Април ухае на пролетни цветя, все по-близо сме до нашата юлска мечта - Тема 16

• 36 901
  • 732
  •   1
Отговори
# 660
Добро утро Simple Smile

Аз тази сутрин рано, рано ходих в МД да ме обременят с глюкоза по повод гестационния диабет. Резултати утре.  Стискайте палчета  Praynig
Пайче , аууу представям си какво ти е. Много е гадно да ти откраднат докумнетите. Изживявала съм го, разправия си е, но гледай да не се ядосваш. Всичко ще се възтанови и скоро ще забравиш за случката.

За киселините, аз пак да похваля единственото, което ме спасява - http://apteka.framar.bg/30018204/%D1%80%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D0%B5- … B5%D0%BD%D0%B5-24

Мама Сънчо - ти беше с електронната помпа на Авент, нали? Разучи ли я? Има едно капаче, дето се чудя за какво е  Mr. Green

# 661
Тара не се притеснявай не би трябвало да е от килограмите защото аз съм +7 и пак имам кармпи. Просто си е страничен ефект на бременността както и много други.
Като говорим за страничните ефекти появиха ми се няколко стрии. Едвам се виждат ама аз не спирам да ги мисля  ooooh! и то това от простотия дето се вика, понеже толкова  усърдно си  мажа корема и гърдите и паласките и дупето, че не се сетих да си мажа и баджачките  Confused много съм зле. ама нищо ще го преживея. Иначе целулит нямам повече от преди почти нямам даже.
Момичета препоръчайте ми капки против колики (акушерката от курса посъветва да си имаме за всеки случай)
Пайче чак сега видях какво се е случило, много неприятно. Моя приятел си беше загубил протмонето и мислеше че е откраднато, вътре всички документи и карти, след ден едни полицаи го намерили разбираш ли и му го донесоха вкъщи. Пожелавам ти нещо подобно да ти се случи  Hug

# 662
  • София
Sweetpie, първо честито за количката, аз не съм разбрала,че си я купила, мислех, че още се колебаеш.
А за това, че са те обрали - ужасна работа! Нас са ни обирали апартамента 2 пъти - и двата пъти бяха откраднали само пари и малко златни бижута, дреме ми на дупето за тях, но усещането е абсолютно гнусно и неприятно. А на теб са ти документи, което си е егати разкарването и нервите сега. На моята кола и откраднаха номера миналото лято и като знам какво разкарване беше по РПУ-та и после КАТ, чакане, редене, опашки... много ти съчувствам, а още повече на бременна жена, как не ги е грях да и крадат портмонето! Много ме хвана яд. Дано бързо да успееш да решиш проблема.
Avencis, играчката е страхотна! Simple Smile

# 663
  • Бургас
А къде от интернет може да се поръча този крем? Никъде не го открих.

Не съм сигурна дали това е крема, за който говорите, но понеже и на мен ми се появи целулит и реших да се поровя из нета. Открих ето това : http://startraiding.com/index.php?route=product/product&path … mp;product_id=264
  Момичета това ли действително антицелулитния на Mum Care

# 664
А къде от интернет може да се поръча този крем? Никъде не го открих.

Не съм сигурна дали това е крема, за който говорите, но понеже и на мен ми се появи целулит и реших да се поровя из нета. Открих ето това : http://startraiding.com/index.php?route=product/product&path … mp;product_id=264
  Момичета това ли действително антицелулитния на Mum Care

да, това е кремът. аз имам по-голямата опаковка - в кутийката, 250 мл. продават го на дясната страта от входа на Шейново, в аптеката там. бих пуснала мои снимки, обаче са малко неприлично селфи... Shocked

# 665
с първата бременност се мазах и то доста серизоно и си имах стрии.
Сега с тази ми бременност се сетих, като ви чета сега  и се сещам, че и ден не съм се мазала  Embarassed Laughing
покрай малката, особено първите месеци с гадене и повръщане и там не ми е било...и изобщо не се сетих и най-интересното е, че нямам нито една стрия, много по малко кг. съм  ивсичко..
С първата ми бременност толкова енусизазъм и грижи   Laughing и няма да казвам колко качих , а сега всичко толкова неусетно мина и безпроблемно  Heart Eyes

момичета, пижама мислите ли да си вземете , поне за втори-трети ден ?

# 666
Докато ви изчета и забравям какво щях да пиша или вие вече сте приключили с темата Simple Smile браво браво и аз трябва да се отпусна да пиша по-честичко.
Monik@ не ги мисли резултатите, всичко ще е наред.
Майчетата с болки да се пазят и да налягат диваните, колко можете по- ведри и спокоини. Още малко ни остана.
Да се пробвам да се оплача:) Вчера свекъра и свекървата бяха на гости. Нямало да ми се бърка в отглеждането на бебчо, на нея много й се бъркали и тя не иска сега да натрапва остарелите си разбирания. Виж ММ не му миришела потта понеже го била осолила, ама аз да правя каквото си искам. Ей не мога лесно да се оплача от тази жена Embarassed Joy, дано така да продължаваме. Помогнаха на ММ да изчисти тераската и да сглоби едни етажерки, че там беше един натур , само крачето можех да си провря, колкото да сложа прането да съхне. Сега е чудно Simple Smile подредено и светло. Почисти жената, колкото можа, сега аз ще си дочистя, ама по-добре така. Някак не мога отстрани да лежа в леглото и да казвам..еее забърши и там де, тръкни малко повече  hahaha наведи се де.. devil Но големият боклук обра и сега само един парцал набързо и готово.
Количката, която си купихме щяла да е подарък от тях, но ще ни дадат парите след като бебето се роди newsm78 , че не било на хубаво сега да ни дават. Е как да не е на хубаво, много хубаво щеше да ни доиде, щяхме да си купим и креватче, и скрин и с дрехите да почвам. Ама нищо здраве да е , ще си купим всичко с ММ както си го бяхме планували, малко по-малко и бебо като се роди да си имаме всичко Simple Smile готово, пък и после ще им намеря място за тези пари.

Някой ще ходи ли утре в The MAll от 10:00, на лекцията от списание 9м?
Скрит текст:
http://prntscr.com/3e6x77 аз се записах преди малко, тел. за записване е 0876 181 114

крампи няма засега, но виж целулитаа е друга работа. Засега не мисля да се мажа. Просто много ме мързи и не обичам. Та ще го видим после, дано се махне сам

# 667

Някой ще ходи ли утре в The MAll от 10:00, на лекцията от списание 9м?
Скрит текст:
http://prntscr.com/3e6x77 аз се записах преди малко, тел. за записване е 0876 181 114

да, мисля и аз да отида на лекцията, ще се запиша по фб.  typeuu

# 668
  • Ямбол

момичета, пижама мислите ли да си вземете , поне за втори-трети ден ?
Да попитам за нощниците,мога ли да бъда със сатенена нощница,свекито ми я подари,че и с халатче,дълга до пръсеца,хубава е,но аз нощници лятото не трая и така и не съм я сложила или ще ме бият в болницата, т.е да не се изложа?
А Пайче,какво да кажа...не ги разбирам някой хора,да ограбиш бременна жена ,ама то всичко се връща,жени са били все пак... Sick

# 669
и аз нощници не трая, но няма как. Ще си взема една евтинка от джъмбо, може и две не знам , посще ще ги хвърля така ли иначе. Но до края мисля да си взема пижама до коляното поне да е, въпреки, че и дълга няма да прече, защото 100% ще има климатици  Rolling Eyes

# 670
  • Пловдив
Здравейте момичета   bouquet
Monik@ за волтарена и мазилата АГ-то ми каза,че ако е в умерени количества и се прилага не много често всичко е наред Simple Smile аз гледам 2 пъти в седмицата да се мажа най-много.понякога и пропускам
Oranjevo бързо оправяне  Hug
И аз вечер като си легна ми е неудобно както и да се обърна не спя добре,иначе за сега,а и се  Praynig Praynig Praynig по нататък да нямам стрии не се мажа кои знае колко мажа се с мляко за тяло нищо специално,но и не съм качила много взела съм си за стрии на Чико Мама дона,но едно момиче което роди миналата година ми каза да си ползвам моята козметика и вече ако усетя сърбеж по кожата и ако почна да качвам драстично тогава да започна да се мажа.
sweetpie това наново да вадиш документи е много гадно  Hug
Avencis много яка играчка Simple Smile
Лек ден на всички   bouquet

# 671
Blagodarq vi!!! Bebo e dobre. Boichev kaza, che shijkata na matkata se e skasila I trqbva mn da se pazq, inache moje da nastapi rajdane.

# 672
  • София
Здравейте момичета,
Oranjevo, delizabeth, бързо оправяне ви желая!

Онзи ден си купих нощница с копчета отпред - за болницата ако се наложи, макар да мисля да ползвам техните. То става такова мазало първите дни, миналия път съм сменила сигурно 10 нощници. Salji4ka, не мисля че ще ти кажат нещо ако си със сатенена нощница, но според мен не си заслужава да се хаби.  За вкъщи съм си взела две пижамки тип прегърни ме и нощницата ще си ползвам.

Пайче, много неприятна случка  Tired

Целулит не знам аз дали имам, вече не мога да си водя Д-то от този корем.  hahaha Струва ми се огромен, миналия път в деветия месец сякаш бях с такъв. Иначе стрии засега нямам, мажа се с Палмърс.

Това за свалянето на кг, не мисля че е вярно. Аз бях +10 когато влязох да раждам миналия път и след раждането ми останаха само 2 отгоре. Като цяло нямах натрупвания по крака, ръце и пр, само корем. Сега обаче нещата са различни - ще има повечко за сваляне, каза огледалото  Simple Smile.
Коремът ми се прибра доста бързо - за около 2 седмици. Не напълно, разбира се! След 40-тия ден започнах да тичам иу да правя упражнения.

# 673
Благодаря на всички мами! Много ви благодаря! Братовчед ми беше едва на35 г. Намериха убиеца. Блъснало го пияно хлапе...Успокоявам се, че така е трябвало да се случи...
 Днес на визитацията казах, че съм добре, за да ме пуснат. Пристяга ме, но не ме боли. Бебо се е обърнал и позата му е била много странна. Напречно е, но с лице надолу. Дано се обърне главично до 9тия  месец. Някой беше писал за пози в които се обръща бебо, доколкото си спомням беше някаква кучешка поза по лакти. Може ли ако се сети някой да драсне.
Пайче, моного съжалявам. И мен ме обраха миналата година ноември с всичките ми документи, че и с около 500 лв вътре...Докато изкарам документите, глоби това онова...айде още дадох... Не е работа.
Пазете се, милички!

# 674
Мама Сънчо - ти беше с електронната помпа на Авент, нали? Разучи ли я? Има едно капаче, дето се чудя за какво е  Mr. Green

Кое капаче

Общи условия

Активация на акаунт