Домакини 37/ тук Влеликден пак дойде, здраве, радост да ни донесе

• 39 917
  • 739
  •   1
Отговори
# 510
  • София
.............
Марче, как ги твориш такива. Laughing
marchеva14 успокой се  Hug нали си открила правилната банка всичко ще си е наред. И недей така с този чук ,утре ще те боли главата  Joy
...........
Мда....само аз мога да ги свърша такива ми ти работи. На всичкото отгоре съм и нахална и не се усещам, че не съм на правилното място, а започвам да им държа и тон....толкова бях убедена с правота та си.  Joy Не, не,  сега и се смея на себе си и си се ядосвам.
Няма значение. Пържа пресни картофи за вечеря + сирене + зелена салата и десерт ягоди. Това е.
Сега те видях, Калинче, имам някаква сметка която съм я забравила, то 69 лв какво да я помня. Ще я ликвидирам. Да, по ЕГН се търси и това само излиза - 69 лв. незнайно от кога са, но аз търся къде по прилични суми....не,не,не , това мога само аз да го свърша.

# 511
Марче, уникална си!
Слагам децата да спят и ми се ще да изгледам някой хубав, стар филм, без крясъци и насилие.

# 512
Марче питах така, защото съм закривала сметки в две банки - в лв. и валута + кредитни карти - в едната банка 9м. излизаше баланс по сметката/ уж закрита/, а в другата 4м. - пълна каша, а и все си мисля, че лесно може да осъмна с кредит при това масово размяткаване на лични данни....

# 513
  • при късмета
Най-после да седна да ви видя.
Марче ще ме умориш. У нас вечерята беше същата, като твоята.
И аз оня ден обяснявах на техника от кабелната, че продължавам да нямам сигнал и с новия приемник и да идват да го оправят, а не съм свързала кабела от сателита към примника  ooooh! Добре, че поне не им се развиках и се усетих навреме, че иначе щяха да дойдат само кабела да боднат в приемника  ooooh!
Джейми, ние горе долу сме на едно мнение с комшиите. Проблема е, че настоящия домоуправител и бивш касиер си прави разходи без да иска съгласието на комшиите и е на мнение, че трябва да решава еднолично и отчет да се дава само на него, а не на всички.
Навряхме го в миша дупка. Аз исках всички разходи да са съгласувани с всички. Като се даде някакво предложение, просто хората да кажат дали са съгласни или не, без да дават обяснение за мотиви и само, ако повечето са съгласни да се прави, ако не са, не се прави и толкова.
Стана на моята, защото всички бяха съгласни с мен, с изключине на него и още един апатамент.
Вярно, че сега бумащината ще ми е повече, ама е по-честно така.
Та така, скъсах си нервите, ама успях. Много е безочлив този човек, не малко, че е най-новия съсед довлякъл се незнайно откъде, ами си мисли, че като е домоуправител трябва да му козируваме, а хората все викат "тоя за какъв се взема". Иначе е със самочувствие, че всички го уважават, а на практика никой не иска да му слуша простотиите и да му търпи величаенето.
За пореден път се убеждавам в правотата на поговорката "Дай на селянина власт и му гледай сеира", даже само да си мисли, че има такава.
Хортензия, какво ще гледаш. на мен като ми се гледа нещо старо, обикновенно първо за българските филми се сещам. Онзи ден се бях наканила пак да си пусна "Таралежите се раждат без бодли", но нещо не сколасах
Креми, разхождай се, но не тичай и не се натоварвай още. Да слушаш ей
После пак, че половината забравих

# 514
Хортензия - гледай "Мама Мия"!

# 515
Мако, мисля да гледам "Мръсни танци" с Патрик Суейзи. Или "Нотинг Хил".

# 516
Лейди, за какво става въпрос в тоя филм?

# 517
  • Бургас
Марче,как обедня за две пресечки! hahaha

Хора,тресе ме пътна треска,ШЪ убия някой!
Как не ми се тръгва,още си спомням Тайланд! Sick

Моят тийн пак има ужасни тикове.Заради него искам да излезем,че да е на въздух.Дано да минат!
Стискайте палци и да не се изпокараме с мъжа! Mr. Green

Креми,пази се!Знам какво е да готвиш на трима гладника,но си прясно оперирана,мила! Hug
Заради Сашока,че е малък и заради себе си,почивай сега!

# 518
Ма ко разбирам те моята майка и тя се е нагърбила да оправя сметките на тяхния вход.И отгоре на всичко е събрала парите за няколко месеца и ги е дала за ремонт на домофонната система.Вместо да си ги вземе за нея и онея й дигат нервите нон стоп.
НЯкой като си нямат работа ,че мислят простотии по-цял ден.

# 519
Славче ще ядеш боя.Стига се настройва негативно.Мисли положително.Предния път така мислеше и замина и недоволна остана.Я се стегни!Мисли как приятно и хубаво ще релаксираш.

# 520
Хортензия - щом мръсни танци ти харесва и този ще ти хареса - музикален филм на база песните на АББА, любовен, но пък и феминистичен - като всички филми на Мерил Стрийп - тя е в главната роля - горещо ти го препоръчвам щом не си го гледала - а и действието се развива на гръцки остров - красота!!!
Славе - горе главата - лошото вече мина - напред е само купона!!!!

Последна редакция: пн, 28 апр 2014, 23:17 от Ladybird_

# 521

Наздраве!!!
Сядам на края! Ама си е готино да си производител  hahaha тук пресен чесън не продават  #2gunfire та съм си засяла и днес правих зелен боб с пресни картофки - та ми дойде съвсем на място да си отскубна от градината и пресен чесън  Joy Нагърмях се като прасе - все едно не съм виждала ядене! Сега ще пия едно питие за храносмилане  hahaha
Мастъррррррррррррррр къде изчезна?!?!?

# 522
  • при късмета
Славче, стига се притеснява. Като тръгваш с такава нагласа няма да си починеш. То не, че покрай Криста ще е съвсем почивка, де. Сега е друго, климата не е толкова различен, пътя не е много и часова разлика няма. Основни фактори за неразположения и то голями на възрастни хора, камо ли на дете. Гледай да  се отразява добре на баткото и да е разнообразие за малката и всичко ще е наред.
Тити и нашия все повтаря, че много е направил. Никой не спори, че е направено. Проблема, че харчи общите пари, без съгласието на съседите за какво точно да се изхарчат. Той е на 2 етаж и като се пръска входа за хлебарки, пръска само мазетета например. Коридорите таванското какво го касаят. Поръчал е и е сменил входната врата на мазетата, пак с общи пари и пак сам си го е решил, без да пита никой. После се бие в гърдите, вижте колко много направих, ама има по-важни неща.
Съгласието за всички харчове извън текущите и спешните ремонти на асансьора, по закон се изисква.
Лейди, за какво става въпрос в тоя филм?
Да се присъединя и за към това питане. познато ми е и сега не стоплям.
А, докато се натуткам си писала, гледала съм го.
Хортензия, ако ти се гледа музикален филм, гледай "Правилата на балната зала". Имаше и друго заглавие, като всичко старо, но не го помня. Ако го намериш, де.
Разказва се, за това, как тангото е влязло в класическите и състезателните танци, а преди това е било нещо като забавление за нисшата класа. По действителен случай е.

# 523
Тъкмо време за питие! Мерси, Лейди!
Славче, не така се притеснявай! Хубаво са ти казали другарките-нагласата е много важна-мисли само положително и ще се получи чудесна почивка!
Утре сутрин в 9,15ч е Новолунието. Бях ви казала за поръчките към Вселената, така че който иска утре заран да става и да пише-гарантирам, че Вселената ни чува!
Марче, то и аз съм ужасно разсеяна и не помня, ама ти ме биеш отвсякъде!  Joy Вземай тефтер и пиши там кога, къде и какви пари, ценности и безценности имаш, после крий тефтера някъде, ама да не забравиш ти самата къде! Защото аз редовно крия ценни вещи от самата себе си чак! Ако пък забравиш ще ти кажа номер как се откриват загубени вещи-работи безотказно! Чак моя мъж ме обяви за вещица. Може да сте чували за отворената ножица-като търсиш нещо, отваряш ножица където мислиш че е и веднага го откриваш.
Ма ко, тежък ден си имала-не мога да изкажа мнение, че тези съседски отношения са ми много чужди и надявам се да не ги имам никога.

# 524
  • при късмета
Да ти кажа Ели, все повече се навивам на акъла на детето и шефа за къща.
Ама утре на Вселената трябва да й пиша за 6ца от тотото. Ами ще пиша щом изпълнява. А къщата може ли да е на Хаваите  Thinking
Тогава обещавам всички национални срещи на мой терен
Калинка, сети се да сипеш
Мастърчето, верно изчезна и ще насъскам Марчето да я дири

Общи условия

Активация на акаунт