Лидл ::43::

• 82 511
  • 738
  •   1
Отговори
# 555
  • Пловдив
Аз похвалвам отново пил.сърца...Супер са! Peace

# 556
Да похваля пресните моркови на връзка - изхрупах ги,
не остана за супата.Друг вкус си е прясното !
Купих пиле - много космато, цялата кожа махнах и без това не я ползвам,
но все пак трябва да са в добър търговски вид, нали ?!!!

# 557
  • София
И аз ще се редя за палатка. Само се чудя каква. Щерката е фенка на Мики Маус и дано има такава. Малкият още няма претенции, слава богу.  Laughing Дрешки си имаме достатъно.

# 558
И на мен ми харесаха морковите на връзка, вече два пъти купувам.  Peace

# 559
Я сега кажете къде в сайта на лидл ги има тези продукти - палатка, панталонки и тениски.  newsm78 Гледам, гледам и нищо не виждам.  newsm78  Тениските и панталонките ги видях на постер в самия магазин , но по-нагоре споменахте, че ги има и в сайта Къде по-точно?  Линк ?

Взех от какаовия крем, по препоръка от тук, много ми хареса! Редовно ще взимам от него!  Peace

# 560
Я сега кажете къде в сайта на лидл ги има тези продукти - палатка, панталонки и тениски.  newsm78 Гледам, гледам и нищо не виждам.  newsm78  Тениските и панталонките ги видях на постер в самия магазин , но по-нагоре споменахте, че ги има и в сайта Къде по-точно?  Линк ?

Взех от какаовия крем, по препоръка от тук, много ми хареса! Редовно ще взимам от него!  Peace
http://broshura.lidl.bg/1e3cd6a7-a496-463d-ad4e-a734c1d0a03b/

# 561
Видях, видях. . Благодаря! Не съм се ровила надълбоко  Laughing  Определено детето ще намаже тениски и чорапки, пък и панталонки ( ако слуша)  Laughing

# 562
  • UK
И аз първо не видях, брошурите не са подредени хронологично както съм свикнала. Не знаех, че под текущата ще намеря тази за следващата седмица.

# 563
  • Варна
Снощи в нашия Лидл около коша с маратонките Капа  имаше бая навалица - толкова ли са хубави?

# 564
Нормални маратонки Каппа от изкуствена кожа. Simple Smile Все пак със съпруга ми си взехме по един чифт колкото да има за излети и пикници.  Peace  Не са върха на сладоледа в спортните стоки, но пък за тази цена съм виждала и много по- лоши. Simple Smile

# 565
Месечинка виторога и аз потърквам ръце за детските дрешки. Тениски и панталонки  ще се купуват задължително!  Надявам се да пуснат къси панталонки за момиченца , да не пуснат само поли..

При полите за момименца има и панталонки, та същата цена като полите

# 566
Купих си от многолистното тесто, нали го хвалехте. Сега какво да направя с него и как?  newsm78

# 567
Тестото е невероятно,откакто го огкрих купувам само такова.Лошото е,че излизат малко бутерки.Аз правя със сирене и яйца,с кашкавал,пробвах и със сладко,но солени по ми харесват

# 568
  • Велико Търново
И аз съм хвърлила око на детските дрешки, поли имаме от миналта година, ще и стават и тази. Панталонки имаме от по-миналата година, сега ще купувам нови + блузки и клинчета и чорапки. Искам да попитам и за охлювите от френската седмица. Знам, че преди пак ги бяха пускали, някой с впечатления?

# 569
Аз похвалвам отново пил.сърца...Супер са! Peace

Включвам се и аз заради сърцата (до сега само четях) - много съм доволна. Правя с тях фалшива дробсърма -  с джоджен и девесил. Фантазия!

Има и едни страхотни телешки стекчета в Лидл, обаче не откривам снимка в нета. Те не са евтини, но са наистина телешки, а не говежди  Peace

Общи условия

Активация на акаунт