Лидл ::43::

• 82 493
  • 738
  •   1
Отговори
# 600
Не са солени, а аз ям практически безсолно.

# 601
  • Русе
И на мен ми бяха добре на сол маслините(сравнени с другите). И аз ям безсолно.

# 602
Здравейте, виждам,че коментирате артикули, които от време на време изчезват. Да, изтеглят се за известно време и после отново се зареждат, обикновено с нова опаковка. Нямам идея, каква е идеята  Simple Smile При замразените артикули пък, сега се правят размествания-прави се място на сладоледите за новия сезон .

# 603
От понеделник съм си харесала бял сутиен и детски панталонки и сандали. Да ви попитам дали може да се върне сутиена ако случайно не ми стои добре?

# 604
От понеделник съм си харесала бял сутиен и детски панталонки и сандали. Да ви попитам дали може да се върне сутиена ако случайно не ми стои добре?

Да,срещу запазена касова бележка и кутия

# 605

Да,срещу запазена касова бележка и кутия
Мерси.

# 606
И аз ще се редя за дрешки.Купих си ел. рендето в понеделник и съм много доволна. Исках нещо такова, просто, без хиляда части и лесно за миене. Кухненският ми робот си седи в кутията... 
Видях в броширите на Пени същото само , че с диск за картофи и +10лв  , ахааа да го  сменя, но ... като виждам как се бори с морковите и колко е тесен отвора ... отказах се. Пък и някак си си ми свиди Simple Smile
За безсолни маслини бих ви препоръчала да вземате от К. Simple Smile

# 607
  • Русе
Детските дрешки не са ли от четвъртък?

# 608
# 609
  • Русе
В Ловеч вече са заредили от всички сладоледи и днес си взехме ванилия от 2,5 литра Party

Червения пипер на Микадо всъщност го има, но е в малка разфасовка и се води деликатесен(предполагам, че ще е по-едър). Мисля, че беше 60 гр. и въобще не е на сметка. Купувам си вече насипен български, от пазара - 100 гр. 1 лв.

# 610
  • Щастлива мама на 3 слънца
Знаете ли какво стана със замразената царевица?  Беше в пакетчета до грахта, спанака и т. н. Обиколих 3 магазина и я няма никъде а беше разкошна, сладка.  newsm78
Казаха , че са я спрели уж

# 611
  • София
Днес връщах едни слипове, че МП не ги одобри, чаках сума време да благоволи да дойде управител, никой не дойде повече от 15 минути, накрая касиера ми върна парите. Не ми се беше случвало да чакам толкова много, явно на никого не му се е вършела работата, за която му плащат.
После влязох в магазина да понапазарувам, разхождаха се няколко служители, видимо безцелно.
Разочаровах се, макар и да свършихме работа, лошото впечатление си остава...
Взех салам от промото за проба.

# 612
"Да похваля пушените пилета, които са нови в асортимента. Разкошни са! "

+1 за пушените пилета!
Чудесен вкус, харесаха го всички - котаракът също, което е показател за качество  Simple Smile

# 613
  • Варна
Къде стоят тези пушени пилета? И постоянно ли ги има, т.е. не са в брошура? Да се поогледам в четвъртък като ходя за тениски за дребното.

# 614
  • 1st floor
Къде стоят тези пушени пилета? И постоянно ли ги има, т.е. не са в брошура? Да се поогледам в четвъртък като ходя за тениски за дребното.
И каква е цената им?

Общи условия

Активация на акаунт