Домакини 37/ тук Влеликден пак дойде, здраве, радост да ни донесе

• 39 956
  • 739
  •   1
Отговори
# 405
Ма заповядайте,душици!

# 406
Супер звучи като идея.Аз мога само август да пътувам.
Без мм с Емо малко сложно ми е упражнението.
Нека видим всички какво ще кажат и ще го обсъдя като идея с мм.

# 407
  • ул. "Мечтание"
Привет!

Аз се наработих за днес.  Mr. Green Отиваме на разходка след малко. Дано да се задържи прилично времето.

# 408
И аз подкрепям идеята. Гого няма как да го оставя и затова трябва да бъдем 3 - мата. Казах на ММ, не е против. Ама и как да е против като ме знае каква съм импулсивна и без него ще тръгна.

# 409
  • при късмета
Привет, за много набързо съм.
Абсолютно съм съгласна и за Рибарица и за Тетевен или където измислим. Къща за гости с барбекю и двор съм още по-съгласна, без барбекюто, мъжо няма да дойде  hahaha, а детето предпочитам да го взема, да се разходи и разнообрази малко, не че не мога и без него
Ох започнах да нямам търпение

# 410
  • София
Здравейте, как сте?
Момичета за срещата е супер идея,идваме и ние тримата. Grinning Вече говорих с ММ,разбира се че каза че няма проблеми Mr. Green Така че ще се радвам да се видиме и аз нямам търпение.

А за среща на софиянки предлагам като се пооправи времето да се видиме в Борисовата градина.Какво ще кажете?  Thinking

Последна редакция: сб, 26 апр 2014, 16:50 от di-t

# 411
Привет! И аз да си дам вота за предложението на Вио.Simple Smile
Сутринта водих децата на логопед, по-специално малката, но тя видя и голямата. Камък ми падна от сърцето, още в родилния една кокошка ми надрънка един куп щуротии. Всички се оказаха неверни, това беше последното, което ме притесняваше. Слава Богу, няма място за притеснения. Голяма работа са това докторите, могат да те оправят, но могат и в такъв филм да те вкарат, не е истина!
Чудя се да излизаме ли, че така се е раздухало, ще ни отнесе. Отивам да врътна един доматен сос за спагети.

# 412
  • Germany
Момичета и аз бих се включила в срещата. Ние ще сме си в БГ от 9ти август, та ако измислите нещо за след това ще ми е приятно да се видим Simple Smile

# 413
  • при късмета
Супер ще е да дойдат възможно най-много хора. Като гледам началото на август се очертава добър период.
Някой ако има идея за място да казва. Барбекю не е нужно да има на място, имаме преносимо

# 414
  • UK
Ма заповядайте,душици!
Къде  Crazy

Добър вечер! Днес, "бяхме" при мама .., както всяка събота, утре пак планирам, събота ходиме  с татко, а в неделята, аз ходя самичка и си плача и и обяснявам, как ме ядосват децата Rolling Eyes

Ей, тази идея за срещата много ми харесва! А Рибарица е страхотно място!!! Ние там отсядаме на едно място, където в дин огромен зелен двор има няколко самостоятелни къщички и отделно има една кухня където си правиш готвиш и пр. В двора има люлки и место, колкото си щеш, а и неса скъпи къщичките те са със самостоятелен санитарен възел,уф аз голяма реклама му дръпнах, само трябва да знам дните предварително, че е  свързано с отпуската на мъжа Peace Ей страхотна идея значи!!! аз съм ЗА Flutter

# 415
Коконе, има ли сайт тоя комплекс, дай да го разгледаме. Иначе звучи супер, точно такова място ни трябва  Peace

# 416
  • София
 wavey

# 417
  • UK
Коконе, има ли сайт тоя комплекс, дай да го разгледаме. Иначе звучи супер, точно такова място ни трябва  Peace
ми незнам, не съм сигурна, но се намира в центъра почти на Рибарица близо до басейна им Heart Eyes

# 418
Добра вечер   bouquet
Днес ненадейно направихме дълга разходка Joy Мм имал работа в Йорк и ние с малкия се качихме в колата да се разходим - общо 400км.  JoyГоляма красота - рапицата е цъфнала и едни жълти полета... само дето сега кихам като разпрана  hahaha Там е стара Англия със големите имения, къщите на които са огромни и едва се виждат в далечината през дърветата, а пътя минава през селца от едноетажни кокетни къщички, където навремето са живеели работниците на ландлорда на имението... зайците са навсякъде из полето, овцете масово са с агънца - абе пасторал...доволна съм от разходката, само дето валя през цялото време, но пък грееше и слънце. Не можахме да пием кафе на теферич.
За срещата казах вече, че нямам проблем къде, само дето ако ще се прибираме ще е август. Нямаме точна дата, че сме с кола, но ще да е около 1.08., че детето е до 27.07 на училище и пътя го правим 3 дни.

# 419

Общи условия

Активация на акаунт