Домакини 37/ тук Влеликден пак дойде, здраве, радост да ни донесе

• 39 893
  • 739
  •   1
Отговори
# 630
Лейдибърд, видях, ама сме писали едновременно  Peace Имам и уок, ама така си седи в шкафа... Ще се пробва свинското с ананас, задължително!
Ма ко, на месец и половина не сме ходили на ортопед, не знаех, че са два прегледите  Thinking

# 631
Какви са тия задължителни прегледи?!? Аз знам за профилактичната кръвна картина на 6м - не дадох да ми изследват детето и профилактичен преглед на очичките на 3г. на половината разстояние за възрастен и то случайно го научих от приятелка офталмолог. Сина ми го водих на ортопед, но то защото аз си имам двустранни хабитуални луксации и си го набих в главата..., а и работих в ортопедия.

# 632
Ма ко -   bouquet

# 633
  • при късмета
Ортопедичните прегледи са на 45 дни, на 3 м. и половина и след като проходи. Много педиатри съкращават по някой. Нашата докторка казваше, че шефа няма нужда (тя си го преглеждаше), ама нашия ортопед ни строи да отидем, че да го види на ултразвука. Момчетата малко ги поорязват от тия прегледи, защото по статистика луксациите се проявяват повече при момичета.
Нашия пък на прегледа понапика доктора, като, че е знаел, че ще му оперира по-късно пръста  hahaha
Калинка в задължителните прегледи по календар, така се водят. А за КК е на 6м. и година. До 5 г. всяка година после
За свинското с ананас няма да съжалявате. Аз благодарих на Люската за тая рецепта 100 пъти и пак е малко

# 634
Ма ко - може, но аз не обичам да ходя на прегледи и не съм си водила и детето. Лл ми е добра приятелка, знае моето мнение, че на лекар се ходи с проблем и не ме занимава с глупости - само за ваксините съм била стриктна.
А това ме разбива винаги като го видя - има го и в бг, и тук, а явно и по други места  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 635
Отскоро са сигурно тези задължителни прегледи- в смисъл отпреди няколко години.По мое време въобще ги нямаше, аз бях стриктна особено за първото дете и ако е имало съм щяла да отида. Но пък нали в най-голямата криза го родих, тогава памперси и храна нямаше, с кисело мляко съм го хранила. Ама жив и здрав голям мъж стана вече!
Лейди, такава мода аз само от ромките съм виждала! Grinning Ама пък може и да навлезе и сред фешън-мацките, особено в Бургас-нали Адидас е като национална марка тук на младежите! Mr. Green

# 636
Адидас-а го намразих, както и биемви-то от рекламните лица по улиците  hahaha hahaha hahaha
Сина ми е роден края на 2004г., ама аз не съм никакъв критерий за прегледи - ако нещо ме е притеснявало - тогава съм ходила, но аз имах предимството да се познавам с много лекари.

# 637
Май всички сте по леглата вече-само ние с Лейди будуваме!
 Марчето отиде сигурно да гледа филм, спокойна че и намерихме миксера, не каза даже кой филм ще гледа.
Аз като една блондинка да не вляза в хрониките! Mr. Green

Полицейска хроника от 15 декември:На територията на лятното кино са открити две блондинки със силни признаци на замръзване. Благодарение на Бърза помощ, двете са спасени.
След овладяване на положението, двете пострадали са заявили пред следователя в Пирогов, че са чакали да започне филма "Затворено през зимата"...

# 638
Елинор в този случай да пожелаем спокойна нощ на всички   bouquet

# 639
Аз съм тук, сложих да готвя зеления боб. Ще му трябват поне три часа, че може и повече, ама ММ каза, че заради почивния ден утре, ще трябва да си довърши проектите и може да позакъснее.

# 640
  • София

А сега, кажете какво си правите, какво  мислите утре да правите, къде ще ходите, абе, къде е Валето???? сега се сетих, аааАААААа ама  ще ви се карам, ходите някъде и нищо не казвате.. Naughty Тук тази вечер ще има ли раздумка или да хващам един филм??
Тука съм, Марче, не тъжи за мен. Пия си кафенцето и ви чета. Hug
Ние ще пътуваме към родата, ама по-натам. Имам си татко и племенник именници, а също и свекър-рожденник. Ще трябва да ги уважим. И торти ще им направя, и по една хубава пита. Много си ги обичам, но  като отидем натам не мога да издържам повече от ден-два по ред причини, за които не ми се пише. Затова тъй или иначе ще сме в онзи район и ще прескочим до парахода Радецки. Да видят децата.
Имаме си книжка с печати и това ще ни е 25 печат, тоест ще имаме право на бронзова значка за млад турист. bowuu Малката е много развълнувана от факта. А всъщност сме посетили много повече места, но книжка си купихме преди няма и две години, та затова  от тях нямаме печати, преди това сме ги посещавали.

Кокон, какво има, ела и си поплачи виртуално при нас! Hug
Марче, аз тоя миксер  е ясно , че в тоя живот нЕма да го притежавам, обаче ще дойда да го видя, да знаеш, па и да ме почерпиш с някакво произведение от него.
Вио, успокоила си се за прегледа, браво.
Тези прегледи не са чак толкоз от скоро, при каката нямаше, но за малката, сега е почти на 10- водила съм я.
Джейми, как сте? Пооправи ли се ти?
Щях да те питам събрахте ли стикерите? Ние-да. Ако имаш нужда от някой пиши да видя дали имам.
  На всички хубав ден...и да ви върви по вода Mr. Green!

# 641
  • Fort Worth, TX
Добро утро.Пробвам се за трети път да пиша.

# 642
Добро утро

Честит празник на работническата класа!!! Тук се празнува първия понеделник на май, та тази година е на 5.05. Днес е дъждовен ден, но на мен ми е удобен за пазаруване, че малкия е на тренировка и ще видя какви ще ги сътворя. Лек път за всички, които ще пътуват! Усмихнат ден ви желая   bouquet
Вале - хубава разходка ви желая! Времето ще е с вас!!!
Креми пробвай пак де  Joy

# 643
  • Sofia
Добро утро!

Редактирам се - какво е натурално нишесте? Тук има само царевично, дали ще стане с него?
Смърф, имат предвид да не е плодово някакво нишесте, демек пшенично или царевично. Simple Smile

Ели, определено различно е гледането на Гушкан (2007) сравнено с двамата големи (93 и 95 набор).  Simple Smile

Хубав ден и приятни почивни дни!  Simple Smile

# 644
Добро утро.
От сутринта съм на КПП - то (какво беше - кухня, печка, пералня, нали?) Правих макарони за закуска, простирах, после сложих един фасул за обяд...За вечеря съм намислила пресни картофчета (вие ме подкокоросахте) - печени или задушени, още не знам. Свинското с ананас ще бъде за утре или вдругиден, но задължително тия дни. Че казах и на мм, сега няма да остави, докато не го направя.
Хубав, усмихнат и не особено дъждовен ден ви пожелавам  Hug

Общи условия

Активация на акаунт