Домакини 37/ тук Влеликден пак дойде, здраве, радост да ни донесе

• 39 919
  • 739
  •   1
Отговори
# 495

Хайде на следобедното кафе!

Аз изгладих всичкия куп, две перални съм спростряла обаче, та утре пак го има! Mr. Green
Креми, какво е това меню от теб, чак ме хвана срам, аз не готвя и наполовина на твоето! Ей днес само една баница съм направила, за довечера кюфтета ще пържа. Ама те моите не обядват вкъщи и съм лесна-само вечеря мисля през седмицата.
Лейди, пращай това хубаво време и насам, че ни изгниха кокалите от тези дъждове!
Славче, хубаво да си изкарате в слънчева Гърция, блазе ти! Ние никъде не можем да мръднем пролет и лято, че най-много работа има сега мм. Като се върнеш, може да се видим някой ден с теб на по биричка, пратих ти покана във фб и там да се запознаем!
Лус, къде си мила?
Марче и тя изчезна, сигурно пак много задачи има за вършене!
Аз май най-айляк съм-въртя-суча и все тук прескачам!

# 496
  • Бургас
Ели,приех поканата и те видях.Голяма сладурана си!Не разбрах от Бургас ли си или от Созопол?
Имаме и обща приятелка извън бг мама. Grinning
С нея сме много близки.
Задължително ще се срещнем,само нерви да имаш да изтърпиш моето торнадо.

Коконче,честит празник!  bouquet Hug
Само хубави неща да ти се случват!Здраве на теб,коконките и съпруга ти! Heart Eyes

Аз пак ще пасирам и стерилизирам храна поне за двата дни.После ще се разбера на място с готвачката.Там поне кухнята е превъзходна и вкусовете са като нашите,а не като в Тайланд да готвя в банята. Mr. Green
Аз разказвала ли съм ви за бурканчетата от китайския магазин,които исках да ми претоплят на летището?Май съм го писала,голям смях падна. Laughing

Чао за сега,отивам да ми скъсят панталон,че за да ми стане на задника се оказа,че трябва да съм с 20 см по-висока! Rolling Eyes
Абе,тия хора защо си мислят,че манекенки се разхождат по улиците?

# 497
Коконче, Честит Рожден ден, мила! Жива и здрава да си, и усмивката ти пак да се върне!

Момичета, за голямата среща се организирайте, както ви е удобно, аз ще видя дали ще може да дойда, иначе по градовете си остава. Peace

Вчера напазарувахме сериозно, има за цялата седмица, само трябва да го сготвя. Днес жената, която чисти е тук и няма да излизам. То и времето е едно никакво.

# 498
  • UK
Благодаря ви много момичета  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
но ... не ми е празнично не  мога да празнувам, не искам да празнувам, не мога да празнувам, т.к имам огромна празнина в сърцето ... мама  ми ... я няма  Tired

# 499
Благодаря ви много момичета  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
но ... не ми е празнично не  мога да празнувам, не искам да празнувам, не мога да празнувам, т.к имам огромна празнина в сърцето ... мама  ми ... я няма  Tired

Коконче, мила  Hug, тежко ти е много, но гушни дечицата си и си помисли, че това е първия ти РД като майка на тези две слънца! Никой не може да запълни празнината от загубата на майчицата ти, но имаш много място за обичта ти към им от децата ти! Да си здрава и да посрещнеш още много РД със семейството си! Усмихвай се, въпреки болката, защото бебетата усещат всичко!

# 500
  • UK
Елинорче   bouquet Hug

# 501
Коконка честит рожден ден !!!!!!
Elinor75 пратих ти покана в ФБ.Аз се очертава все почесто да съм на линия утре трябва да кажа какво е решението ми за лятото  Tired , а то е да си почивам в къщи .Смятам да си пусна неплатения за гледане на дете ( ако шефката е съгласна разбира се )та още не знам до 1 или до 15 юни съм на работа , не че остана много.След това смятам сериозно да изкарам шофьорските курсове .Живи и здрави да сме.

# 502
Джейми, аз те намерих във фб май- Живка ли се казваш? Пратих ти покана.
Извинете ме, но от всички приятелства не разпознах една от вас-Добринка-ако може да се представи тук с какъв ник е Embarassed
Много тихо днес е тук, къде се скрихте всички? Или по-късничко ще има сбирка! Снощи имаше профилактика и не можахме да си изпием питието, днес трябва на наваксаме!
Аз гледам пак капките-много ми са забавни!

# 503
  • Fort Worth, TX
Тук съм и оправях Сашо за сън.Големите ги няма.
Ели, аз нямам избор да не готвя всеки ден и по много.Изядоха кекса със спанак .Имам малко ядене за утре.Сега като се приберат ще довършат и сладкиша.За утре съм им мариновала килограм дробчета и ще им пържа пресни картофки.До 20 бяхме навън.Даже пих и една бира. Mr. Green Mr. GreenМисля края на седмицата да се опитам да мина гребната , но не тичайки , а с нормален ход. Laughing

# 504
Из съм тук сготвих боб .Сега остава да измисля нещо сладко за хапване че вече ометох пакет стафиди и още ми се яде сладко  Embarassed
Elinor75  Peace
Креми като кажеш гребната и ме връщаш през 2008 г .Бяхме на сватба там в един хотел точно там, даже водих детето да се разхожда да не скучае.
То всъщност оттогава не сме били в Пловдив.

# 505
  • София
 Banghead Banghead Banghead
Може ли да имаш сметки в един клон на една банка, те да го закрият този клон и ти да отидеш пак в една банка и да им кажеш "добър ден, аз имам тук сметки, дайте да видим как са..." те да проверят и да ти кажат...."да, имате 69 лв...." и да се окаже ,че съм сгрешила името на банките, съответно и улиците....и се намирам в съвсем чужда банка, в която разбира се нямам влогове ни в лева ни в евро и от ужас да ме пресече през сърцето при този отговор, щях да се гътна преждевременно....Не, не, не, това мога само аз да го свърша, ама щях и да се свърша кат` човек. Намерих къде е....в друга посока била съответната банка....ама не ми остана време, та утре пак.  #Cussing out Оф.... bambam bambam bambam
Сега се мразя.  Mr. Green

# 506
  • при късмета
Мразя събрания на входа, боли ме главата. Сега се прибрах.
Като сложа детето да спи ще дойда

# 507
  • Fort Worth, TX
Баси съвпадението дето е станало.Нищо де важното е, че има пари Winkв другата банка.
Марче, как ги твориш такива. Laughing

# 508
marchеva14 успокой се  Hug нали си открила правилната банка всичко ще си е наред. И недей така с този чук ,утре ще те боли главата  Joy
ма ко много добре те разбирам ние сме 5 човека и половина на кръст и все не може да се съгласят съседите нещо да се направи, и сметките не плащат ...

# 509
Марче как така, като нямаш сметка там ти казват, че по сметка имаш 69лв.????? Нали по ЕГН се проверява????

Общи условия

Активация на акаунт