Лидл ::43::

• 82 489
  • 738
  •   1
Отговори
# 570
И двете говорите за охладеното ли ?
 Аз съм вземала само  от замразеното .
 Има ли съществена разлика в двете?
Сърцата от охладените ли са?
Може ли да споделиш рецептата за дроб сърмата на лични ,ако не те затруднява моля  newsm51

Последна редакция: пт, 09 май 2014, 21:10 от Анонимен

# 571

Има и едни страхотни телешки стекчета в Лидл, обаче не откривам снимка в нета. Те не са евтини, но са наистина телешки, а не говежди  Peace

Телешки стекове в Лидл последно купувах по Коледа. След това ми казаха, че вече не зареждат от тях. Чак на производителя писах, нямало да зареждат вече Лидл. Щели да доставят в Кауфлад само. На мен Кауфланд ми е далеч и така и не ги открих пак. Иначе бяха страхотни.

# 572
  • Пловдив
Да,за охладените пил.сърца говоря... Peace

# 573
Маслините Baresa са ужасни, имат вкус на детски сироп за кашлица  #Cussing out

# 574
  • Велико Търново
Маслините Baresa са ужасни, имат вкус на детски сироп за кашлица  #Cussing out

Ние пък много ги харесваме. Двете с голямото дете харесваме черните, мъжът ми харесва зелените.

# 575
  • UK
И аз харесвам зелените, купувала съм само от малките пакетчета по 60 ст.

# 576
ммм тези в бурканчето имам предвид

# 577
  • Пловдив
Вече и Лидл уикенд ли няма?  Rolling Eyes Аз ли не виждам нещо или...Те съвсем спряха с промоциите на хранителни стоки... Crossing Arms

# 578
Ами някакъв нарязан луканков салам на 1 лв за 80гр.
другата седмица ще на зърнените закуски и мюслита с марка Goody ,с децата ги обичаме таман ще накупя малко.

# 579
  • UK
Те не са ли една марка, различни разфасовки, струва ми се, че тези в найлновото вакумираното пликче са същите.

# 580
Сутиените пускали ли са ги преди ?
Интересуваме дали са с вградена подплънка в чашката? По принцип ползвам бельо без подплънки само твърда чашка, за това им се чудя. Цветовете корал и другия с цветята са много свежи.

# 581
  • Велико Търново

И аз имах предвид тези в бурканчетата.

# 582
Зелените в бурканчетата от последната промоция бяха страхотни. Хрупкави и вкусни. В пакетчетата по-често са се случвали меки.

# 583
Тези които са със странен вкус може да са с босилек /ненавиждам един сироп с босилек за кашлица /

# 584
  • Велико Търново
Да, черните са с доста подправки, може би затова вкуса им е по-специфичен, но пък ние с детето много си ги харесваме Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт