Лидл ::43::

• 82 713
  • 738
  •   1
Отговори
# 75
От 15 яйца ми се пукнаха само две. От майка си знам един номер-слагам ги в дамски тънък найлонов чорап.  Grinning От късите. По 4-5 в чорап, завързвам хубаво чорапа,да не се мърдат. Преди това стайна температура, много сол във водата и на слаб огън.  Peace

# 76
  • Варна
Ние пък ги слагаме в мрежа от онези чанти плетените на една кука, дето имаше от едно време, много удобно се вадят после Peace

# 77
  • Варна
bradata и аз опитах твоя метод. Не видях смисъл във второто потапяне в гореща вода и изстудяване, а и не го видях по разните английски източници, затова го пропуснах.
От първата дузина имах само 1 спукано, но пък не съм ги оглеждала много добре предварително и не мога да съм сигурна дали не е било "предразположено".

# 78
  • София
Идвам да се оплача от лидълската боя, най-обикновената за студено боядисване,  много съм недоволна. Зеленото изобщо не хвана, червеното е по-скоро розовеещо. Жълтото бледо, а оранжевото е по-скоро жълто. Най-добро е синьото. Добре, че сложих яйца в лучени люспи, че да имаме малко по-разчини яйчица.

Догодина ще си взема най-простата боя на капсули. Иначе боядисвах домашни яйчица и смао едно се спука.

# 79
  • Велико Търново
Идвам да се оплача от лидълската боя, най-обикновената за студено боядисване,  много съм недоволна. Зеленото изобщо не хвана, червеното е по-скоро розовеещо. Жълтото бледо, а оранжевото е по-скоро жълто. Най-добро е синьото. Добре, че сложих яйца в лучени люспи, че да имаме малко по-разчини яйчица.

Аз пък съм доволна от Лидл-ската боя, само зеленото не се получи добре, но държах яйцата доста време в боята.

# 80
  • Бургас
От лидълската течна боя за студено боядисване съм със смесени чувства - зеленото изобщо не хвана, но другите цветове бяха хубави (после ще покажа снимки) - и жълтото, и оранжевото, и синьото...  Червеното леко розовее, но пък ярко червено отдавна не съм "срещала" в боите Rolling Eyes Имах планове за яйца с перлена и седефена боя, останали от предишната година (неотворени), но започнаха да стават неугледни и се отказах Tired

# 81
На мен от лидълските яйца от 20 ми се пукна само едно. Точно се бях притеснила, защото сложих да ги варя и прочетох мненията ви в темата. Но пък боята /купена от друго място/ нещо ме предаде и сега почти всички яйца са зелено-сини-златни  Mr. Green

# 82
  • Варна
Да ви се похваля, преди малко си купих уреда за почистване на прозорци.
Беше единична бройка свряна между прахосмукачките.Попитах на касата,дали е върната от клиент,
касиерката ми каза ,че не знае,но да пазя касовата бележка .След празниците ще я пробвам.
Вие изпробвали ли сте я и какви са впечатленията ви?

# 83
  • София
Момичета, взех си преди два дни от бандажа за глезени, днес чак го отварям, пробвам го - абе нещо не става. И гледам - взела съм Л.
Мислите ли, че ако отида и помоля ще ми го сменят? Хвърлих само найлоновата опаковка, иначе кутията, етикета и касовата бележка пазя.

# 84

Мислите ли, че ако отида и помоля ще ми го сменят? Хвърлих само найлоновата опаковка, иначе кутията, етикета и касовата бележка пазя.

Да  Peace

# 85
Връщам се от Лидъл на "Хан Кубрат" в София.
Някой по-напред в темата питаше за:
- платнища за балкон - има няколко;
- пасатор от 39 лева - също има няколко броя.
- машинка за прозорци- няма, иначе след толкова хвалби, щях да си взема.
Ако някой се интересува дали има още нещо в този магазин, да пита.
Аз търсих агнешко, но нямаше и взех една замразена сьомга, която се пече в момента в компанията на селски картофки.
Децата пак казаха, че няма да ядат от приготвената храна и за пореден път тези дни ще правя палачинки. Rolling Eyes

# 86
  • София
Момичета замразените банички дали са хубави, питам конкретно за тези със синият плик с гръцки надписи ?

Днес си взех пак от микс-а за салата, много ми допада  Heart Eyes

Последна редакция: сб, 19 апр 2014, 20:54 от 404NotFound

# 87
Aз ги харесвам. Много по-хубави са от Фамилия и Белла.

# 88
  • Sofia
Aз ги харесвам. Много по-хубави са от Фамилия и Белла.
И ние често ги купуваме,много са удобни за неочаквани гости,докато приготвя нещо по-сериозно Simple Smile

# 89
Някой знае ли разликата между синьото и червеното кисело мляко в Лидл, пиримерно 3,6% все е 0,69ст?

Общи условия

Активация на акаунт