Почивката ни се отлага... Таман реших да ви послушам, ровичкахме се с ММ в нета, запазихме стаите от утре в Cronwell Platamon Resort 5*, Платамонас... Има големи забавления за малките...
Ама Петьо от вчера вечер с температура, днес повръща... Миленка също е болна от 3 дена, ама нейното само хрема и кашлицата.... Все още спи... Моите деца се лекуват със съня и повръщане....
И не само това. Вчера поръчах всичките продукти за баница, като видях че имам кори... Само аз знам как се прави голяма баница със 3 кори
Пека йегнето... в плик... след 30 минути пликът се спука.... добре, че имам още - айде местене...
Счупих си слушалките... Петьо като каза ... дай легена... аз като хукнах заедно със слушалките...
Та честит ви 1 МАЙ, денят на трудЪ

Калинкааааа, стига с тез картинки на мъжете... ту в кафе мие краката, то биричката си държи скута... да не казвам какви гнусотии ми идва на ум... Така с моето гадно подсъзнание...
Рецептите са точни за свинско с ананас и за ориз-китаец

Марчеее, айде преди концертОт да се видим... Нали ще ходиш на Аеросмит...

Ама пък беше уникално вкусно...

Допивам второто кафе и се чудя дали да ям или да не ям. Дилема сериозна... 

мм пък трябва да протестира пред себе си за 8 часов работен ден, отпуска, премии и други благини за работническата класа
Великолепни са ти станали и агнешкото и баницата
И не се ядосвай - не е необходимо да сте някъде, за да се обичате - важно е да сте заедно и да имате празнично настроение! Радвам се, че усмивката е отново на лицето ти
Не е вярно, просто не мога винаги да пиша по много, не ми идва отвътре. Ама като ми дойде....
...