Лидл ::43::

• 82 487
  • 738
  •   1
Отговори
# 585
Здравейте,
Някой знае ли защо е изчезнал червения пипер с марка Микадо, или може само в нашия магазин да го няма  newsm78
Извинявам се ако вече е коментирано.

# 586
Някой беше писал скоро същото,аз не се сетих да проверя - и аз съм му фен -но от доста време ме снабдяват с домашен и поради това не съм поглеждала.

# 587
Вече и Лидл уикенд ли няма?  Rolling Eyes Аз ли не виждам нещо или...Те съвсем спряха с промоциите на хранителни стоки... Crossing Arms

Я, вярно, ами да затварят и да си ходят тогава Close, но явно ние сме прости. От тях нищо на редовна цена не купувам, освен бакпулвер и ванилова захар, сега остава и на последната да й вдигнат цената, както стана с прясното мляко в пликчета Joy

# 588
Взех от еднократните пелени Тужур, похвалиха ми ги и реших да опитам. Явно нямам късмет , от първите 8 броя на 2 им излезе гел-а.  Crossing Arms Хич не съм доволна, сега да се чудя какво да го правя пакета..  Crossing Arms

# 589
  • UK
И аз ги пробвах веднъж, въобще не съм доволна, спарваха ужасно, при суха ненапишкана пелена дупето беше постоянно обилно мокро от пот. 

# 590
Знаете ли какво стана със замразената царевица?  Беше в пакетчета до грахта, спанака и т. н. Обиколих 3 магазина и я няма никъде а беше разкошна, сладка.  newsm78

# 591
  • UK
И аз търсих миналата седмица и се учудих, че няма.

# 592
  • София
Дайте препоръка за някой от саламите от Френската седмица. Бяхме купували от този с орехите, но въобще не се хареса на никой вкъщи - прекалено мазен беше а и като вкус... никакъв.

# 593
  • Русе
Червен пипер на Микадо от 250 гр. няма поне от началото на годината.
Черните маслини в бурканче наистина са с вкус на сироп за кашлица, но по-скоро вкуса е на мащерка, босилека е с друг аромат. Все едно пиеш Хустагил Laughing Веднъж само взех от тях на една супер събота. Изядох ги, но не ми харесаха особено.

# 594
Точно за мащерка щях да питам - не съм купувала от тях.

# 595
Да похваля пушените пилета, които са нови в асортимента. Разкошни са!

# 596
  • Велико Търново
Точно за мащерка щях да питам - не съм купувала от тях.

Ако става въпрос за маслините, да мисля, че бяха с мащерка. Но всичко е въпрос на вкус, както казах аз много ги харесвам и въобще не ги свързвам със сироп.

# 597
Тези маслини, които коментирате стават ли за изкисване, че не ми омръзна  отровни от сол маслини напоследък

# 598
  • Велико Търново
Тези маслини, които коментирате стават ли за изкисване, че не ми омръзна  отровни от сол маслини напоследък

По мой вкус, тези не са солени. Иначе и аз не обичам солени маслини.

# 599
Дайте препоръка за някой от саламите от Френската седмица. Бяхме купували от този с орехите, но въобще не се хареса на никой вкъщи - прекалено мазен беше а и като вкус... никакъв.

На нас ни харесват "Чоризо" и "Френски саламчета".  Peace

От брошурата за другата седмица препоръчвам козето сирене (на стр.6 в хартиената брошура) и от френските подправки - мащерката.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт