Лидл ::43::

• 82 626
  • 738
  •   1
Отговори
# 60
Аз много харесах пушената скумрия която беше на промоция миналата седмица. Peace

# 61
смяташ ли че си струва цената?
Аз имам котка в къщи и постоянно съм с прахосмукачката след нея, отделно си купих и ръчната метла... на която четката и ми се струва подобна.
Ами не знам, честно казано. Добре, че може да се връща, иначе изобщо нямаше да рискувам. Гледах в интернет някакви маркови по 80 - 100 лв., така че 40 са си добре стига да върши работа. Тази се включва към прахосмукачката и на теория трябва да изтупва и почиства в дълбочина.

# 62
  • София
Аз имам към прахосмукачката турбо четка, която изглежда по същия начин, но не е прозрачна. Мисля, че принципа на действие е еднакъв. Аз съм доволна и препоръчвам. Ако наистина е добро изпълнение върши страхотна рабоа.

# 63
Май ще се отказвам от покупката. Намерих същата четка в немския амазон и има много отрицателни мнения (четката спира да се върти, ако прахосмукачката не е достатъчно мощна или торбичката е пълна, или килимът е с по-дълги влакна, също така се набивала с косми, които трудно се чистели и блокирали въртенето четката).

# 64
  • софия
Май ще се отказвам от покупката. Намерих същата четка в немския амазон и има много отрицателни мнения (четката спира да се върти, ако прахосмукачката не е достатъчно мощна или торбичката е пълна, или килимът е с по-дълги влакна, също така се набивала с косми, които трудно се чистели и блокирали въртенето четката).
Ние имаме дългокосмест килим /шаги/ и точно заради него си купихме и турбочетка. И двете с детето сме с дълги коси. Много съм доволна, но е марката на прахосмукачката и не може и да се сравнява с начина на чистене с обикновена приставка.

# 65
  • София
Наистина космите от дългата ми коса се увиват, но когато се почиства редовно не е проблем. Никога не ми е блокирала. А за мощността и аз не мога да кажа, тъй като и моята си е към прахосмукачката.
Вземи и опитай, ако не ти допадне я върни. Simple Smile

# 66
  • Бургас
Да споделя, че бели яйца все пак взехме от Лидл (български, на Ангелов, по 6 в кутийка), сварих една партида преди малко по начина, за който ви пуснах линк в началото на темата. Нямам нито едно пукнато яйце от 15-те, които направих, а дори не спазих изискването за не повече от 12 яйца наведнъж Wink  Утре ще направя пак така и втората партида и ако и там се получи, ще имам за първи път в живота си само цели и здрави яйца за боядисване Peace

# 67
  • София-в сърцата на моите деца
 Peace

# 68
Да споделя, че бели яйца все пак взехме от Лидл (български, на Ангелов, по 6 в кутийка), сварих една партида преди малко по начина, за който ви пуснах линк в началото на темата. Нямам нито едно пукнато яйце от 15-те,

С тези и аз нямам проблем, но с другите, дето са уж за боядисване в корите..... ooooh!

# 69
  • На земята, която е всъщност звезда.
От миналата седмица беше, но и след нея си имаше. /6м е дълго, на 75см ширина, с 24м въже/. Има го в сиво и бяло и розово и бяло.
Пускат ли често от тези платнища, защото купих две,а се оказаха недостатъчни. Продали са и последното в магазина и сега се чудя откъде да намеря още едно...

В София в магазина в Изток днес имаше от тези платнища.

# 70
Мнения за козунаците ? Препоръки .....

# 71
  • В една слънчева къща...

Да си омесиш най-добре  Grinning

# 72
  • Варна
Така, сварих яйцата, от 28 броя се пукнаха 12. Н е са малко, но смятам, че е напълно приемливо, аз и от пазара като купувам, и откъдето и да е 30-40 % се пукат. Очаквах много по-трагичен резултат, предвид отзивите, които четох Mr. Green Обаче боята ми е отврат, нищо не се получи. Сега ще правим втори опит.

# 73
  • София
Боядисах 15 лид. яйца, не се напукаха при варенето. Но бях ги извадила от хладилника от снощи, водата ги чакаше в тенджерата и ги варих на слаб котлон. Сложих им оцет и сол във водата.

# 74

Да си омесиш най-добре  Grinning
Да, ама не !
При наличието на пазара, не бих отделила половин ден .
Четох, че имало готово тесто за козунаци, но не съм виждала,
а и в този дъжд не ми се обикаля .

Общи условия

Активация на акаунт