Домакини 37/ тук Влеликден пак дойде, здраве, радост да ни донесе

• 39 892
  • 739
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Добър ден, момичета!

Почивката ни се отлага... Таман реших да ви послушам, ровичкахме се с ММ в нета, запазихме стаите от утре в Cronwell Platamon Resort 5*, Платамонас... Има големи забавления за малките...

Ама Петьо от вчера вечер с температура, днес повръща... Миленка също е болна от 3 дена, ама нейното само хрема и кашлицата.... Все още спи... Моите деца се лекуват със съня и повръщане.... Mr. Green Mr. Green Mr. Green

И не само това. Вчера поръчах всичките продукти за баница, като видях че имам кори... Само аз знам как се прави голяма баница със 3 кори Mr. Green Mr. Green Mr. Green (сега на обяд ще имаме свекитата на гости...

Пека йегнето... в плик... след 30 минути пликът се спука.... добре, че имам още - айде местене... Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Счупих си слушалките... Петьо като каза ... дай легена... аз като хукнах заедно със слушалките... Mr. Green Mr. Green Mr. Green откъснах всички възможни кабели

Та честит ви 1 МАЙ, денят на трудЪ Peace  bouquet

Калинкааааа
, стига с тез картинки на мъжете... ту в кафе мие краката, то биричката си държи скута... да не казвам какви гнусотии ми идва на ум...  Така с моето гадно подсъзнание...

Рецептите са точни за свинско с ананас и за ориз-китаец Peace

Марчеее, айде преди концертОт да се видим... Нали ще ходиш на Аеросмит... Hug

Последна редакция: чт, 01 май 2014, 12:21 от luss

# 646
  • София
Днес си водя монолог тука Laughing Laughing Laughing

Ето моите неща...
Скрит текст:

Виц от тъпичките:
Парад на Червения площад... Всички организации носят транспаранти... И от трибуната... Да приветстваме металурзите на.... завод... Да приветстваме... еди кой си .... Да приветстваме  чукчи!
И така всяка година... Един чукча отива и пита... Е, как разбирате, че сме чукчи? Носим само транспарант "Честит мир, труд май...?"  Отговорът ... да ... и само на вашия има продължение... "Честит мир, труд, май, юни, юли, август...."

Последна редакция: чт, 01 май 2014, 12:48 от luss

# 647
  • Sofia
Люска, да ти оздравяват децата!  Hug
Нали е ден на туда - или много работят или напротив, та ги нЕма другарките.  Laughing
Аз до преди малко се занимавах с пораженията от снощното паниране на кладницата... мазнотия до шия...  ooooh!  Ама пък беше уникално вкусно...  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  Гушкан като си лягаше, ми разправяше, че искала ей сега, пак да яде кладница...  Crazy
Моите хора са на разходка.
Ставам да почвам хляба.

# 648
  • София
Дзак, тук съм, прекрасни!  Hug
Мотам се доволно нали е ден на труда.  Simple Smile Допивам второто кафе и се чудя дали да ям или да не ям.  Дилема сериозна... Twisted Evil щото си мислих утре за път за си сложа едно панталонки любими, ама не ми стават, мамка му и прасето съм станала. Да ви кажа, че това ще да е от ягодите дето ги ядох, ще ги спрЪ вече.  Simple Smile
Вале, що в друг живот ще го има тоз миксер, де...може и на изплащане, лека полека ще се изплати. Ти ,  защо не ни отразяваш, а само ни четеш глупотевините??
Людачка, ще видим за концерта, щото съм с една група и все са мъже, а ти си много красива и....опасно  е.. Simple Smile Има време ще се разберем.
Да намина към вас да похапна ли, що ли....добре изглеждат вкуснотийките ти.???
............
Аз до преди малко се занимавах с пораженията от снощното паниране на кладницата... мазнотия до шия...  ooooh! 
С това изречение ме отказа окончателно. Няма да я бъде тази кладница. Прескачам я категорично. Вие си я правете. Аз - не!
Продължавам да се мотам и най-вече ...много ме мързи.

# 649
  • Sofia
Ааа, душа, тази мазнотия не ми тежи толкоз... толкова е вкусна кладницата (така де, както я правя - панирана, непременно с паста Патафри, за да се задуши гъбата и с млечно чеснов сос- трепач е направо), че се забравя.  Grinning

Мискерът е скъп, а ние не сме по лизинга, та я разбирам Валето що така говори.  Wink
Пък ти да се поФалиш като се обзаведеш, нали!  Grinning

Аз изпробвам нова свежа мая, от Кауфланд я взех за 27ст'инки, украинска. Та да я видим.   Simple Smile

# 650
Ха здравейте на по кафенце  smile3546
Аз вече не съм от работническата класа и няма какво да празнувам  hahaha мм пък трябва да протестира пред себе си за 8 часов работен ден, отпуска, премии и други благини за работническата класа  Joy Joy Joy това са екстри, които като е собствен бизнеса не можеш да си позволиш...пускаш работниците да празнуват /щото имат права/ ама работата за да се свърши се мяташ ти, щото е твоя отговорност... Иначе за интересна информация- на 01.05.1707 г. кралство Англия и Кралство Шотландия се обединяват под името Кралство Великобритания /само дето сега лятото ще има референдум в Шотландия за отделянето от Обединеното Кралство Великобритания...
Лус  Hug Hug Hug ще коригирам картинките тогава и специално за теб е тази

но въпреки всичко на този букет му е по-добра дръжката  Joy

Дано бързо да оздравеят дечковците и ад имате спокойни празници!  Praynig Великолепни са ти станали и агнешкото и баницата   chef И не се ядосвай - не е необходимо да сте някъде, за да се обичате - важно е да сте заедно и да имате празнично настроение! Радвам се, че усмивката е отново на лицето ти  Hug
Морена, Вио и аз съм в омагьосания кръг - готвене, чистене  Joy
Марче звучиш като онзи виц за диета - чай и секс, ако не помага - спираш чая  hahaha hahaha hahaha
Напазарувахме с комшийката хранителните продукти, от там за пръст и саксии, взех си и шибой, още една къщичка за птици /да се въдят повече и да ми кълват градината  hahaha/ и се прибрахме, че тя има и друга работа. Мариновах месо за скара, пия кафе и май ще ми е по-спокойно да взема такси, вместо да се страхувам и да шофирам, за да отида до шопинг центъра за дрехи...
Усмихнат ден за всички   bouquet

# 651
  • София
Божкеее, тоя букет....направо ми иде да го откъсна! Laughing
Марче, ще чакам да кажеш какво точно правиш с миксера, как и прочие и тогаз. Аз нали са месене си ползвам пекарната, направо тоя ред ми е кат трета ръка, честно. Освен това си имам готин кухненски робот, който ползвам много, много, ама много. Ето тъкмо извадих една замразена и стъргана на него тиква от фризера да правя тиквеник. Тъй че не знам точно какво приложение ще му намеря на миксера и ще те изчакам да ми разкажеш ти.
Иначе с лизингите нямаме проблеми ние, ползваме редовно такива според ситуацията и възможностите. Когато са премерени- става, важното е да не се хвърля човек не според възможностите си. Ей на, ако нямаше лизинги надали щяхме да имаме апартамент, па макар и в краен софийски квартал. Няма начин, нямаме финансово рамо отникъде, а и честно казано не ми и трябва, да сме здрави само, пари се изплащат. А ипотечен кредит се плаща едва ли не до живот, но това е положението, иначе- цял живот по квартири и всякакви хахави хазяи.
Що пишеш, че само ви чета, а не ви отразявам пък. Crossing Arms Не е вярно, просто не мога винаги да пиша по много, не ми идва отвътре. Ама като ми дойде....

Морена, зариби ме с тая кладница начи. И с тия сосове. Имаш ги сигурно в блога, ще видя и ще направя и аз другата седмица. А къде продават кладница, виждала съм в Била май.

Контеса, ти къде зачезна пак?

Калинка, толкова ми харесват снимките , които пускаш от вас. За мен това е някаква мечта- къщичка някъде , не ми трябват кой знае какви екстри, искам спокойствие. Искам да имам градина, ще си садя разни неща. Ох, много искам! Но не в нашите български села.

Днес ходихме в Южния парк. Боже, как се забавлявахме! Взехме си рикша и карахме под проливния дъжд. Половин час. После с малката скачахме из локвите, тичахме под дъжда..и аз с моите сто кила точно това правих. И пеехме Боса по асфалта. Не знам как сме изглеждали, ама ММ отстрани много ни се радваше.
Ето, Марчелотке, виж колко изписах. Crazy

Люска, всичко изглежда супер, супер!

# 652
  • Sofia
Валенце, нямам го това в блога, то много просто...
Ние в Кауфланд пазаруваме и от там я взехме, но преди (като живеехме в Света Троица, та ни беше удобна Билата) и от Била съм я взимала.

Панирана кладница
Скрит текст:
Паста Патафри (като за 600г кладница):
200 г брашно
2 яйца
бира/пр. мляко
------
* 2 белатъка
1/2 ч.л. сол

* имах два белтъка иначе бих разделила 2 те яйца.

белтъците + солта на сняг.
В кладенче от пресятото брашно сипвам леко разбърканите яйца и с миксера разбивам, добавяйки бира до гъсто кексово тесто.  После добавям внимателно белтъците.
Гъбите измити и отцедени (ако са влажни, може преди панировката да се потапят в брашно), посолявам леко, топя в пастата и пържа.

За това количество гъби (600г) трябват и 2-3 кофички кис. мляко с чесън, копър и малко сол.
Радвам се, че съм те зарибила, а още повече ще се радвам, ако ви хареса.  Hug

# 653
  • при късмета
Привет,
Вале, на пазара, пред магазина за риба, има сергия, където кладницата е прясна. Единствените там, които продават кладница от техен парник, производители са. Има на още едно мяста, но при тъх видимо я карат от другаде.
Аз я правя с обикновенна панировка, само брашно и яйце и е много вкусна. Прибирала съм и рецептата на Морена
На мен ми трябват още 6 стикера от Блиа, за една приятелка, ще ти ги пратя на лични.
Джейми, ако не си ги събрала и на мен ми се намират няколко
Калинка, букета е много готин  hahaha
Люска, бързо да се иправят децата  Hug
Главоболието се комбинира с МЦ и ми е много тегаво  ooooh! и времето хич не ми помага.
Обаче много обичам София празна, много. Дано и някой слънчев ден се намери през почивнит дни
Гушки за всичка, ще дойда после

# 654
  • София
Марче, не се бой, аз по чужди мъже не се заглеждам дори, а и ще съм с Миленка... Peace

Калинка, щом не е за ядене и пиене - друго се приема... Laughing Много хубави снимки пускаш... на градината... Hug

Моренка, нещо съм изпуснала таз кладница..., но не мисля че ще ям някоя друга гъба освен печурките и маМатарка Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Валенцето, големи забавления! И аз обичам с Петьо да тичам под дъжда... и не само... Понякога се замислям - как ли изглеждам... ама после си отговарям - не ми пука... Flutter...

И, Валенцето,  внимавай с откъсването на букета Mr. Green Mr. Green Mr. Green не се знае докъде му е дръжката...

Смърфи, а каква е таз рецепта за зеления боб..., който се готви 3 часа newsm78

Ма ко, София въобще не празна, поне там където ММ се разхождал...

# 655
  • при късмета
Люска при нас си е празно. При положение, че цирк Балкански е в квартала и има и лунапарк там, празно е.

За кладницата забравих да напиша нещо, аз я бланширам за 5 минути преди да я панирам. Морена, сурова ли я правиш с паста Патафри?
Така започнах да я правя, защото ми обясняваха от там където я взимам как се прави и така си я правя вече.

# 656
  • Sofia
...с обикновенна панировка, само брашно и яйце и е много вкусна.
Мако, така я правех и аз, докато не пробвах с Патафрито и от тогава, не съм се връщала към обикновенната панировка.  Simple Smile
Да, сурова е, както писах... измивам и отцеждам гъбата и после готвя.
Пък като ми остане малко от панировката, оплозотворявам я с кашкавалчета и сиренца.  Grinning

# 657
Добро утро момичета и честит ви /ни ден на труда.   bouquet  bouquet
Днес не само ,че ще сме на работа ,ами и тийм билдинг от 6-8 вечерта след работа ще има ,та така.Дълъг ден ще е .
Вале ,тук съм ,пиша глуповетини из други теми и после се ядосвам ,че въобще споделям с хора ,които не разбират мотивацията за каквото и да е било ако не е през тяхната ограничена призма.

Лусска, много съжалявам , прочетох ти поста .Ей ,това роднините са напаст понякога. Вместо да помогнат ,поне да не вредят ,ама това е .Човек не си избира семейството. Мм за това и не иска да стъпва в България при неговите роднини. Жалко,но факт.
 Да си изкарате хубаво на хотела  Hug Hug

Моренка , не съм я чувала тази кладница. Ще се поинтересувам.  Звучи ми като любимата ни манатарка ,та ще потърся  bouquet

Аз от нощи търся и детски клуб за РД на детето този месец .Има доста деца ,които иска да покани и се колебая между;
- центъра на науката с тематично парти за науката,
-музея на историята с парти на пеперудата или на Дино
- активен център с парти с батути и гимнастически уреди
или
- парти в градина тип детски клуб с аниматор  newsm78
 Този уикенд ще му мисля и ще оправим поканите.
Заминавам момичета ,имайте плодотворен и весел празничен ден   bouquet

# 658
Привет и от мен, момичета! Днес тук е почивен ден, ММ още спи. Иначе е напекло едно слънце, ама тук е така винаги до обяд. Той докато стане и се наканим, сигурно ще завали.Simple Smile

Лус - рецептата е най-проста, ама се готви много бавно, заради голямата надморска височина, нали сме на 2600 метра, кислородът е по-малко.

# 659
  • Fort Worth, TX
Вио, похвалете се бе?Аз съм нот биин селектед. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт