим и да се молим! Praynig Вярвам, че ще се пребори малкото ти съкровище!!! Praynig Hug И между другото, много сладък аватар. Heart Eyes

sweetpie, роклята е РАЗКОШНА!!! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Поздравления! Hug

# 359
Здравейте момичета- не писах тези дни че снощи имах контракции и много се поизплаших и не исках и вас да ви стряскам - днес цял ден лежа и няма и помен - е леки присвивания, но те са си в реда на нещата тях не ги броя- да се надяваме че било инцидентно. Смятам да полежа поне до петък - събота - не  е приятно и малкия лудна, но не искам да рискувам. Иначе съм голяма глупотевина - в понеделник бяхме на гости на майка ми и взех че ползвах н- на брой пъти тоалетната и хартия емека - е резултата не закъсня - така съм се възпалила пак отдолу и съм се подула че краката не мога да си затворя - сигурна съм че не е друго ( а и ми е за трети път тази бременност , но в по-леки варианти до сега - сега направо си е страшно  ) че в четвъртък ми взимаха секрет и е напълно чист - нито бактерии, нито гъбички - сега правя компреси със смрадлика и е по-добре но............. Благинките на бремеността. От това лежане цял ден - малката пък не е спряла да шава- тя спи когато съм навън и права легна ли и не я ли друскам край - турнир по карате

Мини мони - мисля за вас непрекъснато Hug Hug Hug Hug Hug

Hug Hug Hug Hug Hug от мен

Общи условия

Активация на акаунт