Април ухае на пролетни цветя, все по-близо сме до нашата юлска мечта - Тема 16

• 36 822
  • 732
  •   1
Отговори
# 630
  • Ямбол
Благодаря ви момичета   bouquet
Относно количките,на мен дружки с деца са ми казвали като гледам да я търся с цяла дръжка,че трудно се говорило по тел.ако е с 2 и да буташ количка,да е с големи по възможност единични гуми и ако може да не са пласмасови,че много тракали,абе трудна работа си е.  По лесно си избрах колата  #Crazy
А за животните,какво да кажа,толкова ме забавляват и се радвам,че ги имам.
Да ви кажа,отивам онзи ден да търся колан за бременни и продавачката силно надъхана ми подава колан зза дископатия,аз като го видях и си представих,че ще си го сложа на корема и  #Crazy,обяснявам какво точно търся,а тя ми вика,че то било подобно... Не че намерих в нашия голям град и май ще поръчвам,но се чудя кой модел?

# 631
  • София
salji4ka, аз имам и ортопедичен колан за дискова херния, ама честно да ти кажа няма нищо общо с този за бременни. Добре, че не си го взела този за дископатията, най- вероятно продавачката няма представа каква е разликата и просто иска да си продаде стоката.

# 632
Zdraveite, mami. Pi6a prez tableta i nqmam  kiriica..

Poslu6ah vi  i se setih za edin dobyr lekar v grada. Pregleda me i kaza, 4e trqbva da vlqza  v bolnica, za da sym pod nabludenie. Ne bilo dobre da iam kontrakcii pri redovniq mi vsekidneven priem na Mg. Bebo naistina se e obyrnal ve4e s glavata nadolu i nai-veroqtno tova e pri4inata.
Predi okolo 3 4asa me prieha v MBAL Tutrakan.

delizabeth, stiskam ti palci i dano izlezem bez problemi ot bolnicite.

Blagodarq vi za utehata!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

# 633
  • Телиш/Плевен
Oranjevo, стискам палци всичко да е наред и да те изпишат бързо!!! Praynig Praynig Praynig

# 634
  • Бургас
Оранжево, всичко ще бъде наред! Спокойствието е важен фактор за преодоляване на кризата и с грижите в болницата ще си го осигуриш!
Делизабет, моите съболезнования! Надявам се ти и бебето да сте добре!

# 635
  • Пловдив
 Oranjevo, добре си направила. Дано бързо се закрепиш и да ви изпишат.

salji4ka, тази количка изглежда тежка и мисля, че няма да  е маневрена...

# 636
Oranjevo, стискаме палци всичко да е наред. Simple Smile
Днес е супер гадно време, дано скоро излезе Райко:)

# 637
Здравейте и от мен!

delizabeht, моите съболезнования, дано всичко с теб и бебчо да е наред!
Oranjevo, дано всичко при теб да е наред!

Аз от снощи имам болки в корема, като менструални, ту се усилват, ту намалят. Днес така или иначе имах уговорка за ЖК и резултата е, че иска да влизам в болница. Та сега стягам багажа. Нищо не са ми изписвали до сега за контракции или нещо подобно.
А другата лекарка, при която си следя бременността й се губи обхвата и не мога да се свържа с нея Sad

Успех на всички!

# 638
  • Бургас
Спокойно, Краси! На доста от нас се наложи да полежим малко или малко повече! Дано бързо се повлияеш от лекарствата и почивката и скоро те изпишат!

# 639
  • Ямбол
Josi_josi и аз така реших,но е безумно да предлагаш нещо което не разбираш. Мисля да си поръчам от продавалника,че не ми се дават парички Embarassed
Много ми се иска да се пиша на 1- ва стр ,но се чудя каква дата като термин да посоча по принцип съм за 30.07 ,но понеже беб е с +2 сед.док ми каза,че мога да го очаквам към 20- ти,но пък реши да  не ми  сменила термина ,малко странна ситуация. На мими 14 ли да пиша?
Оранжево по добре да си под лекарско наблюдение. Стискам палци всичко да е наред!
Пивал благодаря за инфото,относно тежеста на количката до колко кг е най-удачно да бъде?
На всички мамита пожелавам седмици без болки и притеснения Hug

# 640
  • Пловдив
salji4ka, аз си търся до 8-9 кг, защото и бебето си расте и все повече ще тежи. Има тема за детските колички: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=770699.0;topicrefid=4.

# 641
Добро утро мили дами , тези от вас които получават киселини пиете ли нещо срещу тях , тази сутрин се събудих с жестоки болки и парене и пих сода бикарбонат и после ранатидин , но и от двете без резултат , добре че ми се довика боата та ми минаха киселините
желая усмихнат и спокоен ден  Hug

# 642
  • Ямбол
salji4ka, аз си търся до 8-9 кг, защото и бебето си расте и все повече ще тежи. Има тема за детските колички: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=770699.0;topicrefid=4.

bouquet

# 643
  • Русе
Добро утро мили дами , тези от вас които получават киселини пиете ли нещо срещу тях , тази сутрин се събудих с жестоки болки и парене и пих сода бикарбонат и после ранатидин , но и от двете без резултат , добре че ми се довика боата та ми минаха киселините
желая усмихнат и спокоен ден  Hug
Аз дъвча Талцид. Вместо сода бикарбонат може да пиеш газирана вода. Също малко помага.
Оранжево, Краси, стискам палци! В Тутракан лекарите са много добри. Аз дори първия път мислех да раждам там. Трябва да устискаме още няколко седмици, момичета.  Hug

# 644
  • Там някъде
Добро утро food010!
На мен ми се появиха капилярчета (не разширени вени) и преди около месец ходих на съдов хирург - много готина мацка, която работи с бременни. Та тя ме погледна и каза, че това си е от бременността и не е необходимо сега да се третират. При мен са малко над колената и аз си мислех, че е от достата килограми, които качих, но се оказа, че не е от това. Както каза док има доста едри хора, които нямат проблем с вени и капиляри, това си е от бременността. Очаква се като родя да изчезнат. Да видим, ако не - пак ще се ходи на док.
Моника, и аз съм голям фен на Angle baby  newsm10 Мисля сега началото на май да ходя да си взема възглавница за кърмене и май, май приключвам с покупките.
В събота ходихме малко на пазар и съм се снабдила с хигиенни материали за мен + че си купих еднократни чаршафчета за болницата. Не зная дали ще ми потрябват и дали не дават от болницата, но все си мисля, че няма да са ми излишни. Иначе за бебо взехме ваничка със стойка и още някои дребни нещица (прах за пране, веро за бебешки съдове и т.н.) - абе доволна съм от пазара  Grinning Хубав ден!

Общи условия

Активация на акаунт