Домакини 37/ тук Влеликден пак дойде, здраве, радост да ни донесе

• 39 952
  • 739
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Ах, разкош е. Но сега е още по-хубава, честно!

# 421
  • Sofia
Душа, то беше в стил "Виждам те, гледам те!". Laughing
Благодаря ти!  Hug

# 422
  • София
Аз също съм ЗА Рибарица!  Peace
Ехо,къде сте?  Simple Smile

# 423
  • ул. "Мечтание"
Идеята за среща звучи добре. Да видим дали ще се вредя. Simple Smile Ако е август обаче, а не по-рано по-скоро не.  Thinking Ама ще видим. Simple Smile Да не казвам голяма дума. Simple Smile

# 424
Нощни, ти през август в кой месец ще си? Кога ти е термина? Ще бъде идеално, ако можеш да дойдеш и ти  Hug
Коконче, имаш ли координати на този комплекс? Ако имаш, можеш ли да звъннеш - трябва да знаем с какъв капацитет разполагат, цени, свободни места дали ще има за август евентуално...Такива работи. Иначе аз ти се доверявам, мисля, че това,което описа, ще ни свърши идеална работа  Peace Hug
Моренка, не каза ще ни я доведеш ли Гушкан на Рибарица  Wink

# 425
  • ул. "Мечтание"
Средата на август влизам в девети!  Peace Пътуването не ми е проблем, но имаме други планове за август и не знам дали ще мога да съвместя нещата. Simple Smile

# 426
  • Sofia
Вио, мисля че предния път като ставаше дума за таква среща писах...
Нищо не мога да кажа, докато не наближи. В крайна сметка, за да не се съобразявате с мен, когато резервирате, няма да съм с преспиване и така. Иначе с Гушкан сме "дупе и гащи", та къде без нея.  Grinning

# 427
Ехоооооо.... Тази вечер няма да има питие  hahaha

# 428
  • при късмета
Ехоооооо.... Тази вечер няма да има питие  hahaha

Аааа, без такива. Тъкмо видях, че си писала последна и смятах да взема едно питие, а ти
Тръгвам си, все едно не съм идвала
  tiptoe

# 429
Питие само за трениралите!!!!

# 430
  • UK
Вио незнам, дали имаме координати, че като сменихме телефоните, бая контакти изчезнаха, ще се опитам, но не обещавам Peace

# 431
  • София
Ей, Калинке, тази чаша е толкова жадна, че няма напълване и всичко ще изпие.  Joy

# 432
Марче бързо грабваш, че да се напълни за следващия  hahaha hahaha hahaha
Лека от мен!   bouquet

# 433
Добро утро Simple Smile
Благодаря ви за пожеланията момичета Simple Smile
Добра идея имате за среща , за сега съм въздържал се.Не мога да правя планове за месеци напред Sad макар че много ми се иска да ви видя всички.Ставам чака ме още доста работа днес ,имам да чистя  и още един куп неща да направя .Добре че приключихме с мазането.

# 434
Добро утро  Hug
Марчелка, нищо не каза - хареса ли ти идеята за сбирка, ще дойдеш ли?  Hug
Коконче, а сещаш ли се казва този комплекс? ММ има приятел от Тетевен, и ще се опитам да намеря координати. Ама поне името да знам, да не го пращам човека съвсем на сляпо  Peace

Общи условия

Активация на акаунт