Лидл ::43::

• 82 619
  • 738
  •   1
Отговори
# 45
А от уреда за почистване на прозорци има ли останал някъде?

# 46
  • Варна
четох назад, че коментирате лидълските яйца. аз купих една кора бели яйца от кауфланд, като се прибрах 11 бяха счупени, още 4 се напукаха при варенето...добре че имах и селски, от тях няма нито едно счупено, та имам 30+ боядисани. или белите са много крехки, или не знам и аз...
иначе боята е от лидл, една на капсули по 6 цвята, много съм доволна /миналата година взех от метро, червеното стана розово, отврат/

от новата брошура набелязах мъжките тениски и бермуди. това мляко къде го гледате не знам, в моята онлайн брошура само дрехи, инструменти и градински истории  newsm78

# 47
Дайте новата брошура Peace

# 48
# 49
# 50
Благодаря  bouquet

# 51
  • Варна
Брошурите от сайта на Лидл изобщо не ми се зареждат, не знам защо са ги направили толкова тромави. За тези с бъгави компютри като мен, оттук се отваря много по-бързо:
http://www.promooferti.com/лидл-каталог-брошура-моден-агент-xxl-21-апр/

# 52
  • Stuck in a moment
Аз си харесах стреч панталона от следващия четвъртък.
Купих си яйца от Лидъл, обаче като чета коментарите, май трябва да си взема още едни от друго място, моля препоръчайте ми, знам че е малко офтопик, но все пак от коя верига не се чупят толкова много?

# 53
и аз съм недоволна от яйцата Peace

# 54
Смятам да се сдобия с турбочетката, която пускат от понеделник, ако ще да се бия с 300 люти бабиери. Нямам спомен да са я пускали преди, за да питам за отзиви.

# 55
здравете благодаря за темата 
и да не е само запис харесах си балеринките но не разбрах от кога са .....докато се усетя и ММ хвърлил брошурата 
днес имаше страшно много хора в магазина 

# 56
  • Варна
От 24. 04   (http://www.lidl.bg/cps/rde//www_lidl_bg/hs.xsl/Online_Brochure.htm)

Аз си взех от магазина  в четвъртък брошура с храни и млечните промоции.

# 57
благодаря ...............и тениските са хубави

# 58
Смятам да се сдобия с турбочетката, която пускат от понеделник, ако ще да се бия с 300 люти бабиери. Нямам спомен да са я пускали преди, за да питам за отзиви.
смяташ ли че си струва цената?
Аз имам котка в къщи и постоянно съм с прахосмукачката след нея, отделно си купих и ръчната метла... на която четката и ми се струва подобна.

# 59
  Купих камембер на Делукс, пилешко филенце, крем брюле на Делукс ( много ми хареса , цената е добра за два броя) смятам да си запазя и стъклените купички за да си ги ползвам и аз за крем брюле  , салатка и др. подобни. Купих си и от обикновените яйца 6 бр.

Нямаше никакви краставици  Thinking Thinking. В магазина доста народ се беше събрал.

Имаше от онези гумени постелки за печене в тава ( не видях да са намалени ),клинчета от преди 2 седмици, много детски дрешки , абе всичко май си имаше почти . Само аптечки не видях. 

Общи условия

Активация на акаунт