Домакини 37/ тук Влеликден пак дойде, здраве, радост да ни донесе

• 39 950
  • 739
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Моите хора заспаха вече,днес се мотахме вкъщи,то от това време не може да се разходи човек.
Vio,ние с тебе май най-нетърпеливи ще излезнем за сбирката.  Hug Simple Smile

# 451
Моите хора заспаха вече,днес се мотахме вкъщи,то от това време не може да се разходи човек.
Vio,ние с тебе май най-нетърпеливи ще излезнем за сбирката.  Hug Simple Smile
   smile3521  Hug

Коконе, я виж, да не е това: http://greenvillagehotel.com/cgi-bin/e-cms/vis/vis.pl?s=001&p=0001&g=

# 452
  • при късмета
Аз предложих началото на август, защото всички в чужбина ще са тук тогава. Само Контеса каза май, че няма да си идват. И аз нямам търпение, ама целта е да може да се съберем повече хора
Смърфи, не казвай, че няма да дойдеш, та било и само за кафе  Sad
Хортензия, радвам се, че ще дойдеш
Ние и за море още не знаем нищо, дали, кога, ама ако определим дата ще го имам предвид.
Вио, нека приятеля на мъжа ти да разпита за цени и кога евентуално трябва да се резервират местата. Според това което прегледах набързо се дава обикновенно цялата къща. никъде не пише обаче, дали смятат децата и след колко години.
Може и в Тетевен, на 12 км. е.
(аз 4 пъти тръгвам за Рибарица и все се проваля и още не съм стигнала. Дано този път не е така  Praynig)
Аз си представям наши общи снимки на маса в хубав двор и на една сурия тичащи деца

# 453
Добра вечер   bouquet

Направихме градинско парти  Joy и вечеряхме в градината. Успях да се изкъпя вече и сега съм на сладолед и питиенце.
Вио аз изобщо не съм сигурна за срещата - вероятността да не се прибираме е голяма, но с теб задължително ще се видя ако се прибера - още не съм забравила за колелото  Joy Така че преценете - ако повечето сте за по-ранна среща - направете я по-рано!

# 454
  • при късмета
Погледнете и тук, добре ми звучи
http://bgglobe.net/bg/objects/view/6596/%D0%9A%D1%8A%D1%89%D0%B0 … D0%B8%D1%86%D0%B0

# 455
Ееех, размечтах се...

# 456
Добра вечер!
 Лейди, мерси за десерта и питието!  bouquet Наруших аз днес диетата, то се е видяло, че не мога да изкарам аз и едно гладуване като хората! Mr. Green Карай, здраве да е, ще се търпя и с малко кг. отгоре, тъкмо повод да подновя гардероба!
Моренка, голям фен ти станах на блога-много хубави рецепти имаш, поздравления! Пак направих тестото за пица, домашните вече само него признават-уникално вкусно е! За баница не ми остана време, че голямо миткане пак днес, но утре я правя задължително!
Момичета, не ме бройте мен за тази среща. Като най-нова тук не искам да казвам защо, за да не прозвучи нетактично-искам с всички ви да се видя наживо, но ще стане по-нататък. Марче е казала това, което и аз споделям-събирането ви ще е по-скоро семейно, което е много хубаво разбира се, ще се запознаете и с половинките си, но аз не мога да се впиша в компанията ви и наистина ще ми бъде неудобно! Аз също си представях, че ще има форумска среща, но по женски, но пък вие повечето сте с мънички деца и ви разбирам, че е невъзможно да тръгнете нанякъде сами.
На мен ще ми е трудничко да дойда само на кафе-почти 400км път ми е, така че ще чакам после да разказвате как сте си изкарали. Сигурна съм, че ще е чудесна среща!
Смърфи, като дойдеш в Бургас може да се чуем и да се видим и с другите бургаски момичета!
А които от вас ще идват на море - за южното говоря, може да ми се обадят ще се радвам да се видя с всяка от вас!

# 457
Моренце............Обичам дивото море - да няма хора и цивилизация....

# 458
Вио имам го като идея къмпинга ама да видим какво ще измисля. Simple SmileИскам да е някъде около Варна.
Имаме месец само с тати и ще видим как ще ги съчетаем.
2 линк изглежда много добре.Дано се осъществи идеята.
Ще бъде забавно и за децата и за нас.

# 459
Смърфи, като дойдеш в Бургас може да се чуем и да се видим и с другите бургаски момичета!
А които от вас ще идват на море - за южното говоря, може да ми се обадят ще се радвам да се видя с всяка от вас!

Задължително! Ще се организираме и с другите бургазлийки. Аз ще се видя и със софиянки, пловдивчанки и варненки!  Hug

Ма ко - много ми се иска поне за кафе да дойда до националната среща, но Северна БГ изобщо не ми е на пътя. Тогава ще сме основно в Бургас и както е казала Ели, много далеч се пада. Ще отделя поне два дни, а през август е лудница с програмата ни. Ако е юли, съм на линия! Или пък, ако е изместите по към нас, например Хисар, ще дойда за през деня дори и през август. Ще взема колата на ММ и ще натоваря другите момичета. Надвечер си тръгваме. По магистралата ни е 2 часа.
Но пак казвам, с вас, момичета от София, ще се видим в София, като се върна или при някое от другите ми ходения до там. Ще се съберем някъде навън, на биричка, картофки и цаца. Абе на каквото кажете, ама ми се е прияла цаца, та затова я споменавам. Wink

# 460
  • София
Добро утро, момичета!

Относно срещите, хубава е идеята, като наближи времето - пак ще говорим, и за среща в София, и като идем на море - ще звънна на Бургазлиите, после през август - за всеобща... - сигурна съм, че всичко ще стане...

Хортензия, кажи коя от книгите... ще ти пратя аз..., иначе може да ги поръча във електронни книжарници... пише името на Миленка и названието и ги има навсякъде...

Коконка
, честит рожден ден! Здраве, щастие, усмивки, много любов и благополучие!!!

# 461
  • при късмета
Добро утро,
Люска, мерси за кафето и закуската.
Днес имам особена нужда, довечера ще има събрание на входа и големи скандали ще има.

Ако искате и мястото може да сменим. Първоначалната идея беше да е на средата, че да могат повече хора. Варненци и бургазлии да кажат кой ще дойде, че на тях май е най-далече.
Ако е на Хисаря Вио, Бонболина и варненци да кажат дали ги устройва.
За мен дали Стара планина или Родопите е все едно.

Чакам пак асансьорния техник и трябва да сготвя нещо, че довечера един господ знае колко време ще вися пред блока
Хубава седмица на всички  Hug

# 462
Добро утро слънчеви момичета   bouquet
Кокона много здраве и любов ти пожелавам!

Лус благодаря за кафето  Hug
Две седмици сутрин за никъде не бързах....бързо се свиква на лесното  Joy
Ма ко като обясняваш се сещам за "Етажна собственост"  hahaha харесвам този сериал.
Усмихнат ден за всички  Hug аз хуквам до училището на разходка   animal037

# 463
  • Sofia
Добро утро! Simple Smile

Честит Рожден Ден, Кокон!   bouquet

Ели
, благодаря за милите думи! Радвам се да съм ти полезна!  Hug

Аз преди малко се прибрах от едната у-щна разходка. Simple Smile
Чакам мляко и друго не знам.  smile3507

# 464
  • при късмета
Много съм заспала
Коконче, Честит рожден ден! Всичко което искаш да ти се сбъдне, да си здрава и обичана!

Ма ко като обясняваш се сещам за "Етажна собственост"  hahaha харесвам този сериал.

Имаме си един Хуан Куеста, едно към едно. Беше касиер, стана домоуправител и реши че е хванал Господ за ..... Дай на селянина дошъл в София власт(то пък една власт) и стой му гледай сеира. Поговорката се доказва пред очите ми
Сериала ми е от любимите

Общи условия

Активация на акаунт