Април ухае на пролетни цветя, все по-близо сме до нашата юлска мечта - Тема 16

• 37 736
  • 732
  •   1
Отговори
# 75
  • Пловдив
sweetpie много красиви неща си взела да ти е честито   bouquet

# 76
  • София
Marbella, напълно съм съгласна с Райка. Хомеопатията разчита на индивидуалния подход, и е опасно да си самопредписваме препарати. Арниката, въпреки че е производство на Боарон е монопрепарат, води се класическа хомеопатия. При последното проследяване при моята хомеопатичка я питах за някаква подготовка и отговора беше - В никакъв случай преди раждането, след това ако се налага ще ми пишеш. Също така, имам позната която беше пила арника преди секцио, по съвети от форума и вследствие не я е хванала упойката и имала много болезнено секцио.

На мен също движението ми е важна тема. За възстановяване на формата е от значение не само свалянето на килограми като абсолютни числа, но и тонуса на мускулатурата. Преди ходех редовно на спининг, това е моят спорт, бременна също отидох няколко пъти, но не мога да се организирам за по-редовно ходене. Иначе ходя на йога, вървя много, преходи в планината от време на време и колкото  повече съм активна, толкова по-добре се чувствам и психически и физически.

Ние боядисахме яйцата  Simple Smile. Започнах с естествени бои, но някои цветове станаха много несполучливи  и довърших с обикновена боя за яйца. Козунаци, кифлички и пр. правих още в понеделник. Както никога станаха страхотни и на конци.  bowuu

Последна редакция: чт, 17 апр 2014, 17:57 от Elika

# 77
  • Пловдив
Арника в никакъв случай преди нормално раждане или секцио.Ще стане по-лошо.Пие се след като вече разкъсването,нараняването е на лице

# 78
мама Сънчо, на мен във Вита за последния болничен + прегледа ми взеха 60 лв. Явно е по 30 лв болничния от ЛКК, поне при мен  Thinking Но аз се отказах да ги питам защо всеки път различна цена давам и просто си плащам.
За багажа аз не съм и помисляла да го стягам, но като ви чета, не е зле да се позадействам. Купила съм си само еднократните гащи, друго нямам за себе си. Започвам обаче май да изпадам и аз малко в паника, че то покрай тези почивни дни нищо няма да свършим и ще е след това, дано да е навреме.  Confused

Имам едно питане. Някой знае ли къде се намира магазинът на Чиполино в София, трябва да е някъде в кв. Манастирски ливади. И дали там предлагат продукти на Авент?

# 79
Mина и нашата ЖК днес,слушахме тоновете на бебо, за сега слава Богу всичко върви наред и  Praynig

# 80
И аз да се отчета от днешната ЖК, всичко е наред с бебка, сърдечната дейност и кръвопотока, няма още килограмче  Simple Smile Разбрахме се да правим доплер към 32г.с. Това е от мен за сега  Hug

# 81
мама Сънчо, на мен във Вита за последния болничен + прегледа ми взеха 60 лв. Явно е по 30 лв болничния от ЛКК, поне при мен  Thinking Но аз се отказах да ги питам защо всеки път различна цена давам и просто си плащам.
За багажа аз не съм и помисляла да го стягам, но като ви чета, не е зле да се позадействам. Купила съм си само еднократните гащи, друго нямам за себе си. Започвам обаче май да изпадам и аз малко в паника, че то покрай тези почивни дни нищо няма да свършим и ще е след това, дано да е навреме.  Confused

Имам едно питане. Някой знае ли къде се намира магазинът на Чиполино в София, трябва да е някъде в кв. Манастирски ливади. И дали там предлагат продукти на Авент?

На мен ми е 25 лв с отстъпката - така че стандартно може да е 30 лв.

# 82
  • Телиш/Плевен
Виж тук дали ще се ориентираш. В сайта им има продукти на Авент, така че би трябвало и в самия магазин да има. Можеш да звъннеш да питаш за по-сигурно. Peace

sweetpie, много са сладки!!! Heart Eyes

Много се радвам и на останалите хубави новини от прегледите. Браво, мамчета! Hug Hug Hug Ще си имаме най-здравите и хубави бебета. Heart Eyes

# 83
Ето нещо много интересно. Съдба

http://www.bgdnes.bg/Article.asp?Id=4040455

# 84
Привет и от мен мамчета. Браво на всички с добри новини, аз съм на ФМ чак на 01.05.14г. и нямам търпение да дойде за да си видя момченцето. До тогава обаче няма с какво да се похваля. Исках да Ви попитам, как бихте описали контракциите, защото чета все различни мнения и ми е малко трудно да се ориентирам. Аз понякога имам предменструални болки, но доста по- слаби в кръста и корема, но корема не ми се втърдява, както съм чела. Също болките са само вечер за сега, след като си легна. Ако на някоя друга мама и се е случвало, моля да сподели. Лека вечер за сега от мен

# 85
Привет и от мен мамчета. Браво на всички с добри новини, аз съм на ФМ чак на 01.05.14г. и нямам търпение да дойде за да си видя момченцето. До тогава обаче няма с какво да се похваля. Исках да Ви попитам, как бихте описали контракциите, защото чета все различни мнения и ми е малко трудно да се ориентирам. Аз понякога имам предменструални болки, но доста по- слаби в кръста и корема, но корема не ми се втърдява, както съм чела. Също болките са само вечер за сега, след като си легна. Ако на някоя друга мама и се е случвало, моля да сподели. Лека вечер за сега от мен

Включвам се към питането ти,но с обратните симптоми-стягане на коема,без никакви болки. newsm78

# 86
  • Пловдив
Включвам се към питането ти,но с обратните симптоми-стягане на коема,без никакви болки. newsm78

Трябва да са подготвителните контракции Бракстън-Хикс.Нормално е да ги имаш.Сподели с док на следващото ви виждане

# 87
Здравейте и от мен  Hug
Аз се чувствам добре-полежавам си повечко,мама помага и така. Вчера бях на ЖК. Кифличка е добре, вече е над 1кг. Heart Eyes Доки каза,че може да се наложи да полежа пак в болница,но на мен не ми е ясно какво повече ще ми дадат в болницата от това което аз мога да си взема вкъщи??? Twisted Evil Ще ме дупчат през ден,ще ми вливат магнезии, ще пия желязо и ще лежа, е аз лежа и вкъщи, пия магнезии и желязо вкъщи и ако се наложи ще ходя ама само ако се наложи  Crossing Arms
За багажа за болницата: Аз също имах само една нощница и като прокървих си я сложих в дамската чанта и тръгнах после ММ ми донесе всичко необходимо-така че не е фатално,но е много по-удобно да ни е подготвено всичко.
За бебка и аз не съм изпрала,изгладила и прибрала дрешките... и креватчето още не сме си взели и зглобили,но мисля тази работа да я свърша сега след празниците като се оправи времето.
Петя Т Магазина на чиполино е на тодор каблешков,но не помня кой номер от центъра натам от дясната страна се падаше...
За боядисването на яйцата и аз съм ги оставила за събота-не за друго ама да са по-преснички, а козунаци няма да меся-поръчали сме си  Blush
Мименце   bouquet за темичката
Извинявам се за дългия пост  Blush  Hug

# 88
  • Варна
Добро утро, мами!  Hug

Като забременея с трето дете, живот и здраве, ще гледам термина ми да е в началото на месеца.  Mr. Green Като гледам всички говорят за трети триместър, за бебета над кг, а аз съм още в 6 месец и все едно не съм за тази тема.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green А сега като се изредите и да раждате и като ви грабне и ежедневието покрай бебетата - ние тука, които сме за края на юли само ще събираме страх и накрая няма да има и на кой да разкажем.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Мама Цвети, така както описваш ситуацията, то наистина няма смисъл да влизаш в болница.
Пивал, дано те пуснат за празниците и да не се налага да влизаш пак скоро. Чак за раждане юни-юли.  Naughty

Аз днес си чакам количката да дойде с куриер. Така съм се вкиснала - много уговорки, много компромиси покрай покупката й. Вчера пак съм се карала с продавачите и всеки се опитва да ми набие вина на мен. На няколко пъти щях да се откажа от покупка и й викам на въпросната продавачка вчера, че ако за първи път я ползвах тази колика и не зная за какво иде реч, да съм ги отсвирила досега. Егати обслужването!  ooooh! Изобщо много съм разочарована от БГ търговците и изобщо БГ бизнеса. Имам чувството, че никога няма да се научат как да работят с хора.  #Cussing out

# 89
Добро утро и от мен  Hug
Lady April развесели ме с това: ние тука, които сме за края на юли само ще събираме страх и накрая няма да има и на кой да разкажем  Joy

Общи условия

Активация на акаунт