Април ухае на пролетни цветя, все по-близо сме до нашата юлска мечта - Тема 16

• 37 784
  • 732
  •   1
Отговори
# 105
  • Варна
Лейди Април това с куриерите е много дразнещо. Аз съм решила да си я взема от магазина, а и ако я купиш на място ти дават ваучер за отстъпка за следваща покупка.
Супер, ама ако си от София.  ooooh! И аз така щях да направя, нямаше да се занимавам с глупости.
А съм вкисната за количката, защото:
Скрит текст:
1. На сайта на вносителите пише, че магазин Х във Варна предлага техните колички - отивам и не само, че няма нито една, ами директно ми казаха, че няма и да зареждат. И ми се дразнят насреща, че нямало как да имат всички колички, които предлагат.  Shocked
2. Поръчвам по интернет и с големи зелени букви, като зелен светофар пише "НАЛИЧНА" - не само, че не е налична, ами трябваше да чакам 2 седмици за доставка, за която даже не ми се обадиха те, ами аз трябваше да звъня да питам какво става.
3. Можело да си поръчам различни цветове количка и кош за новородено, нищо, че сайта не дава такава опция, само с уточнение по телефона - вчера ми обясняват, че всъщност пак нямат цветовата комбинация, която искам, да се примирявам с наличното. И не се знаело кога пак ще получат стока. А в сайта им "зеления светофар" свети на всяка една стока. Обяснение - наличностите се менят постоянно, не можели да се занимават с постоянна смяна на статуса. А ми казаха следваща стока, чак края на май и не се знае какво ще дойде. Да им имам постоянната промяна на наличностите!!!  ooooh!

И сега и куриерите.  #2gunfire #2gunfire #2gunfire Яд ме е, че поставят клиентите "на колене" и едва ли не се молиш да се сдобиеш с тяхна стока. И това е навсякъде в БГ.  #2gunfire

Тони, ти пък какво правиш в болница?!  Naughty Какво става?

Последна редакция: пт, 18 апр 2014, 11:25 от Lady April

# 106
Запис и от мен в новата тема! Аз по принцип съм в болницата от вторник до 21.04. за издавене на болничен, т.е. без оплаквания (дай Боже) и се радвам, че ме пускат за малко вкъщи....та вчера така като се прибрах в 12 ч. на обяд успях да боядисам яйцата, а днес от 11 ч. да ви прочета...., че в 16 ч. пак трябва да съм на линия там.

Мини мони, много се радвам за борбеността на малката Кати! Бъдете силни като нея!

Весели празници от мен! ( че не се знае дали и за колко ще ме пускат да се прибирам вкъщи през следващите дни)

# 107
Момичета, обещайте, че и като родим пак ще си пишем тук и пак ще сме си задружни, като сега  Hug
Тони заради контракциите ли те прибраха, ехх  Hug Оправяй се бързо! И пиши ако имаш как!
mimi121 да ти кажа и аз напоследък усещам гадене, странно наистина. Не искам да се филмирам излишно за това реших да не търся причина /някъде можеш да прочетеш че това се случва при наближаване на раждането, не се връзвай, по-скоро е от забавената вече перисталтика и цялата тежест която носим/
за пръв път няма да боядисвам яйца и да правя козунаци  Sad Sad Sad Даже на църква няма да мога да отида. Дано Бог да ми прости..
Nina_88 аз доколкото виждам не си карала токсоплазмоза. Какво пак го мъчи твоя лекар  Crossing Arms

# 108
Мамчета, ще ви питам една тъпотия, не ми се смейте много  Embarassed Тази сутрин като се завъртях надясно в леглото, усетих как подпирам човечка, сякаш легнах върху нея..дори изпитах лека болка..Беше се изместила много нагоре към ребрата ми сякаш... От тогава следя дали ме подритва, не е много активна, но тя по принцип е по-слабичка от брат си и по-не я усещам. Може ли да съм и направила нещо , кажете ми че не може  Praynig

# 109
нищо не може да си и направила. Тя си е балонче ли си плува  Simple Smile

# 110
Добро утро  Wear Umbrella
Пазете се и  почивайте  Hug

# 111
Мамчета, ще ви питам една тъпотия, не ми се смейте много  Embarassed Тази сутрин като се завъртях надясно в леглото, усетих как подпирам човечка, сякаш легнах върху нея..дори изпитах лека болка..Беше се изместила много нагоре към ребрата ми сякаш... От тогава следя дали ме подритва, не е много активна, но тя по принцип е по-слабичка от брат си и по-не я усещам. Може ли да съм и направила нещо , кажете ми че не може  Praynig
споко, те са много добре защитени там вътре, сигурно и на нея и е мързеливо от времето

# 112
  • Телиш/Плевен
Момичета, обещайте, че и като родим пак ще си пишем тук и пак ще сме си задружни, като сега  Hug
Hug Hug Hug Hug Hug
Никой никъде няма да се мести!!! Naughty Позволено е само надничане в другите теми. Mr. Green
Моят термин е на 3 юли, ама все си мисля, че ще съм юнска мама, пък ще видим. Ама не мърдам оттук, така че няма да се отървете от мене. Laughing

Пак четох по диагонал, че имам сума неща за вършене. Видях, че има мамчета в болница. Sad Бързичко да се оправяте и да ви изписват.

pival, важното е, че ще сте заедно за празниците. Hug Много се радвам, че ще те изпишат. Вярвам, че всичко ще е наред до края. Hug

Nina_88, радвам се за добрите резултати.  Hug Сигурна бях, че всичко е наред. А за лекаря ти направо не знам какво да кажа... Харесва му да те стряска ли, що ли. ooooh!

# 113
  • Бургас
Тони, пожелавам ти бързо изписване! Добре е малко да те наблюдават, докато се нормализират нещата  Sunglasses

Нина, много му се дразня на твоето АГ, почти колкото на кума на мама Санчо Simple Smile Ми като не знае, да не се изказва. Аз съм много доволна, че си правих изследването в РИОКОЗ - беше разчетено от паразитолог, който беше супер внимателен и обяснителен. Е, и млад и висок, пък на мен високите мъже са ми слабост  Joy

Lady April, направо са ти отровили радостта с тези въртели! Язък!

Напоследък и при мен се подновиха гаденето и повръщането, но мисля, че е от хапчетата. Понякога ги пия на гладно, за да вместя всички приеми и дози за деня и после ме става зле...

Цяла седмица не бях излизала и днес ми се наложи баш в дъжда Simple Smile Късметлийка съм си и това е!

Последна редакция: нд, 20 апр 2014, 16:31 от raika

# 114
Здравейте девойки.

Минавам набързо да се впиша в темичката. Миме   bouquet

Аз съм в Шейново сега. Май тук ще изкараме празниците, но ви държа под око Wink

Тони, какво ти е, че си в болница?

# 115
Лале в дъжда и VeryMe  Hug  bouquet

Тони, пожелавам ти бързо изписване! Добре е малко да те наблюдават, докато се нормализират нещата  Sunglasses

Нина, много му се дразня на твоето АГ, почти колкото на кума на мама Санчо Simple Smile Ми като не знае, да не се изказва. Аз съм много доволна, че си правих изследването в РИОСВ - беше разчетено от паразитолог, който беше супер внимателен и обяснителен. Е, и млад и висок, пък на мен високите мъже са ми слабост  Joy

Трябваше да ги направя там... или въобще да не ги правя....
А сега малко по-положително....ето ги моите яйца...
http://prikachi.com/images.php?images/11/7272011c.jpg

# 116
Ей момичета ще си умра от кеф моткам се аз в продавалник и изведнъж пред мен изниква обява за бъгиборд седалка и то за 50 лв. Направо не мога да повярвам е втора ръка, но на на мен не ми пречи. Човека пише че имала някакви забежки и че предпочита лично предаване,но е от Бургас и аз сега му писах да каже какви и се надявам всичко да е о.к. и да я вземем - леле дано стане стискайте палци Praynig Praynig Praynig Тамън и онова чудовище дето наддава срещу мен в ebay е вдигнало цената - хи-хих всичко се нарежда Simple Smile Само дано от два стола не падна на земята  Simple Smile

Иха НИНА- страхотни яйца  bouquet  bouquet  bouquet аз утре ще творя Simple Smile

И на мен тези дни сутрин ми се повръща- все едно съм в трети месец чак се чудех какво става ама явно не е толкова ненормално- но да ви кажа като хапна ябълка и ми минава.

Veryme - спокойно нищо не си и направила на малката - аз най-редовно се будя по-корем - малките са защитени няма страшно

Последна редакция: пт, 18 апр 2014, 14:59 от MAMA_SANCHO

# 117
  • София
Мерси за пожеланията, момичета  Hug
Тук съм заради болките и контракциите. Полежах си няколко дни вкъщи, но нямаше промяна, уплаших се и дойдох уж само на преглед, но ме приеха. Не знам дали казах, моето АГ  е отпуска, изключила си е телефона, а мен ме беше страх да стоя да я чакам до след празниците. Така се озовах в Шейново. Сега си почивам  Crazy ММ и детето боядисаха вчера яйцата сами Simple Smile

И на мен ми преведоха обезщетението от НОИ за април Simple Smile Впечатлиха ме.

# 118
Здравейте Simple Smile
Аз да ви се похваля най-накрая видях Камарелото на живо и то в магазина на 15 мин. от нас. Като се сетя че мислех да ходя до Бургас  hahaha  Сега само проблема е че аз я искам зелена ама в сайта зеленото ми се види много отровно а пък не искам така. Бях пратила запитване до единия онлайн магазин и те ми казаха че по скоро е такова бледичко и ако е така супер Simple Smile ама дали да им вярвам и аз не знам  newsm78  но иначе вече реших - това ще да е!

Момичета друго да ви споделя. Като почна да ходя и почва да ме приболява ниско долу все едно натежава вече. При вас така ли е? иначе като си седя и лежа - нищо. А мамите които са със съсена шийка това усеща ли се по някакъв начин, понеже мойта доки май не ме е гледала за това. Даже до сега не ме е гледала освен на ехограф.

Мамчетата с болежки оправяйте се бързичко Simple Smile

# 119
ТоНи почивай си сега, сигурно са ти включили кормагнезин системи и но-шпа на инжекции, аз поне бях така. Да ти кажа до последно в болницата си получавах контракции /макар доста по-слаби отколкото в началото/ и си мислех, че като ме изпишат ще се влоша, но за мое най-голямо учудване откакто съм си вкъщи съм мноого по-добре. Явно и психиката се нагнетява, а това също провокира контракциите. Влияе им още дебелото черво /запеци, разтройства и т.н./, ако бебето се бунтува и е много активно също. Важното е, че накрая контракциите спират. Ще се оправиш, не се бой, аз имах по 20 контракции на час и се оправих  Wink Е, гадно е, че ще караш празниците там, но пък Великдени пред нас бол  Hug Хайде и бързо да се оправяш!
Avencis скъсяването на шийката не боли, не се усеща. Това му е гадното, че не можеш сама да разбереш-само при преглед. Твойто доки може да не ти казва нищо просто защото нямаш такъв проблем, но ако искаш я питай. Болките дето ги имаш са от тежестта и разтягането. Peace И още нещо- с напредването на бременността шийката така или иначе се скъсява, това е съвсем нормално.
А ето какви норми се посочват:

Дължината на маточната шийка се променя с напредване на срока на бременността по следния начин:
Гестационна възраст от 16 г.с. до 20 г.с. - 4,0 см до 4,5 см
Гестационна възраст от 24 г.с. до 28 г.с. - 3,5 см до 4,0 см
Гестационна възраст от 32 г.с. до 36 г.с. - 3,0 см до 3,5 см
Е, предполагам, че за жена с шийка 3  или 5 сантиметра нормите са други..

Общи условия

Активация на акаунт