Лидл ::43::

• 84 440
  • 738
  •   1
Отговори
# 225
sixth sense, скоро купувахме кана Аквафор и консултантката в технополис беше категорична, че не стават, личен опит нямам.

# 226
Мъжът ми веднъж беше купил някакви други филтри- по-евтини, които сложихме на Бритата. Ама се минахме, защото водата имаше по-блудкав вкус.Много уважавам Брита и пия вода само от каната, откакто я имаме.Ако случайно си сипя вода от чешмата, страшно ми мирише на хлор.
Вчера изпуснах потниците.Вечерта имаше само 2 комплекта Л, които щяха да са ми големи.Бялото и сивото много ми харесаха, а материята беше страхотна.

# 227
Днес бананите в Лидл са на цена 2лв и хората купуваха доста, хубави са.Доматите и те бяха толкова.
Имаше намалени пресни млека в кутии по 1.19, но бяха с изтичащ срок, затова не взех.Взех от това в пакет, с годност до 28 е.
Бяха намалени едни блузки с къс ръкав Папертс 2 бр за 7.99лв.Блузките бяха май розова и жълта с джобче.Размер не видях, понеже ние имаме доста блузи, клиновете гледам аз.
Сутиените не струват, изобщо не бяха това, което търсех.
Та равносметката ми от днес- домати, корнфлейкс с мед, банани, домати, такива дреболийки като детска книжка за левче, но детето нещо не се впечатли и ще я подаря на друго.

# 228
Да кажа за филтрите - имаме кана Брита, един филтър ни стига за месец, не повече.... Peace

Досега не сме слагали други филтри...

# 229
Аз ползвам кана на Аквафор и един филтър стига за 300 л вода. Доволна съм много и само такава вода пием.

# 230
Каната ни е на Брита, а филтъра който е вътре е на Аквафор- модел максфор, ползвали сме и обикновенни от Кауфланд и не сме имали проблеми  Peace

# 231
  • София
Определен модел кана си е с точно определени филтри. Има Брита и с друг вид филтри.

Между другото, в Метро в момента има на промоция голямата Брита (,5 л.) с 3 бр. филтри за 36 лв.

Парточистачката не знам коя е сега, но съм вземала преди 2 години една малка и не бих казала, че върши кой знае каква работа.

Последна редакция: пт, 25 апр 2014, 12:37 от catty m

# 232
  • София
Този път си харесах много неща, а даже може и да ме огрее да ги взема всичките, ще видим Mr. Green
Ние сме с кана Брита, обикновена, тази гледам, че е с филтри Maxtra(пак са си на Брита), та имайте предвид формата и р-ра на филтрите, не на самата кана. Не би трябвало да е проблем да се сложи филтър на друга марка, стига да есъс същите размер и форма. За качеството - всеки се преценява.

# 233
Да, Maxtra са си най-добрите филтри за кана Брита. Peace Никой ли друг не се е впечатлил и купил от дамските потници?  Rolling Eyes Блузки с къс ръкав за 2-4 годишни деца също не са пускали.

# 234
Каната ни е на Брита, а филтъра който е вътре е на Аквафор- модел максфор, ползвали сме и обикновенни от Кауфланд и не сме имали проблеми  Peace
Ние също  Peace

# 235
Никой ли друг не се е впечатлил и купил от дамските потници?  Rolling Eyes Блузки с къс ръкав за 2-4 годишни деца също не са пускали.

Потниците - лично на мен материята хич не ми хареса-много, много тънка, което означава, че ще се разпуснат и развисят много бързо...

Блузките за деца, вярно че почват от 122, но аз взех на моя Убавец, нищо че е на 3 г., на ширина му е добре, леко дълга само, ама да има там....той до лятото ще порасте още Mr. Green пък ако ли не, и зимата ги ползвам като долни тенески под блузите с дълъг ръкав...така че няма да хартисат Peace

# 236
И аз да похваля Бритата.  Peace С филтър Макстра сме, само такъв съм ползвала. Сменям на 1 месец (на капака на каната може да се отбележи датата, на която трябва да се смени или е сменен филтъра), сменям го веднъж на месец (така пишеше на упътването), ползвам водата непрекъснато (за кафе, чай, за пиене, за готвене).

# 237
sixth sense, скоро купувахме кана Аквафор и консултантката в технополис беше категорична, че не стават, личен опит нямам.

Имаахме такава от Карфур, после я захвърлихме - правят промоции, няма филтри в последствие.

# 238

Имаахме такава от Карфур, после я захвърлихме - правят промоции, няма филтри в последствие.
Аз имам кана Аквафор точно от Карфур. Много съм доволна. И филтри има винаги в Карфур или може да се поръчат направо от сайта на Аквафор. Доста по-евтини са от Брита, а съм чела, че дори пречистват по-добре.

# 239

Аз имам кана Аквафор точно от Карфур. Много съм доволна. И филтри има винаги в Карфур или може да се поръчат направо от сайта на Аквафор. Доста по-евтини са от Брита, а съм чела, че дори пречистват по-добре.
Да, дистрибуцията на филтрите им не е добра, но пък от сайта си поръчвам за няколко месеца напред и ми ги доставят безплатно. Така дори ми е много по-удобно, от колкото да ги търся в магазина. Ползвам Аквафор от 3 години и съм доволна.

Общи условия

Активация на акаунт