Лидл ::43::

• 82 635
  • 738
  •   1
Отговори
# 30
  • Варна
Имаше го платнището есента, аз си го купих тогава. За тези пари е идеално, не е мръднало от никъде Peace
Имаше останали бройки при нас вчера, само бяло с оранжево.

# 31
  • На земята, която е всъщност звезда.
Моля, ако някой е ползвал пяната за дамаски и килими, да сподели впечатления.

# 32
  • София
Има ли сладкарска сметана в Лидл? Ползвам от готварската в малките червени кутии, но сладкарска май не съм виждала.

Взела съм от обикновената лидълска боя за яйцата, утре ще ги боядисваме.

# 33
От миналата седмица беше, но и след нея си имаше. /6м е дълго, на 75см ширина, с 24м въже/. Има го в сиво и бяло и розово и бяло.

Тотално съм го изпуснала, тия дни няколко пъти ходих в магазина, не съм видяла такова нещо, а имах време и се мотах по щандовете. Ще трябва да посетя и другия, може пък там да има останало. Благодаря!   bouquet

# 34
  • София
С яйцата от Лидл и аз се опарих миналата година. Никога не са ми се пукали толкова много. Та сега ще търся от другаде. Само не ми е ясно дали големите вериги не се снабдяват от едно и също място. Thinking

# 35
Благодаря за новата тема!

# 36
Купих машинка за подстригване. Дано да е хубава и здрава, че е за подарък.

# 37
Благодарско за темата   bouquet
Не съм купила още яйца  Blush, утре ще е...нещо не ми е празнично Rolling Eyes

# 38
От миналата седмица беше, но и след нея си имаше. /6м е дълго, на 75см ширина, с 24м въже/. Има го в сиво и бяло и розово и бяло.
Пускат ли често от тези платнища, защото купих две,а се оказаха недостатъчни. Продали са и последното в магазина и сега се чудя откъде да намеря още едно...

# 39
  • София
Аз купих яйца от Лидл, чудя се дали да не ги сваря още днес, че да знам дали да издирвам в последния момент, или за утре да си оставя изненадата...
Мислех да се разходя за сиренце и аз, но в тоя дъжд - не мърдам от вкъщи.

# 40
  • Варна
А мирише ли много? Имам един препарат за сухо почистване, но мирише ужасно натрапчиво дни след това.
п.п. къде изчезна постът за пяната? Към него ми беше въпросът.

# 41
От миналогодишен опит - от една кора само 3 здрави и в последния момент търсих яйца, но от боите съм много доволна и вчера боядисах с перлената, чудесна е. Миналата година купувах агнешко и беше много добро, сега взех агнешки набор , също добри отзиви давам.   bouquet

# 42
  • Ямбол
Мерси за новата темичка   bouquet
Весели празници  easter

# 43
Пускат ли често от тези платнища, защото купих две,а се оказаха недостатъчни. Продали са и последното в магазина и сега се чудя откъде да намеря още едно...
Взети са от този в Разлог / вече е извън сезона и явно няма наплив/. Сдобих се с 4бр., купени на 2 пъти.

# 44
  • Варна
Както писах по горе, пуснаха ги есента, към октомври месец. Сега ги пускат пак. В Лидл Варна (Възраждане) имаше останали поне 6 бройки платнища  Peace

Общи условия

Активация на акаунт